Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τι θα έλεγες για πρωινό δίπλα στη θάλασσα;

Αν είσαι πραγματικός fan του πρωινού, αλλά και του brunch, τότε πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις το άρθρο που ακολουθεί.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2023

Σε έναν ιδιαίτερα κομψό, άνετο και φιλικό χώρο, δίπλα στη θάλασσα -κυριολεκτικά- το μοναδικό Le Deli Robuchon, στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία αισθήσεων και γεύσεων για τους λάτρεις του πρωινού και του brunch!

692A8613--d.jpg

Δοκιμάστε γεύσεις που μαγεύουν τον ουρανίσκο όπως τα αυγά Benedict με χαμ και Bearnaise σoς πάνω σε μπριός, French toast με καβουρδισμένα φουντούκια, ή το κλασικό πλέον, τοστ με αβοκάντο και σολομό.

1FFED786-AC96-4956-B976-01DCD0448323.jpg

Φυσικά οι επιλογές δεν σταματούν εδώ. Για τους λάτρεις των παραδοσιακών κυπριακών γεύσεων υπάρχει η επιλογή του French Toast με μπέικον, χαλούμι και αυγά, όπως και το κρουασάν χαμ και χαλούμι.

Brunch_Avocado and toast Selection.jpg

Πιάτα μοναδικά και για αυτούς που ακολουθούν μία πιο low calories διατροφή με το Le Deli Robuchon να προσφέρει σπιτική granola, λαχταριστή σαλάτα με φρέσκα φρούτα της εποχής αλλά και αυγά βάσει των επιλογών του κάθε πελάτη σε ομελέτα, τηγανητά ή σκραμπλ.

_92A4805--d.jpg

Η ώρα στο Le Deli Robuchon περνά γρήγορα και ευχάριστα και αυτό το γνωρίζει καλά η έμπειρη ομάδα του ντελικατέσεν, που αποτελεί το καμάρι της Μαρίνας.

Εδώ έχετε την ευχέρεια στο brunch σας να επιλέξετε και εύγευστα πιάτα από το ολοήμερο μενού, μιας και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη φημισμένη καρμπονάρα ενώ το φαλάφελ μπέργκερ κερδίζει τις εντυπώσεις από τη λαχταριστή του εμφάνιση μέχρι την εκπληκτική του γεύση που θα ενεργοποιήσει αμέσως τους σιελογόνους αδένες σας.

Από το μενού δεν μπορούσε φυσικά να λείπει και το κλαμπ σάντουιτς με σολομό, για το οποίο όλοι (παρα)μιλάνε!

Deli_Brunch_Pancake_2.jpg

Με θέα το γαλάζιο της Μεσογείου επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα σάντουιτς με ψωμιά φτιαγμένα με μεράκι και τα πιο ποιοτικά υλικά.

Brunch_Overnights oats selection_5.jpg

Και επειδή ο θαλασσινός αέρας ανοίγει την όρεξη, πόσω μάλλον την επιθυμία για γλυκό, μη φύγετε πριν δοκιμάσετε πάβλοβα με μάνγκο που ταιριάζει με τη φθινοπωρινή διάθεση και δροσίζει τον ουρανίσκο, ενώ το λάβα κέικ του Le Deli θα αποπλανήσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της σοκολάτας.

Brunch_Crepe Selection_2--.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close