Μη χάσετε , Μουσική

Πέντε δυνατά parties και συναυλίες στο Καρναβάλι Λεμεσού

Δες ποιες εκδηλώσεις δεν πρέπει να χάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2024

Ο Δήμος Λεμεσού διοργανώνει και φέτος το Λεμεσιανό Καρναβάλι, μεταξύ 7 και 17 Μαρτίου 2024 με εκδηλώσεις, παρελάσεις, μουσικές και πάρτι σε όλη την πόλη.

Ανάμεσα στα διάφορα events που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Καρναβαλιού είναι και εμφανίσεις Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι θα διασκεδάσουν τον κόσμο με το live πρόγραμμά τους, καντάδες και αποκριάτικα τραγούδια με τους Κανταδόρους και πάρτι που θα κρατήσουν μέχρι το πρώι.

Δες αναλυτικά πιο κάτω:

Κυριακή - 10 Μαρτίου 2024 - 8.30 μ.μ. 
Μπέσσυ Αργυράκη – Σοφία Αρβανίτη με 5μελές σχήμα.
Η αιώνια έφηβη Μπέσσυ, η τραγουδίστρια της χαράς αλλά και της ποιότητας, συναντά την εκρηκτική και πανέμορφη Σοφία που μαζί με τους σπουδαίους μουσικούς σας υπόσχονται μια υπέροχη ξεχωριστή μουσική βραδιά, γεμάτη ρυθμό χορό και μεγάλες επιτυχίες.

Δευτέρα - 11 Μαρτίου 2024 - 8.30 μ.μ., Χαρουπόμυλος Λανίτη  
«Let me Entertain you» με τον Δώρο Δημοσθένους, τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στον πιάνο και μια εκρηκτική εξαμελή μπάντα, υπόσχονται μια βραδιά αξέχαστη με το κέφι και τον αυθορμητισμό μιας εποχής ξεχασμένης, για να μας θυμίσει πως το τραγούδι και ο χορός είναι ο πιο ωραίος τρόπος διασκέδασης.

Τετάρτη - 13 Μαρτίου 2024 - 8.30 μ.μ. Ανδρική Τετραφωνία Λεμεσού, Χαρουπόμυλος Λανίτη
Ο χώρος διαμορφώνεται σε μουσική σκηνή με την Αντρική Τετραφωνία Λεμεσού σε παλιές καντάδες και καρναβαλίστικα τραγούδια, αναπολώντας τις όμορφες ρομαντικές εποχές.

Παρασκευή - 15 Μαρτίου 2024 - 9.00 μ.μ. Χαρουπόμυλος Λανίτη
Ένα καρναβαλίστικο ξεφάντωμα, με ελληνικά και ξένα τραγούδια που έχουν σχέση με το καρναβάλι, με το δεκαμελές μουσικό σχήμα του Κωνσταντίνου Ζορπά. Η Έλενα Παπαπαναγιώτου, ο Γιώργος Σταματάρης, ο Γιώργος Καλοπαίδης και ο Γιώργος Ιωάννου μας παρασέρνουν σε μια βραδιά γεμάτη ρυθμό και διασκέδαση.

Σάββατο -16 Μαρτίου 2024 - 9.00 μ.μ. Χαρουπόμυλος Λανίτη
«Στην ντισκοτέκ την παλιά»- μουσική παράσταση με ελληνικά τραγούδια από αγαπήθηκαν στις ντισκοτέκ των 60ς-80s. Με τους Άντρια Αγγελή, Άννα Βιλανίδη, Βύρωνας Γιώρκας, Σωτήρης Κωνσταντή, Ανδρέας Πρωτοπαπάς, Άντρια Σουρουλλά.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων ελευθέρας εισόδου για το Χαρουπόμυλο Λανίτη

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Λεμεσιανού Καρναβαλιού που θα πραγματοποιηθούν στο Χαρουπόμυλο Λανίτη είναι δωρεάν για το κοινό.
Η διαδικασία εξασφάλισης προσκλήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά, είτε μέσω την ιστοσελίδας www.ticketmaster.cy , είτε από το ταμείο του Παττιχείου Δημοτικού θεάτρου, είτε από τα καταστήματα της ACS Courier.
Η εξασφάλιση των  προσκλήσεων θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας.

Ο μέγιστος αριθμός που θα μπορεί ένα άτομο να κρατήσει εισιτήριο είναι 4.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω:
www.ticketmaster.cy *
Καταστήματα ACS Courier

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close