Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2015
Απαραίτητη προϋπόθεση για όσους εργάζονται στην τουριστική βιομηχανία είναι να ξέρουν ποια σημεία στην πόλη του Ζήνωνα αποτελούν σημεία με ιδαίτερο ενδιαφέρον για έναν μη κάτοικο του νησιού.
Γι' αυτό και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας διοργανώνει εκπαιδευτική ξενάγηση για το προσωπικό των ξενοδοχείων της Λάρνακας, τους εγχώριους ταξιδιωτικούς πράκτορες και άλλους εμπλεκόμενους στην τουριστική βιομηχανία. Η εκδρομή με την ονομασία "Get to know our charming region" θα πραγματοποιηθεί με τη συνοδεία αδειούχου ξεναγού, την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 μεταξύ των ωρών 08:45-14:45.
Στόχος της εκδρομής είναι η επιμόρφωση του προσωπικού που εργάζεται στην τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λάρνακας και κυρίως των ατόμων που έρχονται σε επαφή με τους τουρίστες, για τα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας έτσι ώστε να μπορούν να προωθούν σωστά και κατάλληλα τη Λάρνακα στους ξένους επισκέπτες.
Το υπό αναφορά πρόγραμμα πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικές κάθε φορά περιοχές της πόλης και επαρχίας.
Φέτος, η ξενάγηση περιλαμβάνει: επίσκεψη στο νεολιθικό οικισμό της Χοιροκοιτίας, στην εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης και το εκκλησιαστικό μουσείο στην Τόχνη και στο νέο Bike Centre της εταιρείας Bikin’ Cyprus που εδρεύει στην Τόχνη όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν με ποδήλατο στο αγροτουριστικό αυτό χωριό. Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί μάθημα γευσιγνωσίας κρασιού στο οινοποιείο Κτήμα Χριστούδια στον Κάτω Δρυ και ξενάγηση στο Μουσείο Μέλισσας και Κεντήματος. Η εκδρομή θα καταλήξει στα Λεύκαρα όπου θα μπορέσουν οι συμμετέχοντες να δουν την πληθώρα των μοναδικών σημείων ενδιαφέροντος του πολύ γραφικού αυτού χωριού της ορεινής Λάρνακας.
Οι ενδιαφερόμενοι που εργάζονται στην τουριστική βιομηχανία και θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην υπό αναφορά εκπαιδευτική εκδρομή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας στο τηλ. 24657070.
Σχετικά

Η γειτονιά των Αγίων Ομολογητών μεταμορφώνεται σε ζώνη χωρίς αυτοκίνητα
Δραστηριότητες, ποδηλατάδες, τέχνη, μουσική και δημιουργία γεμίζουν τους δρόμους της Λευκωσίας

Δωρεάν ξεναγήσεις στη Λευκωσία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Μία ολοήμερη περιήγηση στα μνημεία, κρυμμένα διαμάντια, εργαστήρια και πολιτιστικούς θησαυρούς του Δήμου Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου

Η Λευκωσία (για μία βδομάδα) θα κινείται αλλιώς!
Όλα όσα θα συμβούν σε Λευκωσία, Αγλαντζιά, Έγκωμη & Άγιο Δομέτιο, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Ο Δήμο Ιεροκηπίας γεμίζει το πρόγραμμά του με τέχνη και μουσική
Ένα φθινόπωρο γεμάτο θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και μοναδικές εμπειρίες για όλη την οικογένεια

1ο Moto Expo Cyprus 2025: Η πρώτη και μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας έρχεται στη Λεμεσό!
Το Πάθος σε δύο τροχούς!

Σεπτέμβριος πολιτισμού και δημιουργίας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Δερύνειας
Ένας μήνας γεμάτος μουσική, θέατρο, κινηματογράφο και τέχνη για όλους

Ετοιμαστείτε για ένα θρυλικό Tennis Showdown στην Ακαδημία Τένις Μάρκος Παγδατής
Ένα αθλητικό γεγονός που θα μείνει αξέχαστο


Ένα απόγευμα με (καλό) κρασί από τα οινοποιεία Χατζηχαραλάμπους, Αργυρίδης και Ευαγγέλου
Κοιλάνι, Βάσα και Άγιος Κωνσταντίνος "προσγειώνονται" στη Λευκωσία

20 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Η ατζέντα της εβδομάδας με μουσική, θέατρο, φεστιβάλ, σινεμά και εκπλήξεις

Γυρίζουμε την Πάφο πάνω σε ένα ποδήλατο
Εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Hoppy October Street Fest: Tο μεγαλύτερο σε ποικιλία φεστιβάλ μπίρας στο νησί, επιστρέφει
Ενα διήμερο γεμάτο μπίρες, φαγητό και μουσική