Things to Do , Top Stories

UPs and DOWNs [Tι ερωτευτήκαμε και με τι... ξενερώσαμε]

Το να βγαίνεις έχει τα πάνω του και τα... κάτω του...

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2015

⬆︎ Τι κάνει ο Θεός πίσω από την μπάρα! Ο λόγος για τον Γιώργο, τον bartender του The Gym Concept. Είναι απίστευτος. Άφησέ τον να σου κάνει το κοκτέιλ που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου και πραγματικά θα το απολαύσεις.

⬆︎ Εξαιρετικό το concept του Canteen. Δοκιμάζεις οικονομικά και πεντανόστιμα burritos και μετά το ρίχνεις στο αλκοόλ και δεν παθαίνεις τίποτα. 

⬆︎ Υπέροχο το Κουλτουριάκο στο χωριό Γούρρι. Ωραίο σπιτικό φαγητό σε ποσότητα και από τιμές σκίζει!

⬆︎ Βάζουμε για ακόμα μια φορά 10 με τόνο στον Άγιο Γεώργιο στην παλιά πόλη της Λευκωσίας. Η σούπα λουβάνα που παρήγγειλα ένα βροχερό Σάββατο ήταν υπέροχη. Και στο τέλος το γαλακτομπούρεκο με ξετρέλανε.

⬆︎ Εξαιρετικό το concept του Canteen. Δοκιμάζεις οικονομικά και πεντανόστιμα burritos και μετά το ρίχνεις στο αλκοόλ και δεν παθαίνεις τίποτα. 

⬆︎ Πραγματικά πέντε αστέρων η εξυπηρέτηση του Seasons Oriental στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό. Φάγαμε άψογα και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. 

⬇︎ Απογοητεύτηκα από μια ταβέρνα στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στον Αγ. Τύχωνα. Εξαιρετική τοποθεσία, μέτριο φαγητό αλλά το πιο σημαντικό... κακή εξυπηρέτηση. 

⬇︎ To σουβλάκι του καλό, όχι όπως παλιά, η μερίδα του προς το ικανοποιητικό, όχι όπως παλιά, αλλά οι τιμές του γεμάτες, όσο δεν πάει άλλο. Σουβλάκια στο πιάτο με σαλάτα και πατάτες προς 9.50 σε σουβλακερί στον Στρόβολο. Το ότι το επισκεφθήκαμε Σάββατο βράδυ και ήταν μισοάδειο, τα λέει όλα.

⬇︎ Δευτερευούσης σημασίας για πολλούς, αλλά εμένα με ενοχλεί αφάνταστα. Δύο ώρες πέρασα στο μαγαζί σου και με έκανες να νιώθω φαντασματάκι. Άμα όμως ήρθε η ώρα να περάσω στο λογαριασμό σου, τα 70 μου ευρωπουλάκια, κατέφθασες με το μηχανάκι της πιστωτικής ολόχαρος και πρόσχαρος, λαλίστατος και συμπαθής, για να τα παραλάβεις. 

⬇︎ Πού ξανακούστηκε! Πήγαμε σε μπαράκι, κατ' ακρίβεια 'wine bar', και καθίσαμε ορεξάτοι να πιούμε μόνο κρασί, το οποίο είπαμε ότι θα συνδυάζαμε με επιλογές -τσιμπήματα από platter. Επιλέξαμε ένα συγκεκριμένο, μας είπε ότι του τελείωσε. Του δείξαμε ένα άλλο, μας είπε ότι το σταμάτησε. Συμβιβαστήκαμε με ένα τρίτο και περιμέναμε και το πλατεράκι μας. Όμως, μας το έφεραν πολύ καθυστερημένα, όταν ήδη είχαμε πιει το μπουκάλι. Τι σόι οργάνωση είναι αυτή; Βάζω Χ. 

⬇︎ Όταν είσαι μούτρο, κύριε σερβιτόρε, νευριάζεις κι εμένα! Άρα, θα σου μιλήσω κι εγώ ξινισμένα, και δεν με ενδιαφέρει αν δεν σου άρεσε. Να μάθετε ότι, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και να 'φοράτε' πάντα ένα χαμόγελο την ώρα που τον εξυπηρετείτε, για να τον κερδίσετε. Τώρα, μετά το κρύο σου ύφος, δεν θέλω να ξαναπατήσω στο εστιατόριό σου. 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close