Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Fish House: Φρέσκο, ντόπιο ψάρι και υπέροχη pasta με θαλασσινά δίπλα στο κύμα

Το όμορφο εστιατόριο στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουλίου 2023

Δροσιά θαλασσινή, φοβερή θέα στο γαλάζιο της Μεσογείου και στο υπέροχο λιμανάκι της Αγίας Νάπας, εκλεκτή ψαροφαγία, άριστη εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του ξεχωριστού εστιατορίου, που είχε ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις από όταν είχε τη βάση του στον Πρωταρά -μεταξύ Περνέρας και Αγίας Τριάδας-, πριν μετακομίσει στην Αγία Νάπα.

DSC06469-Enhanced-NR-Edit.jpg

Όπως ήδη έχεις καταλάβει αναφερόμαστε στην έμπειρη και πετυχημένη ομάδα της δημοφιλούς ταβέρνας Αιγιαλός, η οποία μεταφέρθηκε στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας, όπου σερβίρει ό,τι πιο φρέσκο βγάζει η κυπριακή θάλασσα, καθώς οι ντόπιοι ψαράδες προμηθεύουν καθημερινά το εστιατόριο με ό,τι πιο επιλεκτικό αλιεύουν.

DSC03593.jpg

Απλό και χαλαρό, με παραδοσιακό διάκοσμο και φιλική διάθεση, το Fish House μπορεί να ικανοποιήσει κάθε απαιτητικό λάτρη του ψαριού.

Η σύγχρονη αίσθηση της βεράντας σε ξεκουράζει, ενώ η θέα της θάλασσας μαγνητίζει τα βλέμματα. Ειδικά την ώρα του ηλιοβασιλέματος, είναι απλώς γοητευτικό.

DSC01097.jpg

Το όμορφο εστιατόριο στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας λοιπόν, φημίζεται για τις ποιοτικές πρώτες ύλες του, το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά του, που προμηθεύεται αποκλειστικά από ντόπιους ψαράδες, κι ύστερα τα ψήνει στη σχάρα ή τα αξιοποιεί σε πιο δημιουργικές συνταγές.

Έτσι, μεταξύ άλλων, θα δοκιμάσεις μία εξαιρετική μακαρονάδα θαλασσινών (λιγκουίνι με μελάνι σουπιάς, φρέσκα μύδια, χταπόδι, καλαμάρι, γαρίδες, σκόρδο, φρέσκο κρεμμύδι, μαϊντανό, ελαιόλαδο, ζωμό μυδιών, κολοκυθάκια και ντοματίνια), ολόφρεσκα ψάρια της ημέρας, μύδια σαγανάκι και ντόπιο φρέσκο γαριδάκι.

DSC01061.jpg

Στα οπωσδήποτε που πρέπει να δοκιμάσεις βάλε και τις πλούσιες πιατέλες του, όπως το seafood platter το οποίο περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια της ημέρας -τηγανητά και σχάρας-, γαρίδες, μύδια, καλαμαράκια και καλαμάρι σχάρας, χταπόδι, φάβα, τσιπούρα κ.λπ. Βασιλιάς ωστόσο του μενού θεωρείται το fish platter για δύο, με τσιπούρα, χταπόδι, καλαμάρι σχάρας και τηγανητό, γαρίδες, μύδια, ψάρι σχάρας ή τηγανητό (από την ψαριά της ημέρας)!

DSC01074.jpg

Για να συνοδέψεις το γεύμα σου θα βρεις καλό κρασί μέσα από ένα wine list με προσεκτικά διαλεγμένες ετικέτες, ενώ αν το προτιμάς υπάρχουν και επιλογές όπως ούζο και τσίπουρο!

DSC01053.jpg

Δεν λείπουν βέβαια και κάποια πιάτα σχάρας για όσους προτιμούν το κρέας, ουτε οι χορτοφαγικές προτάσεις.

Το Fish Ηouse είναι ο ιδανικός προορισμός για ζευγάρια, παρέες και οικογένειες, καθώς υπάρχει και παιχνιδότοπος που θα κρατήσει τα παιδιά απασχολημένα ενόσω οι γονείς απολαμβάνουν το γεύμα τους.

Αν βρεθείς στην Αγία Νάπα φέτος, αξίζει –και με το παραπάνω– να το ανακαλύψεις και να το επισκεφθείς οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για μεζεδάκια και ουζάκι. Η εκπληκτική θέα στη θάλασσα -ειδικά το βράδυ- θα σε γαληνέψει.

(99988600) Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 44, Λιμανάκι Αγίας Νάπας. Δ-Κ 12.00-23.00.
Facebook: Fish House Ayia Napa
Instagram: fishhouse.ayianapa

DSC01011.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close