Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2015
Σε έντονο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το Iron Challenge Cyprus και τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Τούρκο Erkan Varol, στο Tokio Restaurant Bar στη Λεμεσό.
Μετά την παρουσίαση των αθλητών της διοργάνωσης, στο πάνελ κάθισε ο Τούρκος Erkan Varol που θα αγωνιστεί στην κόκκινη γωνία του Main Event του Iron Challenge Cyprus ενώ στη συνέχεια και με θερμό χειροκρότημα, οι παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν τον Έλληνα Πρωταθλητή, Μιχάλη Ζαμπίδη.
Τον λόγο πήρε ο Τούρκος Erkan Varol ο οποίος δήλωσε «ο Ζαμπίδης είναι ένας πολύ σπουδαίος αθλητής αλλά έχω έρθει στην Κύπρο μόνο για να τον νικήσω».
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης ο οποίος δήλωσε «Είμαι πανέτοιμος για αυτή τη μάχη και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίσω. Ξέρω το πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη για όλους και το βάρος είναι μεγάλο αλλά περιμένω το Σάββατο να χτυπήσει το καμπανάκι και να ριχτώ στην μάχη ψυχή και σώμα. Προβλέπω ότι θα ξεσπάσει πόλεμος στο ρινγκ με την έναρξη του αγώνα». Ενώ ο προπονητής του Μιχάλη Ζαμπίδη, Βαγγέλης Αποστόλου μίλησε για την πολύ καλή προετοιμασία που έχουν κάνει και δήλωσε βέβαιος ότι το 11-0 υπέρ της Ελλάδας θα γίνει πραγματικότητα το Σάββατο.
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης προσκάλεσε όλους τους Έλληνες και Κύπριους να παρευρεθούν στο Iron Challenge Cyprus και να δώσουν μαζί του αυτή τη μάχη, που είναι η προτελευταία της καριέρας του και η τελευταία στην Κύπρο.
Οι δύο αντίπαλοι έδωσαν ραντεβού στο ρινγκ του Κλειστού Γηπέδου του Απόλλωνα στην Λεμεσό αυτό το Σάββατο, ενώ θα συναντηθούν ξανά αύριο στην επίσημη ζύγιση του Iron Challenge Cyprus στο Beach Bar Ammos στην Λάρνακα.
Η Τόνια Φουσέκη, εκπρόσωπος της διοργάνωσης Iron Challenge, συντόνισε τη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα. Τόνισε, ότι στόχος του Iron Challenge είναι να προάγει το άθλημα του kick boxing σε μια «γιορτή» της ευγενούς άμιλλας και του αθλητισμού, εξασφαλίζοντας τις συμμετοχές αθλητών από όλη την Κύπρο αλλά και από την Ελλάδα.
Στη διοργάνωση Iron Challenge Cyprus, η οποία ξεκινάει στις 18.30 με τα pre-games, θα πραγματοποιηθούν 14 αγώνες Kick Boxing, πυγμαχίας και Muay Thai με Κύπριους και Έλληνες αθλητές, με αποκορύφωμα της βραδιάς το μεγάλο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Erkan Varol, ενώ ανάμεσα στους αγώνες θα πραγματοποιηθούν ψυχαγωγικά δρώμενα.
Συγκεκριμένα, στο Iron Challenge Cyprus θα αγωνιστούν οι:
Ηλίας Λεωνίδης (Savvides Club) VS. Christian Soparla (Lumpinee Gym) – 71kg - 3x2’
Μάριος Δημητροβ (K.D. Boxing Club) VS. Λουκάς Τρύφωνος (Fight & Fitness) – 63.5kg – 3x2’
Κύπρος Χρήστου (Rock Diamond Club) VS. Λεβάνης Ρεβασασβίλη (Alexy Muay Thai) – 60kg – 3x3’
Βλαδίμηρος Αφησίδης (Paphos Fight Club) VS. Κων/νος Γκρέκας (Giorgoudes Fight Club) – 60kg – 3x3’
Άννα Κώστα (Episkopi Club) VS. Λουίζα Χριστοδούλου (Ninos Muay Thai) – 60kg – 3x2’
Πάμπος Χαραλάμπους (Paphos Fight Club) VS. Σωτήρης Χριστοδούλου (Ninos Muay Thai) – 71kg – 3x3’
Ανδρόνικος Ευριπίδου (Hard Knock Gym) VS. Στέφανος Μανώλη (Fight & Fitness) – 86kg – 3x3’
Πάμπος Γρηγορίου (Paphos Fight Club) VS. Κυριάκος Αλεπίδης (Alexy Club) – 63.5kg – 3x3’
Κώστας Ζήνωνος (Lumpinee Gym) VS. Αντώνης Σωφρονίου (Fight & Fitness) – 81kg – 3x3’
Παναγιώτης Ακριτίδης (Giorgoudes Fight Club) VS. Αντώνης Φασουλής (Altius Gym) – 57kg – 3x3’
Σάββας Μιχαήλ (Lumpinee Gym) VS. Ιωάννης Καγκελίδης (BG Academy) – 60kg – 3x3’
Μιχάλης Μανώλης (Siam Gym) VS. Σωκράτης Κερπάτσι (Fight Club Galatsi) – 71kg -3x3’
Χρήστος Νικολάου (Paphos Fight Club) VS. Ismail El Brouzini (Kritikos Camp) – 81kg – 3x3’
Main Event:
Μιχάλης Ζαμπίδης Vs Erkan Varol - 71kg - 5x3’
Τα εισιτήρια για το μεγάλο αγώνα ξεκινούν από 10 ευρώ και προπωλούνται στο tickethour.com και τα καταστήματα ACS στην Κύπρο.
Συγκεκριμένα, το εισιτήριο των 10 ευρώ αντιστοιχεί σε θέσεις όρθιων, των 15 ευρώ στις θέσεις του εξώστη και το εισιτήριο γενικής εισόδου για τη μεγάλη αναμέτρηση ανέρχεται στα 25 ευρώ και υπάρχουν δύο κατηγορίες εισιτηρίων γύρω από το ρινγκ, η ΑΡΕΝΑ Α (1η, 2η και 3η σειρά) στα 70 ευρώ και η ΑΡΕΝΑ Β στα 50 ευρώ, με πολύ καλή ορατότητα, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των fans των μαχητικών σπορ που θα βρεθούν στις 9 Μαΐου 2015 στο Κλειστό Γήπεδο του Απόλλωνα στην Λεμεσό, για να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Iron Challenge! Την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται εισιτήρια στο εκδοτήριο του γηπέδου του Απόλλωνα.
Χορηγός επικοινωνίας του Iron Challenge είναι το Sigma Live Sports του Dias Media Group, ενώ τη διοργάνωση υποστηρίζουν η CYTA, το Prestige Group, η Unite Securite, η Blue Air, η Geraklion, το Mediterranean Beach Hotel, το Navarria Hotel, το Ουσία Lounge Bar, το La Croissanterie και το Pizza Mia.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση και το match making θα είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα www.iron-challenge.gr και την επίσημη σελίδα στο facebook facebook.com/ironchallengeofficial.
Σχετικά

