Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Νέα συναρπαστικά πιάτα στο Columbia Steak House

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2022

Γνωστό για την κλασική προσέγγιση στο fine dining και ένα μενού που είναι όσο πιο ‘close to perfection’ μπορεί να είναι ένα μενού, το Columbia Steak House στη Λεμεσό, δεν άφησε να νοηθεί ποτέ ότι είναι απ’ αυτά τα επιτυχημένα εστιατόρια που βρήκαν τη μαγική φόρμουλα και πλέον έχουν επαναπαυτεί. 

Αντιθέτως, το διάσημο πλέον Steak House της Κύπρου και μέλος του Ομίλου Columbia Restaurants, εκπλήττει συχνά και ευχάριστα το κοινό με νέα πιάτα που καθορίζουν τη μόδα στον χώρο της Διεθνούς Κουζίνας, χωρίς να αφαιρεί ή να αλλοιώνει τα κλασικά signatures που όλοι αγαπάμε. 

Αυτό το καλοκαίρι, ενισχύει λοιπόν το μενού του με πιάτα που εντυπωσιάζουν, τόσο για την εφευρετική τους γευσιγνωσία όσο για την εκπληκτική τους παρουσία στο τραπέζι.

Δοκιμάστε λοιπόν, το πλήρως ικανοποιητικό για την παλέτα – βίγκαν ταρτάρ, καθώς και σφυρίδα σεβίτσε και ένα τολμηρό καλοκαιρινό Hamachi που παντρεύει πεντανόστιμα για ακόμη μια φορά, τη Δύση με την Ανατολή.

Για κυρίως πιάτα, τα πράγματα παραμένουν ως έχουν με επιπρόσθετη επιλογή Table de rouland, δηλαδή τρόλεϊ σερβιρίσματος, με ειδικές «κοπές του μήνα» όπου πρωταγωνιστούν επιλεγμένα πεντάστερα Wagyu, τα οποία μπορείς να ζητήσεις ανά τεμάχιο στο τραπέζι.

Το εστιατόριο προσφέρει κι αρκετά νέα επιδόρπια, εκ των οποίων ορισμένα έχουν ήδη γίνει αγαπημένα των fans του Columbia Steak House και μάλλον θα τα βλέπουμε στο μενού για αρκετό καιρό. Μη χάσεις πάντως την ευκαιρία να απολαύσεις το αποδομημένο γαλακτομπούρεκο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: www.columbiaplaza.com/columbia-steak-house.

Τώρα μπορείς να απολαύσεις και στο σπίτι σου φαγητό υψηλής γαστρονομίας μέσω του www.wolt.com.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close