Things to Do , Εκδηλώσεις

Ώρα για απόδραση σε 1 από τα 5 Escape Rooms της Κύπρου!

Τα σπίτια-παιχνίδια με το πολύ μυστήριο... έφτασαν και στην Κύπρο!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2015

Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν τα σπίτια-παιχνίδια που μας προσκαλούν για διασκέδαση και ψυχαγωγία, δοκιμάζοντας ταυτόχρονα τη σπιρτάδα, την παρατηρητικότητα και τις μαθηματικές μας δεξιότητες… Για να δούμε αν εσύ θα καταφέρεις να αποδράσεις!

 

Στη Λεμεσό


Το ESCAPE Limassol είναι το μεγαλύτερο στο είδος του στην Κύπρο, προσφέροντας ένα όμορφο περιβάλλον. Βρίσκεται δίπλα στο κεντρικό ταχυδρομείο στο κέντρο της Λεμεσού, στο αναπαλαιωμένο αρχοντικό της πρώην «Ανωτέρας». Πέρα από το δωμάτιο του John Monroe, προσφέρει επίσης ακόμα 2 από τα διασημότερα δωμάτια απόδρασης, το “Mission Impossible” και το Prison Break”, ενώ άλλα 2 δωμάτια έκπληξη προετοιμάζονται στις επόμενες ημέρες, παρέχοντας συνολικά 5 δωμάτια απόδρασης.

Το κάθε δωμάτιο έχει το δικό του concept και διαφορετικό επίπεδο δυσκολίας και σε αυτό μπορούν να παίξουν 2-6 παίκτες, δίνοντας τους την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους. Τα διαδραστικά αυτά παιχνίδια εξελίσσονται σε μανία, αφού περισσότεροι από 300 παίκτες, έχουν δοκιμάσει τις ικανότητες τους κατά την διάρκεια των τελευταίων ημερών. Η διασκέδαση όλων όσων τα δοκιμάσουν είναι εγγυημένη, καθώς για την προετοιμασία των δωματίων υπάρχει συνεργασία με το Athens Clue, που είναι το μεγαλύτερο στο είδος του στην Ευρώπη, με 10 συνολικά διαθέσιμα δωμάτια και χιλιάδες εβδομαδιαίους επισκέπτες.

Για όσους επιχειρήσουν να το τολμήσουν με τους φίλους τους, μπορούν να φτιάξουν την ομάδα τους και να κλείσουν το δικό τους δωμάτιο στην ιστοσελίδα www.escapecy.com , ενώ κρατήσεις μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά στο 25256755.

 

CLUE JOB LIMASSOL

Κατασκοπίες, απαγωγές, δυσεπίλυτοι γρίφοι και στοιχεία ρετρό. Το Clue Job βρίσκεται στην οδό Λεκορπουζιέ, στην περιοχή Νάαφι στη Λεμεσό. "Where intelligence and gaming become one" λέει το μότο και τα σενάρια αποτελούν πρωτότυπη έμπνευση των οικοδεσποτών.

Τα δωμάτια είναι δύο. Το "Crazy Granny", όπου μια ομάδα από 3 μέχρι 5 άτομα πρέπει να πετύχει την απενεργοποίηση ενός εκρηκτικού μηχανισμού και το "Locked Lovers", το οποίο –προφανώς- απευθύνεται σε ζευγάρια που προσπαθούν να αποτρέψουν την απαγωγή τους από εμπόρους ανθρώπινων οργάνων.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες μπορούν μέσω μικροφώνων, καμερών και μίξερ να ζητήσουν βοήθεια. Το σκηνικό συμπληρώνεται με ατμοσφαιρική μουσική και τα σχετικά vintage έπιπλα.

Πληρ. 25255191.

 

Trapped In Limassol
Στη Λεμεσό πρόκειται να λειτουργήσει σύντομα ακόμα ένα σπίτι-παιχνίδι, από το οποίο θα «αποδράσεις» μόνο αν λύσεις τους γρίφους, βρεις τα κλειδιά, τις σωστές ενδείξεις… και όλα αυτά μόνο σε 60 λεπτά. Θα τα καταφέρεις;

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να μας ανακοινώσουν σύντομα μέσω της σρλίδας τους στο Facebook.

Γεωργίου Γενναδίου 34, Λεμεσός. Πληρ. 25100044 & 95515002.

 

Στη Λευκωσία

Μετά την επιτυχημένη πορεία σε Ευρώπη και Β. Αμερική, το AdventureRooms, το ζωντανό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας ήρθε και στη Λευκωσία.
 
Το Adventure Rooms Cyprus είναι το παράρτημα (franchise) μιας επιτυχημένης διεθνούς αλυσίδας με έδρα την Ελβετία και παραρτήματα σε πάνω από 10 χώρες, περιλαμβανομένης και της Ελλάδας. Σε όλες τις χώρες που δηλώνει την παρουσία του το παιχνίδι κατέχει την πρώτη θέση στις σχετικές λίστες του TripAdvisor, ενώ τα σχόλια των παικτών είναι παραπάνω από ενθουσιώδη.
 
