Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα από τα πιο παλιά εστιατόρια του νησιού, με την εκπληκτική θέα

Οι διάσημες Καλαμιές στην Περνέρα επέστρεψαν δυναμικά και μας αποζημιώνουν με την απίστευτη θέα και το φαγητό τους

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2024

Όσο το καλοκαίρι πλησιάζει, στον Πρωταρά τα σαββατοκύριακα δίνει ραντεβού όλο (σχεδόν) το νησί, τουρίστες κυκλοφορούν με καπέλα και ανοιχτόχρωμα ρούχα και η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο θερμή!

Εξάλλου, αυτήν την εποχή οι βόλτες στον Πρωταρά, έχουν την ομορφιά τους αλλά και τα (ιδανικά) στέκια τους. Μικρές ή μεγαλύτερες οάσεις δροσιάς και νοστιμιάς που μας καλούν κοντά τους, ανάμεσά τους και οι Καλαμιές, όπου η θάλασσα σε ανταμείβει με τον καλύτερο τρόπο.

Ποιος δε λαχταρά φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, ένα δροσερό κοκτέιλ ή ένα καλό ποτήρι κρασί συνοδευμένο με sushi ενώ μπροστά του απλώνεται η παραλία Περνέρα;

kalamies.jpg

Ναι, οι Καλαμιές έχουν επιστρέψει για τα καλά και προσφέρουν όλα αυτά. Πρόκειται εξαλλου, για έναν χώρο ο οποίος μετρά σχεδόν 50 χρόνια λειτουργίας, δύο γενιές οικογενειών, τρία Cyprus Eating Awards στην κατηγορία Καλύτερο Ψάρι, πολλούς φανατικούς οπαδούς και ένα μενού όλο γεύση!

Το μενού του, το οποίο δημιούργησε κατά βάση η ιδιοκτήτρια και σεφ Μαρία Μουστακά, είναι βασισμένο στην αρτιότητα των πρώτων υλών, στα φρέσκα υλικά και στις δημιουργικές, αυθεντικές προτάσεις πετυχαίνοντας έτσι να βρίσκεται στην καρδιά όσων λατρεύουν τα ψαρικά.

Κλείσε τραπέζι και δοκίμασε ολόφρέσκο ψάρι που θα διαλέξεις από τη βιτρίνα του μαγαζιού, φρέσκα μύδια, πολλές σπεσιαλιτέ με γαρίδες, όπως και ταρτάρ τόνου, που είναι πιάτα που σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσεις. Να μην ξεχάσω και την αστακομακαράδα τους, που θα απογειώσει τον ουρανίσκο σου.

Τηλέφωνο: 23 831145.
Facebook: Kalamies Restaurant
Instagram: kalamies_restaurant

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close