Nightlife & Music , Τα καλύτερα της Κύπρου

Το Negroni Week επιστρέφει στα bar της Kύπρου

Από τις 18 έως τις 24 Σεπτεμβρίου πίνουμε τέλεια Negroni στα bars της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2023

Οι after work βόλτες σε αγαπημένα μαγαζιά, παρέα με ένα cocktail είναι ο καλύτερος τρόπος να παρατείνουμε το καλοκαίρι μας λίγο ακόμα.

Οπότε ειδικά αυτή την περίοδο, που παλεύουμε να αφήσουμε πίσω τις αναμνήσεις των διακοπών και να επιστρέψουμε στη ρουτίνα της «πραγματικής ζωής», η είδηση του Negroni Week έρχεται σαν από μηχανής Θεός να μας δώσει εκείνη την αφορμή που ψάχνουμε για να βρεθούμε ξανά με τους κολλητούς μας, κλείνοντας τη μέρα με τον πιο απολαυστικό τρόπο- ένα Classic Negroni.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κεντρικό μήνυμα του φετινού Negroni Week είναι το “Toast to a timeless bond” και ότι εμείς συγκεντρώσαμε πιο κάτω τα μπαρ του νησιού που συμμετέχουν στην πιο γευστική εβδομάδα!

Φύγαμε για Negroni λοιπόν:

granazi.jpg

Γρανάζι
Σε ένα παλιό νεοκλασικό με handmade αισθητική και μία υπέροχη εσωτερική αυλή, θα πίνουμε negroni και ταυτόχρονα θα συνεισφέρουμε για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, το Γρανάζι στη Λευκωσία από τις 19-24 Σεπτεμβρίου, συμμετέχει στη μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση της βιομηχανίας των ποτών, σερβίροντας ένα μενού με negroni σούπερ φρέσκο και εποχικό, δωρίζοντας €1 από κάθε ποτό που πωλείται στους χνουδωτούς φίλους μας στο @pitbullrescuecyprus. Επίσης, μας επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν!
(22 681660) Λεωφ. Αγ. Ομολογητών 14, Αγ. Ομολογητές, Λευκωσία.

notes.jpg

Notes & Spirits
Το Notes and Spirits βρίσκεται πολύ κοντά στην Εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Ξεχωρίει για τη ζεστή ατμόσφαιρα του που κάνει τους θαμώνες να αισθάνονται χαλαροί και να περνούν όμορφα καθώς επίσης και για την εξυπηρέτησή του! Για το Negroni Week στο Notes and Spirits ετοίμασαν ένα pop-up menu που θα είναι διαθέσιμο από τις 19-23 Σεπτεμβρίου, στο οποίο θα δοκιμάσεις πραγματικά αναπτρεπτικές εκδοχές του αγαπημένου σου κλασικού Negroni. Εδώ λοιπόν οι bartenders πειραματίστηκαν και έπαιξαν με υλκά όπως μπανάνα, μπισκότο και ταχίνι και έφτιαξαν απολαυστικά ποτά!
(97 603530) Eυαγόρου 33, Λευκωσία.

ukiyo.jpg

Ukiyo Listening Bar
Ένας ιδιαίτερος χώρος που εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και στην αισθητική προσφέροντας μία αλλιώτικη εμπειρία που συνδυάζει τη γαστρονομία και τη μουσική. Στο πρώτο listening bar στην Κύπρο, θα ακούσεις εξαιρετικούς ήχους και θα γευτείς signature και κλασικά κοκτέιλ, premium και ιαπωνικά whiskey, μαζί με γεύσεις που βαδίζουν στο ιαπωνικό street food. Για την εβδομάδα 18-23 Σεπτεμβρίου, ενόψει της Negroni Week, τα τρία μέλη της ομάδας του Ukiyo, ο Σάββας, ο Λευτέρης και η Μαριφωτία, δημιούργησαν από ένα ποτό ο καθένας, συνδυάζοντας ντόπια με ιαπωνικά υλικά και δίνοντας τις δικές τους εκδοχές στα κλασικά: Americano, Boulevardier και Negroni.
(94 056670) Βασιλίσσης Φρειδερίκης 11, Λευκωσία.

Corner Mill Cafe and Bar
Θα το βρεις σε μία υπέροχη τοποθεσία, στο χωριό Κακοπετριά, δίπλα ακριβώς στον ποταμό, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και θα σου κλέψει την καρδιά. Στο πανέμορφο αυτό στέκι με το καταπράσινο φόντο της φύσης, θα απολαύσεις δροσερά ποτά και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, ναργιλέ και ενίοτε και ζωντανή μουσική! Από τις 18-24 Σεπτεμβρίου θα απολαύσεις και Negroni, καθώς για πρώτη φορά φέτος λαμβάνει μέρος στο Negroni Week, προσκαλώντας μας να δοκιμάσουμε τις δικές τους παραλλαγές του κλασικού αυτού κοκτέιλ, αλλά και φυσικά το Negroni όπως πρέπει να φτιάχνετε.
(99 057459) The Mill hotel, Κακοπετριά.

Old Market St.
Το γνωστό Cocktail Bar της Λάρνακας που από το 2014 έγινε γνωστό τόσο για τα υπέροχά του cocktails, όσο και για τη μαγευτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί στην Κλεάνθη Καλογερά, καθώς επίσης και για τα μοναδικά πάρτι που διοργανώνει, μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί του την εβδομάδα Negroni, απολαμβάνοντας μερικά από τα πλέον κλασικά κοκτέιλ του είδους, όπως πάντα για καλό σκοπό!
(97 699321) Κλεάνθη Καλογερά 51, Λάρνακα.

LPM Limassol
To LPM Limassol εντός του εντυπωσιακού Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό αποτελεί ένα μοναδικό γαστρονομικό concept που φέρνει ένα φινετσάτο αέρα και ανεβάζει τον πήχη της γαστρονομίας και της διασκέδασης κατά τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας. Εδώ λοιπόν θα πας και για Negroni, καθισμένος είτε στο μοναδικό μπαρ του είτε στην κομψή σάλα του, είτε στην υπέροχη βεράντα του, από 18-24 Σεπτεμβρίου!
(25 862222) Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Λεμεσός.

bar-louise-5-cafe-bar-limassol-mainjpg.jpg

Bar Louise
Θα το βρεις στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού, σε έναν υπέροχο χώρο, με υψηλή αισθητική και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Στην καταπράσινη αυλή του από τις 18-24 Σεπτεμβρίου θα γιορτάσεις την εβδομάδα με Negroni, υπό τους ήχους ψαγμένης μουσικής, και θα δοκιμάσεις τις ιδιαίτερες σαλάτες, τα burgers και τις μακαρονάδες που προσφέρονται στο μενού.
(70000810) Αγκύρης 45, Λεμεσός.

CINÉMA bar
Το CINÉMA, έφερε πραγματικό άερα από τα παλιά στο κέντρο της πόλης! Ένας χώρος που ξεχωρίζει για το μοντέρνο και παράλληλα minimal στυλ διακόσμησής του, τις άνετες γωνιές του, τις επιλεγμένες μελωδίες jazz και funk που ενισχύουν την ατμόσφαιρα, αλλά και το μενού του! Τόσο τα to share πιάτα του όσο και τα κοκτέιλ του κερδίζουν τις εντυπώσεις! Για την εβδομάδα 17-24 Σεπτεμβρίου μάλιστα έστρωσαν το κόκκινο (Campari) χαλί και υποδέχονται τo Νegroni Week με τον καλύτερο τρόπο!
Serntar 1, Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close