News , Guide

Η παραλία της Αγίας Τριάδας... γέμισε αθλητές!

Ραντεβού στο 4th Ayia Trias Beach Tennis Tournament

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2023

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Διεθνές τουρνουά Beach Tennis στην Αγία Τριάδα του Δήμου Παραλιμνίου, όπου έλαβε χώρα στις 23 – 25 Ιουνίου.

Η Νεολαία Δήμου Παραλιμνίου σε συνεργασία με το Nicosia Beach Tennis Club κατάφερε να διοργανώσει το διεθνές αυτό τουρνουά υπό την αιγίδα του International Tennis Federation (ITF), μετά από 3 χρόνια αναβολής του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

DSCF2099.jpg

Στο “3rd Ayia Trias Beach Tennis Tournament” διεξήχθησαν 2 ITF τουρνουά και 1 ανοικτό τουρνουά με συνολικά 8 κατηγορίες: BT10, BT50, BT50consolation, Ερασιτεχνικό (ανδρών και γυναικών). Συνολικά συμμετείχαν 122 αθλητές από Κύπρο και εξωτερικό. Στο μεγάλο διεθνές τουρνουά BT50 του Σαββατοκυρίακου συμμετείχαν 88 αθλητές από 15 χώρες του κόσμου και συγκεκριμένα, από Ισραήλ, Λιθουανία, Ελλάδα, Πουέρτο Ρίκο, Πορτογαλία, Ιταλία και Πολωνία με πολλούς από τους αθλητές να βρίσκονται στη λίστα των 100 καλύτερων του κόσμου. Μεγάλοι νικητές του BT50 ανδρών στέφθηκαν οι συμμετέχοντες από την Ιταλία και νικητές του BT50 γυναικών οι συμμετέχουσες από το Γαλλικό νησί Ρεϋνιόν, δίπλα από τη Μαδαγασκάρη. Οι Κύπριοι αθλητές μας είχαν πολύ καλή παρουσία, ενώ 2 κυπριακές ομάδες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα προημιτελικά.

DSCF2485.jpg

Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή «Αθλητισμού, Παιδείας και Υγείας» της Νεολαίας Δήμου Παραλιμνίου εργάστηκε από το Νοέμβριο του 2022 για να δώσει ξανά ζωή στην εκδήλωση αυτή, η οποία, εκτός από την αθλητική επιτυχία που σημείωσε, αποτέλεσε μέσο κινητοποίησης και δράσης των νέων στα κοινά. Μάλιστα, σημαντικό είναι να επισημανθεί ότι στην επιτυχή και ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης συνέβαλαν οι 38 εθελοντές της Νεολαίας Παραλιμνίου, οι οποίοι παρείχαν σημαντική και ουσιαστική βοήθεια τόσο κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης όσο και κατά τη διεξαγωγή της.

Στόχος της Νεολαίας Παραλιμνίου είναι να καθιερωθεί αυτή η αθλητική δραστηριότητα κάθε χρόνο, η οποία πέραν από το ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης για τουρίστες και λάτρεις των σπορ, θα αποτελέσει και σημαντική εξέλιξη για τον αθλητισμό στην Κύπρο.

Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Παραλιμνίου και τους χορηγούς μας για την χρηματοδότηση και την υποστήριξη τους, χωρίς τους οποίους δεν θα ήταν δυνατή η επίτευξη αυτής της διοργάνωσης. Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εργάτες του Δήμου Παραλιμνίου, οι οποίοι παρείχαν τεράστια βοήθεια στην εγκατάσταση των υποδομών και κατ' επέκταση, στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

DSCF2180.jpg

Ευελπιστούμε ότι μια μέρα τα 6 γήπεδα στα οποία διεξήχθη το τουρνουά beach tennis, θα εγκατασταθούν μόνιμα ούτως ώστε να διεξάγεται κάθε χρόνο σ’ αυτά το τουρνουά beach tennis ή άλλο παρόμοιο τουρνουά, το οποίο σκοπό έχει να φέρνει κοντά τους νέους της περιοχής αλλά και τους αθλητές και λάτρεις των σπορ αφού, όπως είναι άλλωστε γνωστό, ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους και τους λαούς ολόκληρου του κόσμου! .

Να θυμάστε… Αθλητισμός σημαίνει Παιδεία, κάτι για το οποίο αγωνίζεται και θα αγωνίζεται η Νεολαία μας!

Ραντεβού στο 4th Ayia Trias Beach Tennis Tournament

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close