Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Jazz ήχοι και premium γεύσεις: To απόλυτο combo

Tα Chivas Jazz Nights επέστρεψαν και μαζί τους έφεραν για ακόμα μία φορά νύχτες που αναμένεται να συναρπάσουν κάθε αυθεντικό λάτρη του ουίσκι.

Δημοσιεύτηκε στις 08 Νοεμβρίου 2023

Όσοι αγαπούν την jazz μουσική «ορκίζονται» στην ατμοσφαιρικότητά της, τις ταξιδιάρικες νότες, την αυθεντικότητα και τη δυναμική της. Όταν δε συνοδεύεται από premium γεύσεις, οι οποίες έρχονται να ορίσουν εκ νέου την έννοια του fine drinking, τότε δημιουργείται το απόλυτο combo! Αρκεί, βέβαια, να βρεις τον απόλυτο προορισμό του bar-hopping!

Ας μείνουμε για λίγο στο τελευταίο, πριν περάσουμε στον κύριο λόγο για τον οποίο ξεκινήσαμε αυτό το άρθρο.

Στην Κύπρο θα βρεις αρκετά φοβερά jazz bars με υπέροχη διακόσμηση και καλαισθησία που φιλοξενούν συχνά μπάντες της εγχώριας και ξένης μουσικής σκηνής. Ωστόσο, υπάρχουν και μέρη όπου μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου υπό τους ήχους της jazz μουσικής, χωρίς απαραίτητα να είναι jazz bars. Σε συναυλίες, Ιive με σπουδαία ονόματα της jazz σκηνής και διάφορα eνents, τα οποία στήνονται στα bars της πρωτεύουσας.

Εκεί μάλιστα θα βρεις δύο κατηγορίες ανθρώπων. Aυτούς που εστιάζουν στη μουσική -πράγμα που σπάνια γίνεται πλέον στα bars- και αυτούς που αναζητούν, κατά κύριο λόγο, ένα τέλειο ποτό με κεχριμπαρένιο χρώμα, γενναιόδωρη γεύση και φίνα αρώματα... ένα premium ουίσκι για παράδειγμα!

Άλλωστε, όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε πιο επιλεκτικοί. Από το τι θα φάμε το μεσημέρι μέχρι και πόσα παγάκια θέλουμε στο χαμηλό μας ποτήρι.

Από το τι είδους γυμναστική θα κάνουμε, ποιους φίλους θα καλέσουμε στο σπίτι μας, από πού θα παραγγείλουμε γκουρμέ φαγητό, πού θα πάμε βόλτα και από πού θα απολαύσουμε τον πρώτο καφέ της μέρας!

Οι δε βόλτες μας είναι κι αυτές επιλεκτικές, γιατί στόχος μας είναι να προσθέτουμε νέες εικόνες στην καθημερινότητά μας.

Όμως, για μία special βραδιά με φίλους -ειδικά όταν θέλεις να τη συνοδεύσεις με ένα premium ουίσκι- ή για ένα αξέχαστο ραντεβού που θα περιλαμβάνει εξαιρετικό ποτό, εκλεκτή μουσική και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, τότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν μόνο σε έναν προορισμό...

Αν το premium ουίσκι, μάλιστα, είναι το Chivas Regal, τότε είναι σίγουρο πως η βραδιά πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί από ξεχωριστή σε αλησμόνητη!

chivas.jpg

Είσαι έτοιμος, λοιπόν, για ακόμα ένα Chivas Jazz Night από αυτά που μόνο το Chivas Regal ξέρει να διοργανώνει; Εξάλλου, μία έξοδος για jazz μουσική και ένα ποτήρι premium ουίσκι είναι το απόλυτο combo που θα απογειώσει τη διάθεσή σου!

Αν ήδη έτυχε να βρεθείς σ’ ένα από αυτά, τότε ξέρεις για τι μιλάμε! Ανεβασμένη διάθεση, η καλύτερη jazz μουσική και το πιο εκλεκτό ουίσκι να ρέει άφθονο στα ποτήρια μας!

Παρόμοιο -και ακόμα καλύτερο- είναι το σκηνικό που στήνεται κι αυτόν τον χειμώνα, καθώς τα Chivas Jazz Nights επέστρεψαν ανανεωμένα, λαμπερά και πιστά στη «συνταγή» που τα έκανε να ξεχωρίσουν. Και λέμε επέστρεψαν, μιας και το πρώτο Chivas Jazz Night του χειμώνα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 στο Marina Breeze Limassol. Η έναρξή του ήταν άκρως εντυπωσιακή με το ουίσκι ­ θρύλος να σμίγει αρμονικά με την jazz και να οδηγεί σε αποκαλυπτικά μουσικά μονοπάτια.

KGZ_7702.jpg

Πέρα από την jazz στα καλύτερά της, στα Chivas Jazz Nights θα απολαύσεις και ανεπανάληπτα κοκτέιλ που θα συμπληρώσουν και θα απογειώσουν τη συνολική εμπειρία σου. Φυσικά γι’ αυτό έχει ήδη φροντίσει ο Κωνσταντίνος Καζέλης, Brand Ambassador της Pernod Ricard, ο οποίος, αξιοποιώντας την πλούσια γκάμα του Chivas Regal, μεγαλούργησε... δημιουργώντας εξαιρετικά κοκτέιλ!

Είναι γεγονός: Ένα ποτήρι με το πιο φίνο, γενναιόδωρο και αριστοκρατικό σκωτσέζικο ουίσκι στο bar… σμίγει αριστουργηματικά την jazz με τα αυθεντικά συναισθήματα!

Stay tuned, γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλα υπέροχα events με άφθονο Chivas Regal και jazz μουσική. Μην ξεχνάτε: lt’s all about that beat and... that Chivas!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close