10 December-7 January 2024
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Η Λεμεσός θα γεμίσει μαμούθ, τίγρεις με μεγάλα δόντια, τριχωτούς ρινόκερους κι άλλα προϊστορικά ζώα!

Εξερεύνησε την εποχή των Παγετώνων στο νέο θεματικό πάρκο που καταφθάνει στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2023

Φέτος τα Χριστούγεννα προβλέπεται να είναι πολύ... Παγωμένα στην Κύπρο! Κι αυτό γιατί μετά τα θεματικά και εκπαιδευτικά Πάρκα «Δεινόσαυροι» και «Ηρακλής, οι 12 Άθλοι», η Eksagon Exhibitions φιλοξενεί στο νησί μας, το 3ο εκπαιδευτικό θεματικό Πάρκο! Την «Εποχή των Παγετώνων»

Το θεματικό Πάρκο καταφθάνει στην Λεμεσό τον Δεκέμβριο, και συγκεκριμένα στο Παλιό Λιμάνι από τις 10 Δεκεμβρίου – 7 Ιανουαρίου.

Το τοπίο μετατρέπεται σε ένα απόλυτα παραμυθένιο περιβάλλον! Τα μαμούθ, οι τίγρεις με τα μεγάλα δόντια, οι τριχωτοί ρινόκεροι, άλλα προϊστορικά ζώα, και διάφορες αναπαραστάσεις των ανθρώπων της τότε εποχής, δημιουργούν το Πάρκο «Εποχή των Παγετώνων», ένα συναρπαστικό και εκπαιδευτικό θεματικό πάρκο που αφορά τα ζώα και τους ανθρώπους της τελευταίας Εποχής των Παγετώνων.

Ο επισκέπτης θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να παρατηρήσει και απολαύσει από πρώτο χέρι κάποια από αυτά τα μοναδικά ζώα που έζησαν εκείνη την εποχή. Θα ενημερωθεί για τις τότε περιβαλλοντικές συνθήκες καθώς επίσης και για το πως οι άνθρωποι προσαρμόστηκαν σε αυτό τον κόσμο και κατάφεραν να συμβιώσουν με αυτά τα μεγαθήρια.

Η επαφή μέσα από την κίνηση και τους ήχους των ρομποτικών αυτών ζώων, σε συνδυασμό με το ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, θα οδηγήσει τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να νιώσουν επιβάτες μιας μοναδικής μηχανής του χρόνου, έτοιμους για μεγάλες ανακαλύψεις, μέσα σε ένα χειμωνιάτικο, κατάλευκο και παγωμένο σκηνικό χαμηλής θερμοκρασίας.

Για πληροφορίες και κρατήσεις οργανωμένων συνόλων:

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close