Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

5 πολύ καλές επιλογές για brunch στο σπίτι

Τα πιο νόστιμα μαγαζιά σου ετοιμάζουν πρωινό και brunch και το στέλνουν στο σπίτι σου

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιανουαρίου 2021

Τα brunch αγαπήθηκαν ειδικά τα τελευταία χρόνια και έχουν γίνει λατρεμένη συνήθεια και στην Κύπρο. Τι γίνεται όμως αν θέλουμε να τα απολαύσουμε κατ’ οίκον; 

Κανένα πρόβλημα. Με τις υπηρεσίες take away και delivery, που υιοθέτησαν πολλά δημοφιλή μαγαζιά στην Κύπρο, εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού, μπορείς να έχεις και εσύ εντός μερικών λεπτών λαχταριστά αυγά scrambled, ομελέτες με μπέικον, τηγανητά αβγά με λουκάνικα, γαλλικά κρουασά κ.ά., όπως και φρέσκους χυμούς ή smoothies, muffins, cake ή cookies, φρέσκο γιαούρτι με βρώμη, φρούτα ή μούσλι και ένα σωρό ακόμα λιχουδιές στο τραπέζι σου.

Με ένα μόνο τηλεφώνημα! 

The Boys At Number Five
Το The Boys At Number Five στη Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία φτιάχνει ένα από τα καλύτερα brunch στην πόλη, αφού το μενού του περιέχει πολλές και λαχταριστές επιλογές. Παράγγειλε από toast με αβοκάντο, μέχρι λαχταριστά pancakes, γρανόλα και καφέ και άρχισε την μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο! 
Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις την παραγγγελία σου! 
Παράγγειλε μέσω της πλατφόρμας Wolt.
(22660421) Θεμιστοκλή Δέρβη, 5, Λευκωσία. Ανοικτά από τις 08.30-15.30.

Mouson Bar & Restaurant
To Mouson Bar & Restaurant είναι σε όλους γνωστό ότι είναι από τα μαγαζιά που καθιέρωσαν το brunch στη Λευκωσία. Έξι χρόνια μετά πρωτοπορεί και πάλι και προσφέρει ένα μοναδικό μενού εμπνευσμένο από το χώρο του παγκόσμιου θεάματος με signature dishes που μόνο στο Μοuson θα μπορέσεις να απολαύσεις. Στο νέο μενού υπάρχουν αρκετές επιλογές για vegetarians και vegans καθώς και επιλογές “After 12h…” με μεσημεριανά πιάτα για τους καλοφαγάδες! Η ανανεωμένη και νεανική ομάδα της κουζίνας αντανακλά τον ενθουσιασμό και τη φαντασία της στις επιλογές του νέου μενού και σου υπόσχεται μοναδικά γευστικά ταξίδια που σε συνδυασμό με τα μοναδικά signature brunch cocktails και τη funky μουσική θα σου χαρίσουν όμορφες και ανέμελες στιγμές στον όμορφο χώρο του εστιατορίου.
Παράγγειλε μέσω της  πλατφόρμας Wolt.
(22664444) Μπουμπουλίνα 15, Λευκωσία.

PAUL Boulangerie – Patisserie – Bistro – Café
Tα φρέσκα ψωμιά βγαίνουν αχνιστά από το φούρνο, τα αυγά ετοιμάζονται ποσέ, τηγανητά ή σε ομελέτες και οι παρέες γεμίζουν τα τραπέζια στο κέντρο της Λευκωσίας. Πρόκειται για το αγαπημένο πλέον σε όλους brunch στο PAUL Boulangerie – Patisserie – Bistro – Café! Το PAUL μετρά 2 και πλέον χρόνια λειτουργίας στο νησί και πέραν των 130 χρόνων σε ολόκληρο το κόσμο και συνεχίζει να ικανοποιεί τους θαμώνες του με ένα από τα πληρέστερα και πλουσιότερα μενού προγεύματος! Στο μενού του θα βρεις γαλλικές τηγανίτες, φρέσκα αρτοσκευάσματα, μπενετίκτ, croque, quiche και παραδοσιακά γαλλικά και όχι μόνο σάντουιτς που είναι μόνο μερικές από τις επιλογές επιλογές του! Μην ξεχάσεις να συνοδεύσεις τις επιλογές σουμε ένα καφέ φτιαγμένο με το μοναδικό χαρμάνι  που η Lavazza παρασκευάζει αποκλειστικά για τα PAUL σε ολόκληρο το κόσμο ή με φρέσκες επιλογές από χυμούς και smoothies!
Παράγγειλε delivery ή take away μέσω του 77773939.
(22029377) Zήνας Κάνθερ 11, Λευκωσία, 1065./ (22000210) PAUL Mall Of Cyprus, Βεργίνας 3, 2025 Στρόβολος, Λευκωσία.
  

