16-17 September 2023
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Οι λάτρεις του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας δίνουν ραντεβού στη Λεμεσό

Limassol Motion show στη Μαρίνα Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2023

Λίγες μέρες απομένουν για το λαμπερό Limassol Motion show στη Μαρίνα Λεμεσού. Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται μια καταπληκτική ευκαιρία για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, τους φανατικούς της μοτοσικλέτας ή για όσους απλά εκτιμούν την ομορφιά των καινοτόμων μεταφορών.

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε μια εκπληκτική σειρά αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και διαφόρων τροχοφόρων μέσων μεταφοράς, όλα σε ένα μέρος. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι μπορείς να απολαύσεις την έκθεση εντελώς δωρεάν! Αυτό το διήμερο υπερθέαμα, υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους. Είτε είστε λάτρης των κλασικών αυτοκινήτων, των τεχνολογιών αιχμής, είτε απλά ένα άτομο με ενδιαφέρον για τα οχήματα μεταφοράς, αυτή η εκδήλωση έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για εσάς.

Μη χάσετε την ευκαιρία να γιορτάσετε την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου και ο καλύτερος τρόπος για να την γιορτάσετε, είναι να βρεθείτε στο φαντασμαγορικό Limassol Motion Event στη Μαρίνα Λεμεσού. Όπου θα έχει μια ποικιλία οχημάτων. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα έχουν δυναμικό παρόν, μέσω της εταιρείας "E-CARS GROUP", η οποία είναι ο πλατινένιος χορηγός της έκθεσης αυτής και διαθέτει ένα μοναδικό στόλο ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

IMG-8399.JPG

Ο προσομοιωτής MotoGP θα είναι για πρώτη φορά στην Κύπρο μέσω της εταιρείας “MOTOTRAINERcy”, οπότε ελάτε να δοκιμάσετε τη τύχη σας ως οδηγός MotoGP. Η “FUF Racing Team” που αποτελείται από φοιτητές/τριες του “Frederick University” θα είναι εκεί μαζί με την Formula που έχουν δημιουργήσει. Με την οποία πήρε την 7η θέση στη γενική κατάταξη (στην κατηγορία των αυτοκινήτων με μηχανή εσωτερικής καύσης), απέναντι σε 30 ομάδες Πανεπιστημίων από όλο τον κόσμο στον “Formula SAE Italy competition”. Επιβλέπων του έργου αυτού είναι ο Δρ. Αντώνιος Λόντος.

Ο Κλάδος Τροχαίας θα στηρίξει την εκδήλωση με την παρουσία του και θα είναι έτοιμος να ενημερώσει τον κόσμο για την Οδική Ασφάλεια, δίνοντας την ευκαιρία πρακτικής μάθησης του κώδικα κυκλοφορίας. Επίσης, φέτος το "Sayious Adventure Park", θα κάνει την εμφάνισή του στην εκδήλωση με επίδειξη μοτοσυκλετών από εφήβους και παιδία. Εννοείται θα υπάρξουν και επιδείξεις στο νερό από τις εταιρείες “Sifly” και “Flyboard”.

Το Limassol Motion θα παρουσιάσει μια σειρά από νέα προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ανακαλύψτε τα τελευταία αξεσουάρ, τρόπους βελτίωσης αποδόσεων, και υπερσύγχρονες υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ατόμων που λατρεύουν τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες. Προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να βυθιστείτε στον κόσμο της κίνησης, να έρθετε σε επαφή με ειδικούς της βιομηχανίας των οχημάτων, να συναντήσετε άλλους λάτρεις και να απολαύσετε την ατμόσφαιρα αδρεναλίνης που μόνο ένα σόου οχημάτων μπορεί να προσφέρει. Όπου κορυφαίοι κατασκευαστές, καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις και εταιρείες τεχνολογίας αιχμής θα βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν τις τελευταίες δημιουργίες τους.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, η εκδήλωση ξεκινά στις 16:00 μ.μ. και συνεχίζεται μέχρι τις 21:00μ.μ.. Είναι η τέλεια ευκαιρία να βυθιστείτε στην ηλεκτρική ατμόσφαιρα της παράστασης καθώς ο ήλιος αρχίζει να δύει, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, οι πόρτες ανοίγουν φωτεινά και νωρίς στις 10:00 π.μ., επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ημέρα σας μέχρι να ολοκληρωθεί η παράσταση στις 20:00 μ.μ.. Προγραμματίστε την επίσκεψή σας ανάλογα, καθώς δεν θα θέλετε να χάσετε ούτε λεπτό από τη δράση!

Φέρτε τους φίλους και την οικογένεια σας και απολαύστε στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023 στη Μαρίνα Λεμεσού τη σημασία του Limassol Motion show που υπόσχεται να σας αφήσει εμπνευσμένους, έκπληκτους και με ανυπομονησία για νέες οδικές περιπέτειες σεβόμενοι πάντα τους κανόνες. Μην χάσετε αυτή την απίστευτη ευκαιρία να δείτε το μέλλον των οδικών μεταφορών, όλα κάτω από μια στέγη και όλα δωρεάν!

demo-post.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close