Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Πληρωμές στο διαδίκτυο με μετρητά; Κι όμως γίνεται [μάθε πώς]

Τι θα έλεγες για μια προπληρωμένη κάρτα;

Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2015

Τα μέσα πληρωμών στις μέρες μας έχουν αναδειχθεί ως αναπόσπαστο κομμάτι του οικιακού μας προυπολογισμού. Έχουμε πλεόν την ανάγκη για φθηνές, γρήγορες κι ασφαλείς λύσεις στις πληρωμές μας. Είτε σε καταστήματα είτε σε πλατφόρμες με προϊόντα και υπηρεσίες στο ίντερνετ θα θέλαμε ένα μέσο πληρωμών που να καλύπτει τις ανάγκες μας και παράλληλα να βοηθά στον έλεγχο των εξόδων μας. Ίσως μια συμβατική πιστωτική κάρτα να μη συμβαδίζει πλέον με τις καταναλωτικές μας συνήθειες. Παράλληλα μια χρεωστική κάρτα (τύπου debit) είναι δεσμευτική καθώς και δεν έχει όριο συναλλαγών.

Είναι η προπληρωμένη κάρτα η ιδανική λύση;
Τα πλεονεκτήματα μιας προπληρωμένης κάρτας έγκεινται στο ότι εξασφαλίζει ανωνυμία σε συναλλαγές στο διαδίκτυο, και γι’ αυτό προτιμάται κυρίως από παίκτες σε online καζίνο και σε αντίστοιχες πλατφόρμες. Επίσης δεν χρειάζεται να γίνει πιστωτικός έλεγχος για την έκδοσης μιας τέτοιας κάρτας καθώς και πρόκειται για κάρτα που προσφέρει πίστωση μόνο με το ποσό που φορτώνεις, αυτό και μόνο μπορείς να ξοδέψεις. Γίνεται αποδεκτή σε κάθε κατάστημα ή online shop όπου και οι πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές.

Εύκολα και απλά
Η διαδικασία μας είναι οικεία καθώς μοιάζει με αυτήν της ανανέωσης χρόνου ομιλίας στα καρτοκινητά, με απλή αγορά δελτίου με αριθμό PIN από καταστήματα σουπερμάρκετ, πρατήρια βενζίνης είτε ακόμη και τα περίπτερα σε όλη τη χώρα. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ποσού μεταξύ €25, €50, €75, ή €100 και επιλέγει ο καθένας το αντίστοιχο πόσο που θέλει να "φορτώσει" στην κάρτα του.

Ασφάλεια και στις διακοπές
Οι ευχαριστημένοι κάτοχοι της προπληρωμένης κάρτας χαίρονται να την χρησιμοποιούν με ασφάλεια στις διακοπές τους, αφού αποφεύγουν την κακόβουλη χρήση από απάτη ή κλοπή της κάρτας. Επιπλέον μπορεί να χρεωθεί μόνο το ποσό που διαθέτει η κάρτα και τίποτα επιπλέον. Ταυτόχρονα, προσφέρει και τις υπηρεσίες ασφαλείας μιας απλής πιστωτικής, όπως ακύρωση συναλλαγών και υποστήριξη των καταναλωτών ανά πάσα στιγμή από όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκετai κάποιος.

Ιδανική και για ανήλικους
Επίσης είναι μια ιδανική λύση για νέα άτομα και ανηλίκους που έρχονται πρώτη φορά σε επαφή και το πλαστικό πορτοφόλι. Οι γονείς θα έχουν τον έλεγχο των συναλλαγών καθώς και οι νέοι θα έχουν τον έλεγχο του πόσο έχουν ξοδέψει χωρίς να ξεφεύγουν και φτάνουν σε σπατάλες, από ενθουσιασμό ή τυχόν άγνοια.

Η αίτηση για απόκτηση προπληρωμένης κάρτας είναι απλή και σύντομη. Η χρήση είναι οικονομική και κυρίως χωρίς ρίσκο. Θα λέγαμε ότι είναι ιδανική υπηρεσία συναλλαγών που καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close