 

 Smoothie  Factory
Το ξακουστό Smoothie Factory, που έχει παγκοσμίως ηγετική θέση στην κατηγορία των Juice Bars, άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στην Κύπρο, σε έναν υπέροχο, φωτεινό χώρο στην καρδιά της Λευκωσίας (κοντά στην Πλατεία Ελευθερίας) που ξεχωρίζει για την ατμόσφαιρα, την ηρεμία που αποπνέει, τα «φρέσκα» χρώματα. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα μαγαζί εμπνευσμένο από τα λονδρέζικα juice bars και προσφέρει ένα concept απόλυτα υγιεινό. Το κατάστημα προσφέρει μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα όπως Smoothies με πραγματικά φρούτα και Cold-Pressed Juices, τα οποία υπόσχονται μια διαφορετική εμπειρία στην κατηγορία φρέσκων χυμών, Frozen Yogurt τα οποία θα σε ξετρελάνουν με τις διάφορες επιλογές των toppings του, Juice Cleanse Program για αποτοξίνωση του οργανισμού από τις διάφορες τοξίνες. Το Smoothie Factory ξεχωρίζει για την εξαιρετική ποιότητα πρώτων υλών που χρησιμοποιεί, την παραγωγή smoothies με φρέσκα φρούτα πρώτης ποιότητας, τους φυσικούς χυμούς χωρίς χρωστικές ουσίες και πρόσθετα σάκχαρα. Πέρα από ροφήματα, εδώ θα βρεις και σνακ, όπως σάντουιτς με υψηλής ποιότητας υλικά για όλες τις προτιμήσεις, σαλάτες, healthy bars, power-balls, chia puddings, frozen yogurt με stevia και φυσικά super-food bowls με εξωτικά φρούτα, που θα σε κάνουν να τα λατρέψεις με την απίστευτη γεύση τους. Στο brunch menu του θα βρεις από superfood bowls, μέχρι λαχταριστά γλυκά και αλμυρά pancakes, σερβιρισμένα με φρέσκα φρούτα, maple syrup, αλλα και μία specialty homemade honey granola του μαγαζιού, που θα σε εντυπωσιάσει με τη γεύση της! Εύγευστες και ολόφρεσκες σαλάτες, σάντουιτς και επιλογές με αβγά (ομελέτες, αβγά ποσέ κ.ά.) συνδυασμένες με αβοκάντο, τυριά, σολομό που θα σε χορτάσουν και με το παραπάνω!  
Παράγγειλε μέσω της  πλατφόρμας Wolt.
(22335151) Στασίνου 8, Λευκωσία.

Spoon 
Το SPOON είναι ένα urban all day spot με ευρωπαϊκή αύρα. Μικρό όνομα που θυμάσαι εύκολα... για μεγάλες στιγμές απόλαυσης που είναι αδύνατον να ξεχάσεις! Το ταξίδι επιτυχίας έχει ήδη ξεκινήσει, με το κοινό της Κύπρου να έχει ήδη αγκαλιάσει το καινούριο κατάστημα στη Λευκωσία, στην περιοχή της Έγκωμης και συγκεκριμένα επί της οδού Μάρκου Δράκου 3. Είτε είσαι γλυκατζής, είτε προτιμάς αλμυρές επιλογές, είτε είσαι pasta lover, ένα είναι το σίγουρο, πως στο Spoon θα βρεις το στέκι που λαχταράς! Η συνταγή της επιτυχίας είναι γνωστή στη Θεσσαλονίκη από το 2012, όταν και μας πρωτοσυστήθηκε. Η καθημερινή απόλαυση που γίνεται συνήθεια. Αγαπημένη pop αισθητική με ρετρό αναφορές συνδυάζεται στον χώρο του Spoon που εθίζει μικρούς και μεγάλους. Στο μενού του θα βρεις δροσερές σαλάτες, εντυπωσιακά Croque monsieur ή Madame και Burger, χορταστικές τορτίγες ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, πάντα σε value for money τιμές! Το Spoon έχει επίσης αφήσει ιστορία και για τα γλυκά που προσφέρει, όπως τις λαχταριστές βάφλες στις πιο special εκδοχές. Όλα αυτά μπορείτε να τα παραλάβετε με take away σε χαρακτηριστικές συσκευασίες κάνοντας βόλτα στην πόλη, είτε μέσω delivery, ώστε να τα απολαύσετε στο σπίτι ή το γραφείο.
Παράγγειλε μέσω της πλατφόρμας Wolt.
(22 018622) Μάρκου Δράκου 3.

   

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close