Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα κατάστημα γεμάτο γεύσεις, που αξίζει να επισκεφθείς

Οιξηροί καρποίείναι μόνο η αφορμή για να μπεις στοmy Flavours

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαρτίου 2021

Από το my Flavours στη Λεμεσό θα φύγεις ενθουσιασμένος με τις γεύσεις, ερωτευμένος με τις νέες σου ανακαλύψεις και γοητευμένος από τη μοναδική εξυπηρέτηση.

Πράγματι, αν ο γευστικός παράδεισος είχε όνομα, αυτό θα ήταν «my Flavours» και η διεύθυνσή του θα ήταν Παναγιώτη Τσαγκάρη, Γερμασόγεια, Λεμεσός.

Εκεί δηλαδή όπου άνοιξε τις πόρτες του μόλις τον περασμένο Ιούλιο το νέο μαγαζί της πόλης, το οποίο είναι γεμάτο νοστιμιές! Εξάλλου, οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία του είναι και οι ίδιοι φανατικοί οπαδοί της καλής γεύσης.

Εδώ θα πας  για να βρεις οπωσδήποτε τους πιο νόστιμους ξηρούς καρπούς σε μία μεγάλη ποικιλία, αλλά και τα αποξηραμμένα φρούτα που αγαπάς. Την γκάμα των προϊόντων του μαγαζιού συμπληρώνουν τα ποιοτικά, επώνυμα κρασιά, που μπορούν να προσφερθούν σε αυθεντικά και όμορφα δώρα και πακέτα, προσαρμοσμένα ανάλογα με το γούστο του πελάτη και την περίσταση. Και όλα σε πολύ προσιτές τιμές! 

Ακόμη, εδώ θα βρεις και όλα τα είδη καφέ της επωνυμίας Julius Meinl, καθώς και φρέσκους χυμούς, smoothies για όσους ακολουθούν έναν πιο υγειινό τρόπο ζωής, όπως και γκουρμέ αλείμματα φυστικοβούτυρου και φρούτων σε διάφορες γεύσεις, αλλά και αυθεντικό κυπριακό μέλι, καθώς επίσης και τις εκλεκτές σοκολάτες Αγαπητός  και ChocoLa.

Χάρη στα άριστης ποιότητας προϊόντα του, το «my Flavours» απέκτησε σύντομα φανατικό κοινό που έρχεται εδώ μόνο και μόνο για να αγοράσει τα αγαπημένα του delicacies. Ίσως και για να ανακαλύψει νέα... "Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η ποιότητα και η φρεσκάδα των προϊόντων μας, εφαρμόζοντας συγκεκριμένες πρακτικές και τηρούνται πρότυπα ποιότητας και υγεινομικής τροφίμων. Έχοντας στενή επαφή με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας, επιτυγχάνουμε προμήθεια των προϊόντων που έχουν ετοιμαστεί την ίδια μέρα της παραγγελίας μας, ενώ η πολιτική του καταστήματος είναι να διατηρεί το ελάχιστο δυνατό απόθεμα. Με τον τρόπο αυτό, κατορθώνουμε να φέρνουμε στους πελάτες μας ό,τι πιο φρέσκο και ποιοτικό", μας είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του "My Flavours Nuts and more", Μάριος Παναγίδης.  

Οι συσκευασίες δώρων του my Flavours είναι πραγματικά μοναδικές
Μία από τις καινοτομίες του μαγαζιού είναι τα Designed Gift Baskets. Εδώ λοιπόν έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο ποιοτικό και ξεχωριστό, φτιάχνοντας μοναδικά και όμορφα πακέτα δώρων -τόσο εταιρικά όσο οικογενειακά και προσωπικά. Ο πελάτης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του ευφάνταστο πακέτο δώρου με εξατομικευμένη επιλογή του περιεχομένου και της συνολικής τιμής επιλέγοντας από οποιαδήποτε από τις συλλογές του καταστήματος. Και, φυσικά, οι επισκέπτες  μπορούν να βρουν στο μαγαζί  και άλλους υπέροχους συνδυασμούς γεύσεων απο μια γκάμα ιδιαίτερων προιόντων!

Και υγιεινές επιλογές
Στο κατάστημα μπορείς να βρεις και να επιλέξεις προϊόντα υγιεινά και εξίσου νόστιμα, όπως αποξηραμένα φρούτα χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και φρέσκους ξηρούς καρπούς χωρίς συντηρητικά και αλάτι. Επιπλέον, θα σου ετοιμάσουν φρέσκους χυμούς από φρέσκα φρούτα της εποχής καθώς και smoothies φτιαγμένα μόνο από φρέσκα φρούτα και λαχανικά. 

Η αγορά εν μέσω πανδημίας...
Η πανδημία εχει επηρεάσει την αγορά γενικότερα. "Σίγουρα δεν γνωρίζουμε πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν δεν υπήρχαν οι επιπτώσεις της πανδημίας, βιώσαμε όμως μια πολύ θετική ανταπόκριση από τον κόσμο που επισκέφθηκε το κατάστημά μας και δεν αλλάξαμε οτιδήποτε σε σχέση με τη φιλοσοφία του καταστήματος, οι άξονες της οποίας είναι: φρέσκα, ποιοτικά, αυθεντικά και επώνυμα προϊόντα, προσαρμοσμένα στο γούστο του πελάτη και σε λογικές τιμές" συμπληρώνει ο κ. Μάριος. 

Και αγορές online
Το κατάστημα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τις αγορές σου ηλεκτρονικά από την άνεση του σπιτιού σου! Μπες στο www.myflavours.com.cy, παράγγειλε τα αγαπημένα σου προϊόντα, για να φτάσουν κοντά σου σε χρόνο ντε τε. Εναλλακτικά υπάρχει και υπηρεσία παράδοσης μέσω των εφαρμογών Wolt και Foody.

Διαθέσιμα θα βρεις όλα τα προϊόντα του καταστήματος ενώ μπορείς να το επιθυμείς να σχεδιάσεις και το δικό σου πακέτο δώρου στην τιμή που επιθυμείς και η επιλογή σου να παραδοθεί κατ’ οίκον οπουδήποτε στην Κύπρο. 

(25318265/ www.myflavours.com.cy) Παναγιώτη Τσαγκάρη, τουριστική περιοχή Ποταμού Γερμασόγειας, πλησίον υπεραγοράς Παπάς, Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close