Things to Do , Top Stories

Φιλανθρωπική εκδήλωση στο Café la Mode στη Λεμεσό [με πολλές παρουσίες]

Και φιλανθρωπικό σκοπό

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2015

Η πολύ όμορφη και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Café la Mode που βρίσκεται στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου στη Λεμεσό, κέρδισε τα καλά σχόλια των παρευρισκομένων, αλλά και όλων όσοι άκουσαν για αυτήν.

Ο λόγος; Μα φυσικά ο φιλανθρωπικός σκοπός της, αφού η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Café la Mode και το Ίδρυμα Αρτεμισίας Παναγιώτου, σε συνεργασία με τις λέσχες Lions Ονασαγόρας, Λεμεσού και Coeur de Lion έχοντας ως σκοπό να ανακουφίσει τους πάσχοντες συνανθρώπους μας στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πάντως, η κυρία Άρτεμης Αντωνιάδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Εταιριών VOICI LA MODE LTD, και πρόεδρος του Ιδρύματος Αρτεμισίας Παναγιώτου, δήλωσε συγκριμένα: "Δεν είναι η πρώτη φορά που τα μεγάλα προβλήματα που βιώνουν πολλές ομάδες συμπατριωτών μας τα τελευταία χρόνια, έδωσαν την αφορμή στον Όμιλο εταιρειών VOICI LA MODE να ευαισθητοποιηθεί, στηρίζοντας με οικονομική αλλά και με ηθική ενίσχυση πολλούς συνανθρώπους μας".

Στην εκδήλωση το Café la Mode και το Ίδρυμα Αρτεμισίας Παναγιώτου πρόσφεραν εισφορά ύψους €2.000 προς το Κέντρο Αγάπης και Προσφοράς ‘Η Παραμυθία’ της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού. Την επιταγή παρέδωσε η κυρία Άρτεμης Αντωνιάδου

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έγινε κλήρωση με λαχνούς και πλούσια δώρα. Τα καθαρά έσοδα των λαχνών δόθηκαν στην κινητή οφθαλμολογική μονάδα των LIONS.

Ακόμη, οι καλεσμένοι απολάμβαναν ζωντανή μουσική από τον Τεύκρο Νεοκλέους  που γέμισε την ατμόσφαιρα με υπέροχες μελωδίες.

Το ίδρυμα Αρτεμισίας Παναγιώτου, ιδρύθηκε το 2005 εις μνήμη της ιδρύτριας της εταιρείας Voici La Mode. Το ίδρυμα στηρίζει άριστους φοιτητές και φοιτήτριες για να φοιτήσουν σε πανεπιστήμια τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Μέχρι σήμερα το ίδρυμα έχει προσφέρει υποτροφίες σε 45 μαθητές ύψους 215,000 ευρώ.

 

Tα Café la Mode ξεκινήσανε την λειτουργία τους πριν 17 χρόνια, το 1998, με το πρώτο καφεστιατόριο στην Ακρόπολη στη Λευκωσία. Στα χρόνια που ακολούθησαν η Εταιρεία Café la Mode επεκτάθηκε σε σύνολο έξι καφεστιατόρια, πέντε στη Λευκωσία και μία στη Λεμεσό.

To Café La Mode είναι ένας χώρος για κάθε ώρα της ημέρας, που υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε άτομα κάθε ηλικίας.

Μπορείτε να απολαύστε στο Café la Mode το πρόγευμα σας, το business lunch ή το μεσημεριανό σας, τον απογευματινό σας καφέ σε συνδυασμό με τα εκλεκτά γλυκά και και το βράδυ να χαλαρώσετε με κρασί, νόστιμα platters ή με ένα εξωτικό κοκτέιλ.

 

Kάντε like τη σελίδα του Café La Mode στο Facebook: Cafe La Mode Cyprus, για να μάθετε πρώτοι τα νέα του Café la Mode Πλατείας Κάστρου, στη Λεμεσό.

Café la Mode Πλατεία Κάστρου, οδός Βασιλίσσης 9, Λεμεσός. Τηλ: 25355355 & www.voicilamode.com/cafelamode

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close