15-17 September 2017
Things to Do , Προσεχώς

Η Λεμεσός ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 1ο Limassol Beer Festival

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το φεστιβάλ που θα σε δροσίσει με άφθονη μπίρα, θα σε διασκεδάσει με μουσική και αγαπημένους καλλιτέχνες

Δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου 2017

Στις 15, 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2017 θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό ένα μεγάλο Beer Festival της Κύπρου. Ένα φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει πολλές μπίρες, πολλά είδη φαγητού, εκπληκτικές live συναυλίες και πάρα πολλές εκπλήξεις!

Ο λόγος για το 1ο Limassol Beer Festival που θα πραγματοποιηθεί στην τουριστική περιοχή του Δήμου Γερμασόγειας, και συγκεκριμένα στο χώρο στάθμευσης Ποταμού Γερμασόγειας.

Για τρεις ημέρες, από τις 18.00 μέχρι και αργά το βράδυ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μεγάλη ποικιλία μπίρας, με άφθονο και ποιοτικό φαγητό και ατέλειωτη live μουσική από τους Κόζα Μόστρα, Μπάμπη Στοκα, Μπλε, Σαρδάμ, the Decoys, Κύκλος Μουσική και πολλούς ακόμα, που θα τους κρατήσουν υπέροχη συντροφιά και θα κάνουν τις νύχτες τους μαγικές και ανεπανάληπτες...

Με το εισιτήριο εισόδου ο επισκέπτης θα παίρνει μια μπίρα δικης του επιλογής από τις 100+ μπίρες που θα διατίθενται στο χώρο.

Beer Kiosks
Στο 1ο Limassol Beer Festival θα εκτίθενται και θα πωλούνται πέραν των 100 διαφορετικών ειδών μπίρας από διάφορα ζυθοποιεία και μικροζυθοποεία της Κύπρου και του εξωτερικού. Στο χώρο θα στηθούν 20 περίπτερα ειδικά διαμορφωμένα όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαρία να επιδοθούν σε γευσιγνωσία με την καθοδήγηση των εξειδικευμένων έμπειρων Beer Baristas.

Beer Food
Ένα νέο concept γεύσης για τους τυχερούς επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διαφορετικές κατηγορίες Beer food, μαζί με τις αγαπημένες τους μπίρες! Κατηγορίες όπως Red Truck Burger, Beer Classics, Pizza, Grill Thrills, Souvlaki Corner, Beer Sausages και πολλές άλλες. Σας περιμένουν πολλές και υπέροχες γεύσεις που θα τις συνδυάζετε με την αγαπημένη σας μπίρα ή με αυτήν που θα σας προτείνουν οι beer baristas!

Beer & Food Garden
Για να απολαύσετε το φαγητό και τις μπίρες σας υπάρχουν ξύλινοι παραδοσιακοί πάγκοι, στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο και φυσικά Live Μουσικό Πρόγραμμα που φέτος επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις! Επίσης στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους μικρούς επισκέπτες, με διάφορα παιχνίδια (φουσκωτά κ.ά.).

Τιμή Εισιτηρίου 10 ευρώ (με δωρεάν 1 Pint Beer).
Προπώληση Εισιτηρίων 7 ευρώ (με δωρεάν 1 Pint Beer) σε επιλεγμένα τοποθεσίες της Mobee Payments.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close