Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το ιταλικό εστιατόριο που θα ερωτευτείς με την πρώτη πιρουνιά!

Ένας υπέροχος χώρος, που συνδυάζει την κλασική πολυτέλεια χωρίς να λείπουν οι μοντέρνες πινελιές

Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2023

Το Tartufo θα σου κλέψει την καρδιά…

Θα το βρεις σ' ένα ιστορικό κτήριο στο κέντρο της Λεμεσού, σε έναν υπέροχο χώρο, που συνδυάζει την κλασική πολυτέλεια χωρίς να λείπουν οι μοντέρνες πινελιές! Έναν χώρο κομψό και φιλόξενο, με μία μεγάλη σάλα, με τους vintage πολυελαίους να κυριαρχούν, τα πολυτελή καθίσματα να τραβούν την προσοχή, τα δέντρα ελιάς να εντυπωσιάζουν και το επιβλητικό μπαρ να καθηλώνει το βλέμμα.

IMG_0554.jpg

Ένα εστιατόριο που σε προσκαλεί να μοιραστείς μια ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία, από το απεριτίφ μέχρι το επιδόρπιο, κι από τα φρέσκα ζυμαρικά και τα αντιπάστι μέχρι την πίτσα και τα ριζότο!

IMG_0545--.jpg

Στη φιλόξενη και κομψή σάλα που μοσχοβολά "Τρούφα" θα απολαύσεις εξαιρετικές γεύσεις, με το μενού να έχει επιμεληθεί ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ, Salvatore Leo. Ο γεννημένος στη μικρή ιταλική πόλη Σαλέρμο, σεφ, και η ομάδα του θα σε καλωσορίσουν στο Tartufo και θα σε περιποιηθούν σαν να είσαι καλεσμένος στο σπίτι τους, προσφέροντάς σου μια αυθεντική ιταλική γαστρονομική εμπειρία.

IMG_0118--.jpg

Άλλωστε, πρόκειται για ένα εστιατόριο που διαθέτει ένα πλούσιο μενού, το οποίο αποτυπώνει την ουσία της ιταλικής κουζίνας, ενώ η λίστα κρασιών περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές, καταφέρνοντας να ικανοποιήσει τους λάτρεις του καλού φαγητού.

IMG_0181--.jpg

Στο Tartufo, ανάμεσα σε άλλα, υπερηφανεύονται και για τις καλύτερες πρώτες ύλες, οι οποίες εισάγονται απευθείας από την Ιταλία, διασφαλίζοντας έτσι ότι κάθε πιάτο που βγαίνει από την κουζίνα του είναι φτιαγμένο αυθεντικά και ποιοτικά. Από τα σπιτικά ζυμαρικά μέχρι τα φρέσκα θαλασσινά, κάθε συστατικό επιλέγεται προσεκτικά για να σου χαρίσει μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

_-37.jpg

Δοκίμασε τις απολαυστικές του πίτσες που παρασκευάζονται από τα επιδέξια χέρια του Ιταλού σεφ Marco Saielli, ο οποίος έχει αναγάγει την παρασκευή πίτσας σε μια μορφή τέχνης. Κάθε πίτσα είναι φτιαγμένη με αγάπη και δεξιοτεχνία, εξασφαλίζοντας μια γεύση που σε μεταφέρει κατευθείαν στους δρόμους της Νάπολης.

_-18.jpg

Η εμπειρία σου στο «Τartufo» δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται από ένα επιλεγμένο κρασί αντάξιο των γεύσεων που συναντά κανείς εδώ. Η εξαιρετική λίστα κρασιών του αποτελείται κυρίως από επιλογές από τον ιταλικό αμπελώνα, οι οποίες διανθίζονται και με κάποιες προτάσεις σε απεριτίφ, που εισάγονται αποκλειστικά για το μαγαζί.

_-87.jpg

Το Tartufo, φέρνει το βαθύτερο νόημα της Ιταλίας, στην Κύπρο, μέσα από κάθε του πιάτο! Εξ ου και μας προσκαλούν σε ένα αξέχαστο ταξίδι στις γεύσεις της Ιταλίας, όπου το πάθος, η ποιότητα και η αυθεντικότητα συναντώνται για να δημιουργήσουν μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία.

Καλή όρεξη!

(99288992) Κτήριο 1, Πλατεία Συντάγματος, Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, 3042 Λεμεσός.
Ωράριο λειτουργίας: Δ 18.00-23.00, Τρ-Κ 13.00-16.00 & 18.00-23.00.
Website: https://tartufolimassol.com/
Instagram: Tartufo Limassol

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close