Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2015
Ο Daniel Craig ενσαρκώνει για τέταρτη φορά στην καριέρα του το ρόλο του James Bond, στην 24η κατά σειρά ταινία με ήρωα το Βρετανό πράκτορα 007, τρία χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του ‘Skyfall’ (που χάρισε στην Adele το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού), με τον Sam Mendes (‘American Beauty’) να κάθεται για δεύτερη συνεχή φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη.
Στο πλευρό του, ο Craig θα έχει δύο ‘ιερά τέρατα’ της 7ης τέχνης, τον Christoph Waltz και τον Ralph Fiennes, ενώ τα ‘κορίτσια’ του θα υποδυθούν η ταχύτητα ανερχόμενη Γαλλίδα ηθοποιός Léa Seydoux και η πάντα σέξι Ιταλίδα σταρ Monica Bellucci. O βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής, Sam Smith, ερμηνεύει το επίσημο κομμάτι της ταινίας που φέρει τον τίτλο ‘The Writing’s on the Wall’. Το cast συμπληρώνουν η Naomie Harris, ο Dave Bautista και ο Ben Whishaw.
Το ‘Spectre’ (που θα πει ‘Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion’) γυρίστηκε σε Ρώμη, Λονδίνο και Μεξικό και σύμφωνα με τον Sam Mendes, αναφέρεται και στις τρεις προηγούμενες ταινίες (με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig), αλλά ταυτόχρονα αναπτύσσει μια υπόθεση που δεν είχε εξερευνηθεί μέχρι σήμερα: To μύθο της δημιουργίας του Βοnd. Ποιος τον ‘έφτιαξε’; Ποιοι ήταν οι άνθρωποι που επηρέασαν τη διαδρομή του; Πώς ο Bond έγινε Bond; Σημαντικό ρόλο στην αφήγηση της ‘γέννησης’ του James Bond παίζει ο χαρακτήρας του Christoph Waltz, ο Franz Oberhauser, υπεύθυνος της οργάνωσης με το όνομα ‘Spectre’, ο οποίος συνδέεται άμεσα με το παρελθόν του ‘απέθαντου’ Βρετανού πράκτορα.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα
18 Δεκεμβρίου - 24 Δεκεμβρίου 2015
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
11 Δεκεμβρίου - 17 Δεκεμβρίου 2015
Σχετικά

Η ελληνική ταινία Heat me της Κέλλυς Σαρρή διακρίθηκε στο Oscar Qualifying Galway Film Fleadh
Η ταινία που θίγει το θέμα της κλιματικής κρίση απέσπασε το Βραβείο Joe McMahon ως Καλύτερη Διεθνής Ταινία Μικρού Μήκους.

«Lord of the Rings: The Hunt for Gollum»: Eπιστρέφουν γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα στην νέα ταινία
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ίαν ΜακΚέλεν

Θερινό σινεμά πλάι στο κύμα με μία αγαπημένη κωμωδία
Ο καιρός επιβάλλει ανέμελες βραδιές με ποπ κορν

Οι ταινίες που θα απολαύσουμε στην πρωτεύουσα αυτή τη βδομάδα
Δες αναλυτικά τις προβολές στον θερινό κινηματογράφο της Λευκωσίας

Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών
Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στον 3ο Θερινό Κινηματογράφο Περιστερώνας
Δύο όμορφες καλοκαιρινές βραδιές με (δωρεάν) υπαίθριες προβολές και όχι μόνο

«Πειρατές της Καραϊβικής»: Ο Τζόνι Ντεπ σε συζητήσεις για την επιστροφή του ως Jack Sparrow
«Αν του αρέσει ο τρόπος που είναι γραμμένος ο ρόλος, νομίζω ότι θα το κάνει»

Θερινός κινηματογράφος δίπλα στη θάλασσα με το Πετρίδειο Ίδρυμα
Μία καλοκαιρινή βραδιά κάτω από τον έναστρο ουρανό

«Κωνστάντια»: Οι προβολές ταινιών στην πρωτεύουσα αυτή τη βδομάδα
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα του Μαραθώνιου Θερινών Προβολών

H «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα: «Δεν θα ξαναγίνει ταινία σαν αυτή»
Τα γυρίσματα διήρκεσαν έξι μήνες σε διάφορες περιοχές του κόσμου

Πάμε για θερινό σινεμά σε ένα ειδυλλιακό χωριό της Μαραθάσας
Μία μοναδική βραδιά για μικρούς και μεγάλους για ταινίες κάτω από τ' αστέρια

Ο Μπίλι Ζέιν ενσαρκώνει τον Μάρλον Μπράντο στη νέα ταινία «Waltzing with Brando»
Ο Μάρλον Μπράντο (Marlon Brando) «ζει ξανά» στη μεγάλη οθόνη, αυτήν τη φορά μέσα από την ερμηνεία του Μπίλι Ζέιν (Billy Zane).