Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το πιο ντιζαϊνάτο εστιατόριο της Λευκωσίας βγαίνει στη βεράντα

Συνδυάζουμε ποτό και φαγητό στο κέντρο της πρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2024

Η πόλη δεν σταμάτα να μας εκπλήσσει με τα μυστικά που κρύβει, κι ένα από αυτά είναι σίγουρα το Skinny Fox, το εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Μενάνδρου, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Η βεράντα του Skinny Fox ανανεώνεται, όπως και το μενού του, και ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί κι αυτό το καλοκαίρι, προτείνοντάς μας μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση για έξοδο για φαγητό και κοκτέιλ.

Έχοντας λοιπόν ως βασικό στοιχείο τις γήινες αποχρώσεις, με κυρίαρχα χρώματα το λευκό και το μπεζ, η ανακαινισμένη βεράντα του Skinny Fox, η οποία θα στηθεί και φέτος στην αυλή του μαγαζιού όπου παλαιότερα στεγαζόταν το Ocean Basket, φέρνοτνας στην πόλη μια άκρως καλοκαιρινή διάθεση!

Εκεί λοιπόν έχει ήδη δημιουργηθεί μια πέργολα, τοποθετήθηκαν πολλά ψάθινα καπέλα-φωτιστικά, δίνοντας μία boho ethnic αισθητική, ενώ το σκηνικό θα ολοκληρώσουν τα φυτά που επίσης θα κατακλύσουν τον χώρο.

Επίσης εστιατόριο και bar -ναι, ήδη στήθηκε και το μπαρ, όπου θα δίνουμε ραντεβού για after work drinks- θα συνυπάρχουν στην καλοκαιρινή εκδοχή του εστιατορίου που έχει επανειλημμένα βραβευθεί με τιμητικές διακρίσεις και έχει αποσπάσει άριστες κριτικές και βραβεία τόσο για την αισθητική όσο και για τη δημιουργική κουζίνα του.

Όσο για το μενού του, ο Executive Chef του εστιατορίου Στέφανος Ζαχαριάν, ετοιμάζει έναν κατάλογο που θα προσφέρει γαστρονομικές προτάσεις που θα ικανοποιούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Πιο συγκεκριμένα το μενού θα διατηρήσει τον βασικό του σκελετό και τη μεσογειακή του φιλοσοφία, με την προσθήκη ωστόσο πιο καλοκαιρινών, ανάλαφρων γεύσεων, ανάμεσά τους ψάρια όπως γλώσσα, φαγκρί, σφυρίδα στη σχάρα, σαλάτες όπως η σαλάτα με παντζάρι και κατσικίσιο τυρί και σαλάτα με κάβουρα, linguini με αχιβάδες, ταρτάρ από κυπριακό λυθρίνι, η πάστα cacio e pepe η οποία επιστρέφει, χταπόδι σχάρας με φάβα, αλλά και το καλαμάρι σχάρας με ταραμά και ξύσμα από αυγοτάραχο.

Το bar ακολουθεί την ίδια γραμμή όσον αφορά στις αλλαγές, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να απολαύσουμε ένα νέο cocktail menu σε μία hip & chic ατμόσφαιρα, συνδυασμένο πάντα με προσεγμένες lounge μουσικές επιλογές -μιας και δεν θα έχει DJ.

Το opening του καλοκαιρινού Skinny Fox είναι ορισμένο για τις 10 Μαΐου, ενώ το μαγαζί θα λειτουργεί καθημερινά (εκτός Κυριακής) από τις 18.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close