Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Don Carlo Italian Restaurant: Φινέτσα Ιταλίας στον παλμό της Πάφου

Η αυθεντική Ιταλική κουζίνα συναντά τις εκλεπτυσμένες αποχρώσεις της υψηλής γαστρονομίας

Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2023

Το Don Carlo Italian Restaurant, μια εξαίσια ευκαιρία γευστικής εξερεύνησης ιταλικής κουζίνας με μοντέρνες πινελιές έχει πλέον τον κολοσσό Kanika Hotels & Resorts ως μέντορα, που είναι χρόνια συνυφασμένος με διαχρονική ποιότητα στο χώρο της φιλοξενίας.

don_carlo_0007.jpg

Στο κέντρο της παλιάς πόλης της Πάφου, το Don Carlo Italian Restaurant δημιουργεί νόστιμες αλχημείες μέσα σε ένα διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο. Εδώ όπου η αυθεντική Ιταλική κουζίνα συναντά τις εκλεπτυσμένες αποχρώσεις της υψηλής γαστρονομίας σε μια γευστική ένωση που θα σε μεταφέρει σε ένα ταξίδι κομψότητας και ευδαιμονίας. Σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό όπου η Μεσογειακή κουζίνα με ένα καλλιτεχνικό άγγιγμα μοντέρνας φινέτσας, συγχρονισμένη στην εντέλεια υπό τη νέα διεύθυνση, με την καλύτερη εξυπηρέτηση ενισχύεται από ένα προσεγμένο μενού.

don_carlo_0004.jpg

Γευστική απλότητα
Απόηχος αληθινής δημιουργίας  συνυφασμένης με αυθεντική επιρροή Ιταλίας και μεράκι  Don Carlo.  Όπου το κάθε πιάτο γίνεται τέχνη, καμβάς  χρωμάτων με πνοή μεστής Μεσογειακής κουζίνας. Ανεξίτηλη ιστορία παρμένη από το χρόνο, μέσα από  πάθος για ιδιαίτερες γεύσεις απόλαυσης, ‘πειραγμένες’ με μοντέρνες πινελιές συνθέτουν την ταυτότητα του Don Carlo Italian Restaurant.

don_carlo_food_TIRAMISU_0015.jpg
Pappardelle alla norma

Κάθε πιάτο διεκπεραιώνεται με ακρίβεια και προσφέρεται με  ευγένεια και σεβασμό στον πελάτη. Ευωδιαστοί πειρασμοί που κερδίζουν και τις πιο ιδιαίτερες γευστικές προτιμήσεις. Αγνά ντόπια υλικά, με καθαρές γεύσεις και απλότητα διεγείρουν τις αισθήσεις.

don_carlo_food_TAGLIATA DI MANZO_0008---.jpg
Tagliata Di Manzo

Με τη διάθεση ως γνώμονα επιλογής, μπορείς να δειπνήσεις στον εξωτερικό χώρο που απλώνεται διάπλατα για μια ανάσα φρεσκάδας, ενώ οι εσωτερικοί χώροι να προσδίδουν μια αίσθηση ρομαντισμού. Το σίγουρο, και οι δύο χώροι αποπνέουν κομψότητα προσδίδοντας ευχάριστα ιδιαίτερες νότες στη γευστική σου εμπειρία. Ξεκινώντας με απολαυστικά Amuse-Bouche  από μια λαχταριστή συλλογή του σεφ, εκεί που νομίζεις ότι πήρες μια μικρή γεύση για τις γαστρονομικές εκπλήξεις που σε περιμένουν, σε καλωσορίζει μυρωδάτο σπιτικό ψωμί, ζεστό από παραδοσιακό κτιστό ξυλόφουρνο οξιάς. Μέσα από ενδελεχή έρευνα και ατέλειωτες ώρες στο μικρό μας εργαστήριο γευστικής μαγείας, σας παρουσιάζουμε μια επιλεκτική συλλογή από πιάτα  απλά σε γεύση, αλλά με μαστοριά φτιαγμένα στο χέρι αφοπλίζοντας τις αισθήσεις,. Με θύμησες από καλή σπιτική μακαρονάδα που ασφυκτιά από μυρωδιές, στο αιχμηρό T-bone steak που λιώνει στο στόμα , και σε πιο light διάθεση στη φημισμένη ευωδιαστή κλασσική σαλάτα Τοσκάνης.

don_carlo_food_VITELLO TONNATO_0014.jpg
Vitello Tonnato

Μην απογοητεύεσαι – δεν θα μπορούσε να λείψει ό,τι λιγουρεύονται μεγάλοι και μικροί, όπου κάθε δαγκωματιά είναι ασύγκριτη απόλαυση.

Γεύση συνώνυμη με Ιταλία, η pizza, ο βασιλιάς της ιταλικής κουζίνας αποτελεί ιδιαίτερο κομμάτι στην ιστορία του Don Carlo. Σπιτική αφράτη ζύμη και σιγοβρασμένη σάλτσα ντομάτας με μυρωδιές βασιλικού, ψημένη στον ξυλόφουρνο υπόσχεται αρμονία γεύσεων.

don_carlo_food_TIRAMISU_0015--.jpg
Tiramisu

Κλείστε λοιπόν τα μάτια σας, απολαύστε αρωματικό Τιραμισού και ταξιδέψτε νοερά στο ιστορικό Τρεβίζο.

Ένα ολοκληρωμένο δείπνο, αποζητά ανάσα δροσιάς μέσα από εμπνευσμένα cocktails , αριστουργήματα μιας φιλοσοφημένης μιξολογίας. Φυσικά, την τελευταία λέξη για όσους είναι λάτρεις του καλού κρασιού, την έχει μια γουλιά μεστού οίνου.

IMG_1021-Enhanced-NR--.jpg

Ωδή στα κρασιά
Πέρα από τον κύριο χώρο του εστιατορίου, το υπόγειο κελάρι του Don Carlo φιλοξενεί μια εκλεπτυσμένη και διαλεκτή ποικιλία κρασιών από όλες τις οινοπαραγωγικές γωνιές του κόσμου. Απο τους ορεινούς αμπελώνες της Ιταλίας στα «ηλιοφίλιτα» κτήματα της νότιας Γαλλίας και από τα υψίπεδα της Νότιας Αμερικής  μέχρι τα κρυμμένα διαμάντια της Αυστραλίας η συλλογή μας προσφέρει απαράμιλλη ποικιλία γεύσεων και εμπειριών.

IMG_1025-Enhanced-NR--.jpg

Εδώ, στήνεται ένα σκηνικό για μια ανεπανάληπτη εμπειρία πρόκλησης και πρόσκλησης όλων των αισθήσεων. Διαθέσιμο για ιδιωτικές κρατήσεις  το κελάρι μας είναι ιδανικό για ιδιωτικά δείπνα, εκδηλώσεις και δοκιμές κρασιών. Καθίστε στο επιβλητικό τραπέζι και αφεθείτε σε ένα μοναδικό ταξίδι γευσιγνωσίας και απόλαυσης.

(26259900) Ιωάννη Αγρότη 40, Πάφος.
Website: https://doncarlo.cy/
Facebook: Don Carlo Italian Restaurant Cyprus
Instagram: doncarlo.cyprus

don_carlo_0005.jpg

IMG_0608--d.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close