News , Guide

Αυτοί οι δρόμοι επηρεάζονται από τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαρτίου 2024

Στις απαραίτητες διευθετήσεις για την ασφάλεια του κοινού και τη διευκόλυνση της τροχαίας κυκλοφορίας ανακοίνωσε πως έχει προβεί η Αστυνομία, λόγω των εορτασμών για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα.

Στην ανακοίνωση η Αστυνομία αναφέρει ότι λόγω της Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης και της παρέλασης, στη Λευκωσία, θα απαγορευτεί από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 24.03.2024 η στάθμευση όλων των οχημάτων, στον υπόγειο χώρο στάθμευσης παρά το κατάστημα «Τσαούσιη», στις οδούς Νικοκλέους και Λεύκωνος, παρά τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στις Λεωφόρους Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, Ομήρου και Βύρωνος, στην οδό Μιχαλάκη Καραολή και στη Λεωφόρο Ευαγόρου.

Εξάλλου, από η ώρα 9 π.μ. της 25ης Μαρτίου, η τροχαία κίνηση θα διακοπεί στη Λεωφόρο Ομήρου, από τη συμβολή της με την οδό Αιγύπτου μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ελευθερίας και στη Λεωφόρο Βύρωνος, από τα φώτα Μουσείου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή.

Επίσης ότι από τις 9.30 π.μ. της 25ης Μαρτίου, η τροχαία κίνηση θα διακοπεί στον άξονα της παρέλασης, στις Λεωφόρους Βύρωνος και Ομήρου, Μιχαλάκη Καραολή και στη Λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη από τα φώτα τροχαίας προς τη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ως χώροι στάθμευσης οχημάτων για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, καθορίζονται ο χώρος στάθμευσης Davilla, ο χώρος στάθμευσης παρά την τάφρο κάτω από το Δημοτικό Μέγαρο, ο χώρος στάθμευσης παρά την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ο χώρος στάθμευσης παρά το άνοιγμα Κολοκάση.

Επιπλέον, τα αστικά λεωφορεία Λευκωσίας μετά τις 09:30 π.μ., προερχόμενα από τις περιοχές Στροβόλου – Λακατάμειας – Ανθούπολης – Παρισσινού – Έγκωμης – Αγίου Δομετίου – Αγίου Παύλου, θα επιβιβάζουν/αποβιβάζουν επιβάτες στον χώρο στάθμευσης παρά το Άγαλμα Σολωμού, μέσω της οδού Πάφου, διαμέσου των οδών Κινύρα και Πάφου.

Η Αστυνομία αναφέρει επίσης ότι τα αστικά λεωφορεία Λευκωσίας μετά τις 09:30 π.μ., προερχόμενα από τις περιοχές Παλλουριώτισσας, Καϊμακλίου, Αγλαντζιάς, Δασούπολης, Λατσιών, θα αποβιβάζουν επιβάτες στη γέφυρα Κάνιγγος, παρά το περίπτερο «ΟΧΙ».

Η Αστυνομία προτρέπει το κοινό όπως συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι Αστυνομικών και διευκρινίζει ότι απαγορεύεται η χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών «drone».

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close