Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2015
To 2011, ο Paul Feig σκηνοθέτησε μια από τις πιο ξεκαρδιστικές κωμωδίες των τελευταίων χρόνων, το ‘Bridesmaids’, με την -σχετικά άγνωστη μέχρι τότε- Melissa McCarthy, να κλέβει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της και να κερδίζει την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου.
Το 2013, ο Αμερικανός σκηνοθέτης ένωσε ξανά τις δυνάμεις του με τη δημοφιλή ηθοποιό στην ταινία ‘The Heat’, ενώ τώρα συνεργάζονται και πάλι για τις ανάγκες της κωμωδίας ‘Spy’, στην οποία συμμετέχουν γνωστά ονόματα όπως Jason Statham, Jude Law, Rose Byrne και 50 Cent.
Η McCarthy υποδύεται τη Susan Cooper, μία φιλήσυχη αναλύτρια της CIA, που κάνει κυρίως δουλειά γραφείου, ενώ είναι η αφανής ηρωίδα πίσω από τις πιο επικίνδυνες αποστολές. Όταν ο συνεργάτης της (Jude Law) εξαφανίζεται και ένας ακόμη κορυφαίος πράκτορας (Jason Statham) βρίσκεται σε κίνδυνο, η Suzan δηλώνει εθελοντικά συμμετοχή σε μια μυστική αποστολή. Η απρόβλεπτη πράκτορας πρέπει τώρα να αφήσει πίσω της το ήσυχο γραφείο της και να εισχωρήσει στον κόσμο ενός θανάσιμου εμπόρου όπλων, έτσι ώστε να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
31 Ιουλίου - 06 Αυγούστου 2015
Σχετικά

Απαγορεύτηκε η «Χιονάτη» στον Λίβανο με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντόν
Η live action ταινία της Disney

Eddington: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία με τους Χοακίν Φίνιξ, Πέντρο Πασκάλ, Έμμα Στόουν
Η ταινία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19

Πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ “Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο”
Σε σκηνοθεσία Σταύρου Παπαγεωργίου

Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Το σενάριο αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο, με τον Άντι Σέρκις να επιστρέφει ως Gollum

23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025: Οι βραβεύσεις
Τελευταίο καρέ με δυνατές ιστορίες και ξεχωριστές βραβεύσεις

Η ταινία «Σκαθαροζούμης 3» πήρε το πράσινο φως από την Warner
Η Warner δεν αφήνει το πνεύμα του Σκαθαροζούμη να αναπαυθεί εν ειρήνη και φωνάζει το όνομά του άλλες τρεις φορές για μια ακόμα τρίτη ταινία

«One to One: John & Yoko»: Ένα ντοκιμαντέρ για το ζευγάρι μετά τους Beatles
«Υποτίθεται ότι είμαι το πρόσωπο που διέλυσε τους Beatles, το ξέρετε;», λέει η Γιόκο Όνο για όσα βίωσε μετά τη διάλυση του θρυλικού συγκροτήματος.



Το Mission Impossible 8 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει για τρίτη φορά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ.


Cyprus Film Days 2025: Ημέρες γεμάτες εικόνες, με το βλέμμα στραμμένο στη μεγάλη οθόνη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025, με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει η φετινή διοργάνωση.