Cine News

Beetlejuice 2: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του σίκουελ της διάσημης κωμωδίας

Ο Μάικλ Κίτον, η Γουινόνα Ράιντερ και η Κάθριν Ο'Χάρα επιστρέφουν στους ρόλους τους

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαρτίου 2024

Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για τη συνέχεια της κλασικής κωμωδίας τρόμου «Beetlejuice» του Τιμ Μπάρτον το 1988, με τον Μάικλ Κίτον να επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως ο μακάβριος ομώνυμος χαρακτήρας της ταινίας. Η συνέχεια, με επίσημο τίτλο «Beetlejuice Beetlejuice», αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ

Εκτός από τον Κίτον, η Γουινόνα Ράιντερ και η Κάθριν Ο'Χάρα επιστρέφουν ως Λίντια και Ντέλια Ντιτζ αντίστοιχα. Η Τζένα Ορτέγκα συμπληρώνει την οικογένεια ως η νεοφερμένη Astrid Deetz. Η Μόνικα Μπελούσι υποδύεται τη σύζυγο του Beetlejuice και ο Γουίλεμ Νταφόε πρωταγωνιστεί ως «αστυνομικός στη μετά θάνατον ζωή» και πρώην «αστέρας δράσης ταινιών B», του οποίου οι υποκριτικές ικανότητες τον βοηθούν ως ντετέκτιβ της μετά θάνατον ζωής. Ο Τζάστιν Θερού συμμετέχει επίσης στη συνέχεια σε έναν νέο ρόλο.

Το πρωτότυπο «Beetlejuice» ακολουθούσε ένα αποθανόν ζευγάρι που προσπαθούσε να στοιχειώσει την οικογένεια Deetz από το νέο τους σπίτι με τη βοήθεια του εκκεντρικού φαντάσματος Beetlejuice.

Ο Μπάρτον ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο Νοέμβριο ότι είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της συνέχειας του "Beetlejuice" μετά από πολύμηνη καθυστέρηση λόγω της απεργίας της SAG-AFTRA.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close