News , Guide

Επίσημα εγκαίνια για το εντυπωσιακό Antasia Beach Club

Tο Καφεστιατόριο του Δήμου Πάφου στην παραλία Βρυσούδια (γνωστή ως παραλία ΣΟΔΑΠ)

Δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2023

Σε μια ξεχωριστή τελετή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Καφεστιατορίου στην παραλία Βρυσούδια στην Πάφο. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Πάφου και ο Όμιλος Thanos Hotels and Resorts (εκμισθωτής του καφεστιατορίου ‘Antasia Beach Club’).

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Κώστα Κουμή και από τον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος.

FB_IMG_1697044737054.jpg


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πάφου, ανάφερε ότι «Το καφεστιατόριο βρίσκεται σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα σημεία του παραλιακού μετώπου της Πάφου, με απρόσκοπτη θέα στο Μεσαιωνικό Κάστρο και το γραφικό λιμανάκι της πόλης, αποτελεί ένα νέο Τοπόσημο/Landmark για την πόλη, ξεχωρίζοντας για τον πρωτοπόρο καινοτόμο σχεδιασμό του ενώ παράλληλα προσφέρει προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν της Πάφου αλλά και της Κύπρου γενικότερα ».

FB_IMG_1697044733385.jpg


Στη δική του ομιλία ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Κώστας Κουμής, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Σήμερα, ο επισκέπτης είναι πλέον πολύ απαιτητικός και μελετημένος, αναμένοντας από τον τουριστικό προορισμό που επισκέπτεται, να παρέχει σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις, ποιοτικές υπηρεσίες και ψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης. Δεν έχω καμιά αμφιβολία, ότι η επένδυση που εγκαινιάζουμε σήμερα, ανταποκρίνεται σε αυτές τις απαιτήσεις και γι’ αυτό θέλω να συγχαρώ θερμά το Δήμο Πάφο που πρόσθεσε αυτό το πολύ αξιόλογο έργο στην υποδομή της τουριστικής Κύπρου».

FB_IMG_1697044724095.jpg


Από την πλευρά του, ο κ. Θάνος Μιχαηλίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts ανέφερε «Είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της πόλης μας, επενδύοντας στην ποιότητα, στην τοπική παράδοση και κουλτούρα, αλλά και στη γαστρονομία. Ταυτόχρονα, δημιουργούμε περισσότερες θέσεις εργασίας αναπτύσσοντας αλυσίδα αξίας για την τοπική κοινωνία, μέσω συνεργασιών με Κύπριους προμηθευτές και τοπικές επιχειρήσεις.»

Πραγματοποιήθηκε περιεκτική παρουσίαση του έργου από τον αρχιτέκτονα κ. Κωνσταντίνο Ψωμά του Αρχιτεκτονικού Γραφείου Psomas Studio of Architecture.

Στην τελετή παρέστησαν αξιωματούχοι και μέλη των Τοπικών Αρχών, μέλη του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, μέλη του ΕΒΕ Πάφου και μέλη της ΕΤΑΠ Πάφου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close