Μουσική , Music News

Top5: Τα τραγούδια που ακούγαμε όλοι αυτήν την εβδομάδα

Τα τραγούδια που ξεχώρισανκαι που αποτελούν το playlist της εβδομάδας για τους μουσικούς παραγωγούς αλλά καιγια εσάς που ακούτε φανατικά Ράδιο Πρώτο!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2021

Τα πιο κάτω είναι τα 5 τραγούδια, τα οποία ξεχώρισαν και ακούστηκαν περισσότερο μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Πρώτο, την εβδομάδα που μόλις μας πέρασε! 

Στην πρώτη θέση βρίσκουμε αυτήν την εβδομάδα τη Δέσποινα Βανδή. Η Δέσποινα συνεχίζει την επιτυχημένη δισκογραφική της πορεία με μία συνεργασία κορυφής: ενώνει τις δυνάμεις της με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη και μας παρουσιάζουν το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή». Με τη μοναδική και χαρακτηριστική χροιά της, η καταξιωμένη και επιτυχημένη καλλιτέχνιδα ερμηνεύει ένα δυναμικό και ιδιαίτερο ζεϊμπέκικο, που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό μέσα από την πρώτη ραδιοφωνική του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες.

 

 

 

«Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια», σε μουσική Energeeκαι στίχους Ηλία Φιλίππου, κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2004, στο δισκογραφικό ντεμπούτο του Θοδωρή Φέρρη, το «01». Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το τραγούδι ξεχώρισε.... και, έκτοτε, παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα του κοινού. Το 2019 ήρθε ξανά στο προσκήνιο, μέσα από μία εμπνευσμένη διασκευή που επιμελήθηκε η Ράνια Κωστάκη.

 

Ένα γνήσιο τραγούδι. Ένα τραγούδι από αυτά που "φωνάζουν" Νατάσα Θεοδωρίδου από μακριά. Ένας ακόμα ύμνος της καψούρας και όπως λέει η ίδια η Νατάσα στις ζωντανές εμφανίσεις της: ”Πάμε να πονέσουμε παιδιά”. Πρόκειται για μια δυναμική ερωτική μπαλάντα με πόνο που μόνο η Νατάσα μπορεί και στιγματίζει εδώ και δυο δεκαετίες με την φωνή της. Ο τίτλος του ‘Για Μένα‘.

 

 

Ο Χρήστος Μάστορας και ο Δημήτρης Μπάσης μας ζητούν «Ένα Λεπτό», μέσα από μία ξεχωριστή μουσική σύμπραξη – έκπληξη, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records! Το «Ένα Λεπτό» σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη, του πιο καταξιωμένου στιχουργού της γενιάς του, και μουσική του ταλαντούχου νέου συνθέτη Νικόλα Μαυρέση, συνδυάζει τις μοναδικές ερμηνείες των Χρήστου Μάστορα και Δημήτρη Μπάση σε ένα εκπληκτικό τραγούδι, το οποίο συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος και γυρίστηκε στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών.

Ο πολυτάλαντος frontman του κορυφαίου ελληνικού συγκροτήματος MΕΛISSES και ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής κλέβουν για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις, αποτυπώνοντας δισκογραφικά τη δυνατή μουσική τους χημεία.

 

 

 

Το remix του «What Love Got to Do With It» από την Τίνα Τέρνερ και τον Kygo  που πρωτοκυκλοφόρησε το 1984, καταλαμβάνει αυτήν την εβδομάδα την πέμπτη θέση στο playlist του Ράδιο Πρώτο. Η νέα απόδοση dancefloor-ready έρχεται επίσης με ένα νέο visual. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την Τίνα Τέρνερ, η οποία είναι ένας μύθος με τον οποίο μεγάλωσα ακούγοντας τα τραγούδια της», δήλωσε ο Kygo. «"Το What Love Got To Do With It" είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια όλων των εποχών, και είναι μία ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα μου, η ευκαιρία που μου δόθηκε να το ξανασχεδιάσω».

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close