Things to Do , Εκδηλώσεις

Σου φτιάξαμε την ατζέντα του σαββατοκύριακου

Πού θα πάμε, τι θα δούμε τι θα ακούσουμε

Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2015

Ένα ακόμα σαββατοκύριακο έρχεται για να μας ξεκουράσει, να μας ψυχαγωγήσει, να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας βοηθήσει να υποδεχτούμε την επόμενη εβδομάδα με πολύ κέφι και ένα πλατύ χαμόγελο, που θα μας συντροφεύει από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή.

Δείτε πού θα πάει το Check In το Παρασκευοσαββατοκύριακο που ακολουθεί και μη διστάσετε να μας ακολουθήσετε, γιατί σίγουρα θα περάσετε καλά!

Για κρασάκι… στην Πλατεία Ελευθερίας
Η Λέσχη Λάιονς Λευκωσίας εντός των Τειχών και ο Δήμος Λευκωσίας, μας προσκαλούν στην εκδήλωση γευσιγνωσίας Κυπριακού Κρασιού «Η Λευκωσία Στηρίζει Το Κυπριακό Κρασί» που θα γίνει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, από τις 18.00 έως τις 21.00 στο Δημοτικό Μέγαρο Λευκωσίας - Πλατεία Ελευθερίας. Είσοδος ελεύθερη.


Εναλλακτικά!
Υπέροχα κρασιά από πολλά Εκλεκτά ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο χωριό Πολύστυπος της επαρχίας Λευκωσίας, όπου στις 25 Οκτωβρίου (στις 11.00) θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Και Οίνος Ευφραίνει Καρδίαν Ανθρώπου». Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα οινοποιεία Κυπερούντας, Αγία Μαύρη, Οινοποιείο Μακκάς, Οινοποιείο Άης Αμπέλης και Κ&Κ Βασιλικόν Οινοποιείο (Κάθηκας). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που φέρει το γενικό τίτλο "Μαδαρή Μάνα Γη", θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

• Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα τον Τρύγο
• Έκθεση Αντικειμένων που σχετίζονται με τον Τρύγο και την παραγωγή των προϊόντων του σταφυλιού
• Έκθεση των Προϊόντων – Παραγώγων του Σταφυλιού
• Προβολή Video για τον Κυπριακό Αμπελώνα
• Επίδειξη Παρασκευής Ππαλουζέ και Σιυσιούκκου
• Επίδειξη Απόσταξης Ζιβανίας
• Παιδικό Εργαστήρι με Ζωγραφική, Χειροτεχνίες, Κατασκευές με Ανακυκλωμένα Υλικά σε σχέση πάντα με τον Τρύγο
• Πωλητήριο με όλα τα Προϊόντα που παράγονται από το Σταφύλι
• Ευφάνταστα Cocktails με Κυπριακό Κρασί, Κουμανδαρία και Ζιβανία. Επίσης πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακές μουσικές και τραγούδια από γνήσιους Λαϊκούς Οργανοπαίχτες της Περιοχής, όπως επίσης και παραδοσιακοί Ελληνικοί Χοροί από τη Χορευτική Ομάδα του Κέντρου Νεότητας Αγρού.
 

Πάμε θέατρο!
Lonesome West του Ιρλανδικής καταγωγής συγγραφέα Μάρτιν Μακ Ντονα σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη θα παρακολουθήσουμε στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ στη Λεμεσό!

Δυο αδέρφια που ζουν κι αναπνέουν για να αλληλοβρίζονται, ένας αποτυχημένος ιερέας που βρίσκει παρηγοριά στο ποτό, και μια μικρή που άλλοτε πουλά λαθραίο ουίσκυ κι άλλοτε το ίδιο το κορμί της. Μια κηδεία που καταλήγει πάντα σ’ ένα γερό φαγοπότι και μια καθημερινότητα που ταλαντεύεται ανάμεσα στην κωμικότητα και την τραγικότητα της ανθρώπινης φύσης. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Αλέξανδρος Παρίσης, Θανάσης Ιωάννου, Βασίλης Χαραλάμπους και Μαριάννα Σάντη.

Αvant premiere: Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015, στις 8.30μμ
Πρεμιέρα: Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, στις 8.30μμ
Παραστάσεις: Κάθε Τρίτη & Σάββατο στις 8.30μμ και Κυριακή στις 6.30μμ στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Εναλλακτικά…. Αν είσαι στη Λευκωσία…
Μη χάσεις Το παλάτι του Τέλος, που κάνει επίσης πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Ένα έργο που αποτελείται από τρεις μονολόγους υπαρκτών προσώπων που σχετίζονται με τον πόλεμο στο Ιράκ.
Παίζουν οι, Αντώνης Κατσαρής, Λένια Σορόκου και Στέλα Φυρογένη, και σκηνοθετούν μαζί με τη Νικολέτα Καλαθά. Μετάφραση: Στέλα Φυρογένη, Νικολέτα Καλαθά.
Νέο κτίριο θεάτρου ΘΟΚ, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 77772717.

 

Ακούμε μουσική…
Από τους Ελένη Τσαλιγοπούλου και Boğaz Musique
οι οποίοι επιστρέφουν στην Λευκωσία, αυτή την φορά για μια μοναδική συναυλία στην Μουσική Σκηνή RED την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου (μάθε περισσότερα ΕΔΩ) αλλά και μια εμφάνιση στο Άνω Πόλις στην Πάφο (Άνω Πόλις, Νικολάου Έλληνα 24, Πάφος, 22.00, πληρ. 26944333).
 

Και για τα παιδιά!
Αν έχεις παιδιά, τόσο το καλύτερο, γιατί αυτό το τριήμερο διοργανώνεται το απόλυτο Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού. Δραστηριότητες όπως ζωγραφική, κεραμική, τραγούδια και αφήγηση παραμυθιών, χοροί, ψηφιδωτά κ.ά. όλα δωρεάν για τους μικρούς μας φίλους! Στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ στη μαρίνα Λεμεσού. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.

Εναλλακτικά! Ναι έχεις κι εδώ εναλλακτική πρόταση. Αν η Λεμεσός σού φαντάζει μακρινός προορισμός, τότε η Riverland Dairy Bio Farm στα Καμπιά, ίσως είναι πιο κοντά σε σένα. Στο χώρο λοιπόν της φάρμας, θα στηθεί μια πολύ όμορφη γιορτή, στην οποία μικροί και μεγάλοι θα περάσουν ευχάριστα τη μέρα τους, λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, που θα τους φέρουν πιο κοντά στη φύση! Πότε; Τη Κυριακή 25 του μήνα. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.

 

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ!

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close