Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Sushi και άλλα ωραία ασιατικά στη νέα, κομψή άφιξη της πόλης

Ένα πανασιατικό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, που αξίζει να δοκιμάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2024

Ο τομέας της εστίασης και ιδίως της εστιατορικής φάσης, είναι ένας τομέας που εδώ και αρκετά χρόνια δεν κοίταξε ποτέ προς τα κάτω. Ναι, κάποια μαγαζιά δεν κράτησαν πολύ. Κάποια δεν άντεξαν παραπάνω από 2-3 χρόνια. Κάποια άντεξαν, κάποια 'έφυγαν', κι άλλα επέστρεψαν με άλλο όνομα και άλλη προσέγγιση.

Ένα από αυτά είναι και το πιο κάτω! Ένα νέο μαγαζί που δημιουργήθηκε στον χώρο όπου πριν από λίγο καιρό υπήρχε κάτι άλλο!

Το Black Rabbit λοιπόν στην πλατεία Συντάγματος στο παλιό Λιμάνι Λεμεσού, εδώ και μερικούς μήνες έκλεισε τις πόρτες του, δίνοντας σήμερα τη θέση του σε μία νέα άφιξη που εμπλουτίζει τον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής αλλά και της πόλης ολόκληρης!

lila1.jpg

Ο λόγος για το Lila Izakaya Bar, που άνοιξε τις πόρτες του εδώ και μερικές εβδομάδες, σε ένα νέο χώρο υψηλής αισθητικής, πλήρως ανακαινισμένο, με κυρίαρχα στοιχεία την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και τα κομψά έπιπλα.

Το Lila Izakaya Bar προσφέρε ένα νέο concept στην περιοχή, με γεύσεις και αισθήσεις που θα σε καταπλήξουν.

Στον νέο γαστρονομικό προορισμό λοιπόν θα απολαύσεις μία ποικιλία γεύσεων από ιαπωνική και πανασιατική κουζίνα, όπως επίσης signature και κλασικά κοκτέιλ και ποτά.

Πέρα από τα νόστιμα sushi του, αξίζει να δοκιμάσεις ένα από τα best seller πιάτα του, που είναι το bao bun με πόδι πάπιας ή μοσχαρίσιο μάγουλο, ενώ στο εστιατόριο οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, φρέσκα και νόστιμα ψάρια και θαλασσινά.

(97439997) πλατεία Συντάγματος, Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.
Facebook: Lila Izakaya Limassol

lila2.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close