31 August-2 September 2023
Μουσική , Συναυλίες & Events

Οι The Italian Tenors για δύο συναυλίες στην Κύπρο

Στο πλαίσιο της περιοδείας

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2023

Μετά την επιτυχία των συναυλιών τους σε Λευκωσία και Λεμεσό το 2021, οι The Italian Tenors, με τη συνοδεία τεσσάρων μουσικών, συμπεριλαμβάνουν στη φετινή τους καλοκαιρινή περιοδεία και την Κύπρο για συναυλίες σε δύο από τα πιο ατμοσφαιρικά αμφιθέατρα του νησιού.

Μετά τις εμφανίσεις τους σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο οι Evans Tonon, Luca Sala και Sabino Gaita, τρεις από τους καλύτερους Ιταλούς τενόρους της νέας γενιάς, δημιούργησαν το φωνητικό τρίο «The Italian Tenors» με ρεπερτόριο που συνδυάζει την κλασσική μουσική με δημοφιλή ιταλικά και διεθνή ποπ τραγούδια σε δικές τους πρωτότυπες διασκευές.

Από το «Caruso» του Lucio Dala και το «Con Te Partiro» του Andrea Bocelli στα κορυφαία Ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του ‘60, τα ναπολιτάνικα αλλά και άλλα, αγαπημένα τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες («Gloria», «Mamma Maria»), συνδυάζοντας τα με τις ωραιότερες άριες από τις περίφημες όπερες του Verdi και Puccini, οι «The Italian Tenors» καταφέρνουν να μας παρασύρουν σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις που μας ταξιδεύει από τη Σκάλα του Μιλάνου μέχρι την Όπερα της Ρώμης και από την Αρένα της Βερόνα μέχρι το Κολοσσαίο.

The Italian Tenors 4.jpg

Είναι αξιοθαύμαστο το πώς τρεις καλλιτέχνες με κλασσική κατάρτιση δημιουργούν τόσο μοναδικά τη «γέφυρα» που συνδέει την ποπ με την κλασική μουσική.

Οι συναυλίες τους επιφυλάσσουν πάντα συναρπαστικές στιγμές για το κοινό καθώς οι τρείς Ιταλοί Τενόροι επιδιώκουν την επαφή μαζί του με χιούμορ, τρυφερότητα αλλά και έντονη ενέργεια που σε συνδυασμό με τις κρυστάλλινες φωνές τους δημιουργούν μια υπέροχη δυναμική και έκρηξη συναισθημάτων με άρωμα ιταλικής γοητείας.

«...Οι Ιταλοί Τενόροι, με πιθανώς την πιο συναισθηματική μουσική από την Ιταλία, παρουσίασαν ιταλικά τραγούδια για όλους τους ερωτευμένους και για όλους όσους θέλουν ακόμα να ερωτευτούν». (Neue Welle, Germany)

«Η φωνητική τους δυναμική και η ένταση τους, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που ζητούσε περισσότερο καθώς είχε ενθουσιαστεί με την ακρίβεια και την τέλεια φωνητική τους ένταση. Οι χιουμοριστικές στιγμές μεταξύ των καλλιτεχνών και του κοινού κράτησαν το σόου ιδιαίτερα εύθυμο και γεμάτο ενέργεια. Στο τελευταίο τραγούδι το κοινό σηκώθηκε όρθιο και τους χάρισε θερμό χειροκρότημα.» (Xpressmag.com.au – Perth, Australia)

Οι συναυλίες στην Κύπρο:

31 Αυγούστου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία

2 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός

Ώρα Έναρξης: 9.00μ.μ.

Εισιτήρια: https://www.soldoutticketbox.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close