Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2015
Μετά από 22 χρόνια κυριαρχίας στην αμερικάνικη τηλεόραση, ο σπουδαίος παρουσιαστής αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή για να αποχωρίσει.
Το αποχαιρετιστήριο πάρτι προς τιμήν του Letterman εξελισσόταν εδώ και μέρες, με καλύτερες στιγμές την επεισοδιακή επίσκεψη της Tina Fey και το τρυφερό φιλί της Julia Roberts, ήταν όμως το χτεσινοβραδινό επεισόδιο που μας έκανε στο τέλος να λυγίσουμε.
Μετά από τους καλεσμένους, τις σκηνές από τα παρασκήνια, την προβολή των αγαπημένων βίντεο του Letterman από όλα αυτά τα χρόνια και τις ευχαριστίες σε όλη του την ομάδα (από τους παραγωγούς και τους τεχνικούς μέχρι τη μπάντα και τον Paul Shaffer), ο Letterman ευχαρίστησε τη γυναίκα και το γιο του που κάθονταν ανάμεσα στο κοινό, λέγοντας «Σας αγαπώ και τους δύο και τίποτε άλλο δεν έχει σημασία, σωστά;». Και, αμέσως μετά, ευχαρίστησε για μια τελευταία φορά το κοινό του, με τη γνωστή του φράση «Σας ευχαριστώ και καληνύχτα».
Η κάμερα γύρισε στη σκηνή όπου οι Foo Fighters είχαν πάρει ήδη τις θέσεις τους, ντυμένοι όλοι με επίσημα κοστούμια, τα φώτα χαμήλωσαν και το συγκρότημα ξεκίνησε να παίζει το κομμάτι τους «Everlong».
Μια παρένθεση εδώ: Όταν το 2000 ο Letterman επέστρεψε στο Late Show έπειτα από μια εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, ζήτησε να έρθει η αγαπημένη του μπάντα στην εκπομπή και να παίξει το αγαπημένο του κομμάτι. Και οι Foo Fighters ακύρωσαν μια ολόκληρη περιοδεία για να παίξουν ζωντανά στο Late Show το Everlong. Κλείνει η παρένθεση.
Όσο οι FF έπαιζαν το κομμάτι, στις οθόνες μας έπαιζαν σκηνές από όλες τις εκπομπές του Letterman τα τελευταία 22 χρόνια.
Σχετικά
Μπίλι Άιλις: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Hit Me Hard and Soft» -Σε 3D με την υπογραφή του Τζέιμς Κάμερον
Η Paramount Pictures παρουσίασε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας-συναυλίας της Μπίλι Άιλις με τίτλο «Hit Me Hard and Soft», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Μαρτίου 2026.
Hunger Games: Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Τζος Χάτσερσον επιστρέφουν στο νέο prequel
Το κινηματογραφικό σύμπαν της Panem επεκτείνεται ξανά, καθώς το The Hunger Games: Sunrise on the Reaping φέρνει στο προσκήνιο την ιστορία των 50ών Αγώνων Πείνας, 24 χρόνια πριν από την αρχική ταινία
Hold Onto Me: H ταινία της Κύπριας σκηνοθέτριας Μυρσίνης Αριστείδου κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Σάντανς
Πρόκειται για την πρώτη κυπριακή ταινία μεγάλου μήκους που προβάλλεται στο ιστορικό και ιδιαίτερα προβεβλημένο αμερικανικό φεστιβάλ
4 πρεμιέρες – 4 λόγοι για να πας σινεμά αυτή την εβδομάδα
Τέσσερις πρεμιέρες γεμάτες ένταση, συναίσθημα και κινηματογραφική μαγεία
Η κινηματογραφική έκπληξη της χρονιάς: «Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων» συγκινούν και ενώνουν το κοινό
Μια παραγωγή που αναβιώνει τον κλασικό μύθο του Ντίκενς στην καρδιά της σύγχρονης Ελλάδας.
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο «Καλλιτέχνης της Χρονιάς» σύμφωνα με το περιοδικό Time
Τη Δευτέρα πρόσθεσε μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα στην ήδη εντυπωσιακή λίστα με τις διακρίσεις της ταινίας «One Battle After Another» στην οποία πρωταγωνιστεί.
Σπασμένη Φλέβα: Νέο ρεκόρ με 76.333 εισιτήρια για την ταινία του Γιάννη Οικονομίδη
Το αστικό δράμα του σκηνοθέτη «νίκησε» δύο κακοκαιρίες και το κοινό γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας
Χρυσές Σφαίρες 2026: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες - Πότε η απονομή
Φέτος, υπάρχει και μια νέα κατηγορία στα βραβεία
American Film Institute: Οι 10 καλύτερες ταινίες του 2025
Μεταξύ αυτών και η «Βουγονία» του Γιώργου Λάνθιμου - Αλλά και οι 10 καλύτερες σειρές της χρονιάς.
Η Sony ετοιμάζει νέα ταινία «Men in Black» -Πρώτος αποδέκτης του σεναρίου ο Γουίλ Σμιθ
Μετά την επιτυχημένη αναβίωση του franchise «Bad Boys», η Sony Pictures φαίνεται πως στρέφει ξανά το βλέμμα της στο σύμπαν του «Men in Black»
«Emily in Paris»: Είδαμε το τρέιλερ της 5ης σεζόν
Και όπως επιβεβαιώνει, η Ρώμη έχει την τιμητική της σε αυτό τον κύκλο επεισοδίων.
Οι 5 νέες πρεμιέρες της εβδομάδας: Από τα Κάλαντα των Χριστουγέννων μέχρι το Five Nights at Freddy’s 2
Συγκίνηση, τρόμος, παραμύθι, πάθος και αληθινές ιστορίες: οι σημαντικότερες κινηματογραφικές αφίξεις της εβδομάδας που αξίζουν την προσοχή σου