Shopping , News

To MYMALL Limassol λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για περιορισμό του κορωνοϊού

H Διεύθυνση του MYMALL Limassol ανακοινώνει ότι έχει ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα προκειμένου το εμπορικό κέντρο να λειτουργεί κανονικά.

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2020

Θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την προάσπιση της υγείας των επισκεπτών του, αλλά και των συνεργατών και υπαλλήλων του και ενστερνιζόμενο τις προσπάθειες της πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19, η Διεύθυνση του MYMALL Limassol ανακοινώνει ότι έχει ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα προκειμένου το εμπορικό κέντρο να λειτουργεί κανονικά. 

Η παραπάνω ανακοίνωση προκύπτει με αίσθηση απόλυτης υπευθυνότητας και ψυχραιμίας από τη Διοίκηση του MYMALL Limassol. 

Για τον λόγο αυτόν, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, το MYMALL Limassol έχει λάβει τα ακόλουθα μέτρα:
1.    Τα συνεργία καθαρισμού χρησιμοποιούν καθαριστικά υλικά σε υψηλότερη συγκέντρωση περιεκτικότητας αλκοόλ 
2.    Έχουν τοποθετηθεί ειδικά δοχεία με αντισηπτικό υγρό για χρήση από το κοινό σε διάφορους χώρους του εμπορικού κέντρου
3.    Χώροι και σημεία όπου υπάρχει άμεση φυσική επαφή με τους επισκέπτες, όπως κουμπιά ανελκυστήρων, διακόπτες και κουπαστές κυλιόμενων σκαλών, απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. 
4.    Τα συστήματα εξαερισμού λειτουργούν σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του εμπορικού κέντρου για τη συνεχή ανακύκλωση και άντληση καθαρού αέρα στο κτήριο 
5.    Όλο το προσωπικό των καταστημάτων που φιλοξενούνται στο εμπορικό κέντρο έχει ενημερωθεί κατάλληλα ώστε να ακολουθούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας. 

Επιπρόσθετα, η Διοίκηση του MYMALL Limassol παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις καθώς και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και θα συνεχίσει να το πράττει προκειμένου να είναι πανέτοιμο να λειτουργήσει προληπτικά σε όλα τα νέα ενδεχόμενα. 

H Διοίκηση του MYMALL Limassol ξεκαθαρίζει ότι, βάσει της οδηγίας του Υπουργείου Υγείας, το όριο των 75 ατόμων δεν ισχύει για το εμπορικό κέντρο καθώς πρόκειται για περιπτώσεις σύντομης διακίνησης εντός του εν λόγω χώρου, ή από και προς αυτόν, όπως είναι τα εμπορικά κέντρα, οι υπεραγορές και άλλοι χώροι, στους οποίους οι επισκέπτες θα διακινούνται και δεν θα παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα συγκεντρωμένοι στον ίδιο χώρο.

Παράλληλα η Διοίκηση του MYMALL Limassol καλεί τους επισκέπτες μας όπως:
1.    Τηρούν τους βασικούς κανόνες υγιεινής και χρησιμοποιούν όλα τα σχετικά προϊόντα.
2.    Παραμένουν ήρεμοι και αποφεύγουν τον πανικό.
3.    Σε περίπτωση που έχουν ταξιδέψει τις τελευταίες δύο βδομάδες σε χώρες με επιβεβαιωμένα κρούσματα είτε έχουν οποιαδήποτε συμπτώματα γρίπης, να περιοριστούν.
4.    Εκτελούν τις πληρωμές τους δίχως μετρητά όπου είναι εφικτό (contactless card).

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close