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2025
Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προτάσεις για μουσικές, θεατρικές και λαογραφικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Γιορτής του Κρασιού

Ο γύρος της Ξυλοτύμβου επιστρέφει τον Οκτώβρη
Κάνε την εγγραφή σου για να ζήσεις από κοντά μία μοναδική εμπειρία

Το καλοκαίρι είναι εδώ — και το Cyberness επιστρέφει με ένα νέο κύμα ενέργειας!
Έλα μαζί μας για ένα απόγευμα γεμάτο έμπνευση, δροσερά κοκτέιλ, δημιουργικά εργαστήρια, καλή μουσική και καλοκαιρινή μαγεία

Κεντούμε και ζυμώνουμε στην Αθηένου
Βιωματικά εργαστήρια με θέμα τον παραδοσιακό πολιτισμό και την άυλη πολιτιστική κληρονομιά

17 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Καθημερινές γεμάτες με θερινό κινηματογράφο, φεστιβάλ και αγαπημένους τραγουδιστές

REWIND 2: Ο Λούης Πατσαλίδης και η παρεά του επιστρέφουν για ένα νοσταλγικό party του καλοκαιριού
Με τραγούδια που μας μεγάλωσαν, ήχους που μας ταξιδεύουν, και ρυθμούς που θα μας ξεσηκώσουν

Φέτος γιορτάζουμε το Γλυτζιστό αλλιώς... με έναν αγαπημένο καλλιτέχνη
Έρχεται για πρώτη φορά μία μουσική βραδιά γλυτζιστού με κρασί και χορό

38 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Μουσική, χορός, φαγητό, δραστηριότητες και φεστιβάλ

Καλοκαίρι στη Λεμεσό: Ένας ολόκληρος μήνας με 15 δωρεάν εκδηλώσεις «Δίπλα στο κύμα»
Η Λεμεσός θα φιλοξενήσει κι αυτό το καλοκαίρι μια σειρά θερινών εκδηλώσεων με επίκεντρο το θεατράκι του Μόλου

Πολιτισμός σε κάθε Γειτονιά του Στροβόλου
Έναρξη του νέου θεσμού με τη συναυλία «Έρωτας Ταξιδευτής» την Τετάρτη 2 Ιουλίου στο Πάρκο Τάκη Ζεμπύλα

Summer on Ice: Το event που θα σε πάει για διασκέδαση στο χωριό!
Street food, live μουσική, παγωμένες μπίρες και.... άκρως καλοκαιρινή διάθεση!

Παίζει πάρτι στο Βουνί (όλο το καλοκαίρι)
Το χωριό ανακοίνωσε το πρόγραμμά του με τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις