Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα υπέροχο ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες, ανοίγει ξανά τις πόρτες του

Το ανανεωμένο Thalassa Boutique Hotel & Spa σας προσκαλεί να ανακαλύψετε ξανά την ηρεμία

Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2024

Τo Thalassa Boutique Hotel & Spa, ένα στολίδι 5 αστέρων κτισμένο σε μια μικρή χερσόνησο στον κόλπο των Κοραλλίων, ανακοινώνει την επαναλειτουργία του την 1η Απριλίου 2024.

Το μοναδικό αυτό ξενοδοχείο, διαθέτει 94 δωμάτια και 6 σουίτες, όλα με θέα τη θάλασσα. Διαθέτει επίσης, δύο εστιατόρια, τα Ambrosia και Ψari, δυο μπαρ, τα Captain’s Lobby Bar και το Ippokambos Beach Bar, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, το κέντρο αναζωογόνησης και ευεξίας Anagenisis Spa συνώνυμο με την ευεξία και την αναγέννηση του σώματος και του πνεύματος το οποίο παρέχει υπηρεσίες μασάζ, χώρο χαλάρωσης, περιποιήσεις προσώπου και σώματος, σάουνα, ατμόλουτρο και υδρομασάζ. Στην διάθεση των επισκεπτών υπάρχει γήπεδο τένις, πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο και δωμάτιο αεροβικής.

Είτε αναζητείτε μια ρομαντική απόδραση, ένα μέρος για αναζωογόνηση ή ένα γαλήνιο καταφύγιο δίπλα στη θάλασσα, το ανανεωμένο Thalassa Boutique Hotel & Spa σας προσκαλεί να ανακαλύψετε ξανά την ηρεμία και να αποκτήσετε αναμνήσεις που θα θυμάστε για μια ζωή σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

thalassa2.gif

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τους φημισμένους αρχαιολογικούς χώρους παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και το γραφικό λιμάνι της Πάφου. Χρυσές παραλίες σας υποδέχονται, ιδανικές για χαλαρωτικούς περιπάτους, συναρπαστικά θαλάσσια αθλήματα και γαλήνιες βόλτες με σκάφος.

Το ξενοδοχείο καλωσορίζει επισκέπτες από 16 ετών και άνω.

Το Thalassa Boutique Hotel & Spa είναι μέλος του Leptos Calypso Hotels, ενός κορυφαίου ξενοδοχειακού ομίλου αφιερωμένου στην παροχή μοναδικών εμπειριών στους επισκέπτες του στην Κύπρο και την Ελλάδα.

thalassa6.gif

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, επισκεφθείτε το thalassa.com.cy

Email: info@thalassa.com.cy
Tel: +357 26 881 500

Πηγή: pafosnet.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close