Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο της Κύπρου, που ανοίγει τις πόρτες του

Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο που ανοίγει αυτόν το μήνα στη Λάρνακα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2020

Ένα νέο boutique hotel είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό. Πρόκειται για το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Samirana Boutique Hotel, που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας και συγκεκριμένα στην πλατεία Ερμού, την πιο πολυσύχναστη πλατεία στο κέντρο της πόλης

Πρόκειται για μία μονάδα ιδανική για οικογενειακό τουρισμό, και όχι μόνο, αφού οι ένοικοί του θα έχουν εύκολη πρόσβαση στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου της πόλης και στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων. 

Το Samirana Boutique Hotel διαθέτει 55 πολυτελή δωμάτια, σκορπισμένα σε τέσσερις ορόφους, ένα πραγματικά νόστιμο και εκλεπτυσμένο Café, το S’ La Cafette, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του επισήμως την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ στον τελευταίο όροφο θα βρεις το Bella Vista Rooftop Bar. Ακόμα, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα γυμναστήριο και σαλόνι ομορφιάς, όλα τέλεια σχεδιασμένα για να κάνουν τη διαμονή σας μαζί μας χαλαρωτική και αξέχαστη.

Το ξενοδοχείο θέτει γερές βάσεις και δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες στην πόλη αφού δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αύξηση του ποιοτικού τουρισμού, δημιουργώντας εγκαταστάσεις στον χώρο του οι οποίες θα συνάδουν με το μοντέρνο ύφος του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του στις 30 Οκτωβρίου! 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close