Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τα επικά burger της Λευκωσίας που δε θα θες να μοιραστείς με κανέναν

Αυτό το πρωτευουσιάνικο στέκι, σου ετοιμάζει ζουμερά, πεντανόστιμα μπέργκερ, σε πολλές εκδοχές, που θα σου μείνουν αξέχαστα

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου 2021

Το burger αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες μας street food επιλογές (αν όχι την πιο αγαπημένη μας). Από τότε που ήρθε στη ζωή μας, πριν από όχι πάρα πολλά χρόνια, μας την έκανε καλύτερη. Εξ ου κι εμείς σήμερα αποφασίσαμε να εξυμνήσουμε ένα μαγαζί που έχει καταφέρει να μας δίνει τις πιο νόστιμες επιλογές σε αυτά.

Ένα μικρό μεν αλλά πολύ προσεγμένο κατάστημα στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λευκωσίας, το οποίο θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να ονομάσουμε και ως το "ναό του burger".

Ο λόγος για το Burger Shop, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 9 στην παλιά Λευκωσία. Εδώ λοιπόν οι άνθρωποί του έχουν ως κύριο μέλημά τους να μας προσφέρουν το πιο νόστιμο και υψηλής ποιότητας φαγητό. Γι' αυτό και φροντίζουν καθημερινά να προμηθεύονται τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες από ντόπιες επιχειρήσεις (αγρότες και αρτοποιεία, με τα οποία συνεργάζονται στενά σε σταθερή βάση, εξασφαλίζοντας άριση ποιότητα).

Επιπλέον, τα πιάτα που θα φτάσουν στο τραπέζι σου είναι πάντα φρέσκα. Στόχος τους, άλλωστε, είναι να αποτελέσουν την πρώτη μας για comfort food ύστερα από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Το γεύμα της τέλειας ελεύθερης μέρας (cheat day).

Τα μυστικά του καλού burger
Στο Burger Shop της πρωτεύουσας έχουν κάνει την υπόθεση"burger' προσωπική και οι επιλογές τους είναι πάντα καθαρές, πρωτότυπες και πολύ διαφορετικές από όσες έχεις συνηθίσει να τρως αλλού.

Για να σε βάλουμε στο κλίμα αξίζει να μάθεις πως στο Burger Shop έχουν απλή προσέγγιση στο φαγητό. Εστιάζουν στην καθαρότητα κάθε πιάτου, εξ ου και κάθε μπιφτέκι είναι χειροποίητο, από 100% premium Βlack Αngus beef, το οποίο προσφέρεται σε 6 μεγέθη, 150γρ, 200γρ, 300γρ, 400 γρ, 500 γρ και 600 γρ... 

Υποστηρίζουν, ταυτόχρονα, την απλότητα και τη διαφάνεια του μπέργκερ, ως εκ τούτου, κατά την προετοιμασία και το μαγείρεμα, σε κάθε μπιφτέκι προσθέτουν μόνο αλάτι και πιπέρι για να το διατηρήσουν υγρό και τρυφερό.

Θέλουν να πετύχουν την ξεχωριστή γεύση της υψηλής ποιότητας βοδινού κρέατος... όμως θέλουν να απογειώσουν και τη γεύση σου! Γι' αυτό και κρατούν κάθε μπιφτέκι καθαρό αλλά προσφέρουν μια σειρά από σπιτικές σάλτσες κάθε γούστου... από τις οποίες δεν θα μπορείς να ξεχωρίσεις καμία! 

Και μπορεί να είναι αμετανόητοι λάτρεις της κρεατοφαγίας, αλλά τους αρέσουν και τα λαχανικά. Hola στους λαχανο-λάτρεις (veggie-heads), στο μενού τους μπορείς να βρεις μερικές χορτοφαγικές / vegan επιλογές και δροσερές σαλάτες. 

Το καλύτερο όμως είναι ότι προσπαθούν να κάνουν τους πελάτες τους ευτυχισμένους καθημερινά, ομορφαίνοντας τη δική τους γωνιά του κόσμου, με ένα ξεχωριστό μπιφτέκι τη φορά.

Τα υλικά είναι πάντα φρέσκα, αγνά και χειροποίητα για να σου προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία. 

Τώρα ξέρεις πού θα πας την επόμενη φορά που θα λαχταρήσεις ένα ωραίο burger.

(22100499) Αριστοτέλους 9, Λευκωσία. Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη-Κυριακή 18.00-22.45.
Facebook: Burger Shop
Ιnstagramburgershop.nicosia

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close