Σε ένα παλιό διατηρητέο οίκημα στο κέντρο του Στροβόλου, σε προκαλεί να δοκιμάσεις μια ξεχωριστή εμπειρία-περιπέτεια με την παρέα σου. Κλειδωμένοι σε έναν μυστηριώδη χώρο, γεμάτο γρίφους και κλειστές πόρτες, με μόνο όπλο το μυαλό και την ομάδα σας, θα καταφέρετε να βρείτε την έξοδο;
 
Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και η ομάδα σας έχει 60 λεπτά να βρει την έξοδο από ένα μυστηριώδες δωμάτιο. Για να το πετύχετε αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας, να ερευνήσετε στοιχεία, να πραγματοποιήσετε πειράματα και να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα με σκοπό να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που θα βρείτε μπροστά σας και να δραπετεύσετε!
 
Μόλις καταφέρετε να λύσετε όλους τους γρίφους θα βρείτε το μαγικό κλειδί που θα σας οδηγήσει στην ελευθερία! Μόνο το 30% των ομάδων καταφέρνει να δραπετεύσει. Εσείς;

Προς το παρόν θα υπάρχουν διαθέσιμα 2 διαφορετικά δωμάτια.  Τόσο στο Original Game όσο και στο Missing Finger μπορούν να παίξουν ομάδες 2-6 ατόμων. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή και στα δύο παιχνίδια, εάν είστε από 6 έως 12 άτομα να παίξετε σε μορφή μονομαχίας και να χωριστείτε σε 2 ομάδες όπου η μία θα προκαλέσει την άλλη να την ξεπεράσει!
Η διάρκεια του παιχνιδιού συνολικά απαιτεί 75 λεπτά από τα οποία τα 60 είναι η ώρα που έχετε στη διάθεσή σας να δραπετεύσετε. Οι μονομαχίες διαρκούν λίγο περισσότερο, καθώς μετά από 30 λεπτά παιχνιδιού θα υπάρχει ένα μικρό διάλειμμα για να γίνει η εναλλαγή των δωματίων ανάμεσα στις  δύο ομάδες.
 
Θα βρεις τον τρόπο να δραπετεύσεις; Oι πόρτες του AdventureRooms Cyprus άνοιξαν μόλις στις 4 Φεβρουαρίου.

Πληρ. 99 199908.

 

ESCAPE THE ROOM NICOSIA

Το Escape the Room, έφερε την περιπέτεια στην πόλη! Στην παλιά Λευκωσία πρόκειται θα ανοίξει σύντομα το «Escape the Room», με τρία δωμάτια.

Στο «γραφείο του» ο ντετέκτιβ σας τηλεφωνεί για να σας ενημερώσει ότι οι έρευνες για τον φόνο του φίλου σας έχουν ολοκληρωθεί. Σας προσκαλεί να έρθετε στο γραφείο του για να σας ανακοινώσει τα αποτελέσματα από κοντά αλλά ξαφνικά ένας πυροβολισμός διακόπτει την συνομιλία σας και η γραμμή του τηλεφώνου κλείνει. Τότε πρέπει να βιαστείτε, προτού ο δολοφόνος προλάβει να απομακρυνθεί από την πόλη.

Η διαθήκη της γιαγιάς: Η περιπετειώδης και εκκεντρική σούπερ προ-γιαγιά σας έχει δυστυχώς πεθάνει και όπως σας πληροφορεί η δικηγόρος της στην διαθήκη της σας ορίζει μοναδικό κληρονόμο και σας κληροδοτεί όλη της την περιουσία! Παρόλα αυτά η διαθήκη της γιαγιάς προβλέπει ότι εάν μέσα σε μία ώρα δεν ανακαλύψετε τον θησαυρό της ο οποίος είναι κρυμμένος μέσα στο δωμάτιο δεν αξίζετε να είστε οι κληρονόμοι της και όλη η περιουσία μεταβιβάζεται αυτόματα στο όνομα του αγαπημένου της γάτου κύριου Μουστακαλλή.

Το κελί: Μόλις έχετε ξεκινήσει τη νέα σας δουλειά ως δεσμοφύλακας στην τοπική φυλακή. Ακούτε ένα περίεργο θόρυβο στο κελί ενός επικίνδυνου κρατουμένου και τρέχετε vα ελέγξετε τι συμβαίνει. Ξαφνικά βρίσκεστε κλειδωμένος μέσα στο κελί και ψάχνετε τρόπο να απεγκλωβιστείτε και να ειδοποιήσετε τους συναδέλφους σας.

Πληρ. 22433353.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close