Things to Do , Εκδηλώσεις

15 προτάσεις για το weekend!

Μουσικές παραστάσεις, θέατρο, εκδρομές στους δρόμους του κρασιού και μετά λέμε να σε στείλουμε και για ένα χαλαρό ποτό

Δημοσιεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου 2015

Αυτό το σαββατοκύριακο 21 & 22 Νοεμβρίου και πάλι οι επιλογές για έξοδο που έχεις είναι πολλές, ποικίλες και διαφορετικές!

Εσύ λοιπόν τι θα κάνεις αυτό το weekend; Εμείς πάντως σου φτιάξαμε την ατζέντα του τριημέρου και σου προτείνουμε εκδηλώσεις, για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες!

Πάρε μολύβι και χαρτί και άρχισε να σημειώνεις:

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Παραμυθούπολη Χριστουγέννων
Η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων ανοίγει τις πύλες της σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, δημιουργώντας ένα φανταστικό περιβάλλον σε έναν χώρο που καλύπτει 15.000 τετραγωνικά μέτρα στον Δήμο Στροβόλου έναντι της πρώην Υπεραγοράς Ορφανίδη. Τα μεγαλειώδη εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 26 του μήνα με μεγάλη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου και του Γιώργου Παπαδόπουλου και θα ακολουθήσουν άλλες 15 μεγάλες συναυλίες με αγαπημένους Κύπριους και Ελλαδίτες καλλιτέχνες.

Ξυλοπόδαροι, σχολές χορού και παιδικές θεατρικές παραστάσεις θα προσφέρουν καθημερινά διασκέδαση στους μικρούς φίλους.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Βαριέμαι
Η θεατρική ομάδα Point To Contemporary Theater και το WhereHaus612 παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Κύπρο, την κωμωδία Βαριέμαι του Αργεντινού συγγραφέα Ρικάρντο Τελεσνίκ, σε σκηνοθεσία Νικόλα Δημητρίου.

Παραστάσεις ανεβαίνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο (μέχρι 5 Δεκεμβρίου), στο WhereHaus 612 στη Λευκωσία. Πληρ. 99122552.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Τιμώ το Μάριο Μιτέλλα
Τιμητική εκδήλωση από το Θέατρο Ριάλτο, σε καλλιτεχνική διεύθυνση Βάσου Αργυρίδη. Η Χορωδία «ΑΡΗΣ» Λεμεσού, υπό τη διεύθυνση του Σόλωνα Κλαδά, θα παρουσιάσει αποσπάσματα από το κλασικό ρεπερτόριο και την ελληνική μουσική παραγωγή και θα συνοδεύσει τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά σε τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Κώστα Γιαννίδη, Μιχάλη Σουγιούλ, Γιώργου Μουζάκη.

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Βάσος Αργυρίδης

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Μπάμπης Στόκας feat Prospectus

Ο Μπάμπης Στόκας επέστρεψε Κύπρο για να συναντήσει το συγκρότημα των PROSPECTUS σε μία ακόμη μικρή περιοδεία στις πόλεις του νησιού μας.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

All About Love

Ο Super FM και η Smirnoff παρουσιάζουν το νέο theme party "All About Love", που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή με τον AndrewP. Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στο Zoo Club στη Λευκωσία.

O AndrewP με το "All About Love" είναι έτοιμος να ξεσηκώσει για άλλη μια φορά το πιο hot venue της πρωτεύουσας με house και RnB ρυθμούς.

Η διασκέδαση θα ανέβει πολλά levels ψηλά για ακόμα μια φορά και αυτό χάρη στον no1 Κύπριο DJ, τον AndrewP ο οποίος μετά τα 3 #1 του στα κυπριακά iTunes Charts στη σειρά (Share the Love, Ιmagine, Take U There) ετοιμάζει το 2ο στη σειρά party "Αll About "Love".

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

TEDx University of Nicosia - The Future Is...

Στις 21/11 το TEDx University of Nicosia με θέμα «The Future is…». Ποιο είναι το μέλλον μιας χώρας, της πόλης, της φιλίας, της εκπαίδευσης; Πως θα είναι η ζωή με ρομπότ; Ποιο είναι το μέλλον της μόδας, της αρχιτεκτονικής, του πολέμου; Το TEDx φτάνει στην πρωτεύουσα, στο TEDx University of Nicosia που γίνεται ο πυρήνας των νέων ιδεών στη Λευκωσία. Διοργανώνεται στις 21 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, με θέμα «The Future is…» και φέρνει στη σκηνή του περισσότερους από 20 ομιλητές και μουσικούς που μοιράζονται μαζί μας τις εξελίξεις που μας περιμένουν στο άμεσο μέλλον.

Στο TEDxUNIC οι συμμετέχοντες θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία TED που θα ανοίξει τους ορίζοντές τους, θα ακούσουν περισσότερους από 20 ομιλητές και μουσικούς, θα πάρουν την τσαντούλα TEDx με όλα τα αναμνηστικά δώρα της εκδήλωσης καθώς και θα θα απολαύσουν τις παράλληλες δραστηριότητες και το ολοήμερο catering.

Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, Λευκωσία. Περισσότερες πληροφορίες στο www.tedxunic.com

 

8ο Photonet Show

Το 8ο Photonet Show, σε διοργάνωση της Nexus Publications A.E., θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2015, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ στη Μαρίνα της Λεμεσού. Πρόκειται για τη δεύτερη έκθεση που πραγματοποιεί η εταιρία μας στην Κύπρο μετά το 2008.

Η έκθεση θα παρουσιάσει όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της φωτογραφίας και θα είναι ανοιχτή για όλους όσοι ενδιαφέρονται γι’ αυτή: επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, μαθητές - σπουδαστές - φοιτητές φωτογραφίας κ.λπ. Παράλληλα θα φιλοξενήσει μια σειρά από σεμινάρια και workshop, με στόχο την επιμόρφωση των ενδιαφερομένων. Επιπρόσθετα, στο χώρο της διοργάνωσης, θα στηθούν εκθέσεις φωτογραφίας καλλιτεχνών φωτογράφων και λεσχών.

Το 8ο Photonet Show θα γίνει υπό την αιγίδα της Γενικής Συνομοσπονδίας Παγκύπριων Οργανώσεων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Καταστηματαρχών (ΠΟΒΕΚ), ενώ μέρος των εσόδων του θα προσφερθεί στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Τα εγκαίνια θα τελεστούν από το Δήμαρχο της Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρήστου, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 18:00. Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι Σάββατο και Κυριακή 11:00π.μ.- 8:00 μ.μ.

Πληρ. 70002420.

 

Εργαστήρι Ψηφιδωτού «Μεταμόρφωση»

Το Τεχνόπολις 20 στην Πάφο μας προσκαλεί μαζί με την οικογένειά μας στο εργαστήρι ψηφιδωτού «Μεταμόρφωση», τα Σάββατα 21 και 28 Νοεμβρίου, 3:30 – 6 μ.μ.

Το εργαστήρι θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά και στους γονείς όχι μόνο να γνωρίσουν την τέχνη του ψηφιδωτού αλλά και να γίνουν μια ομάδα και να δημιουργήσουμε μαζί κάτι μοναδικό και πολύχρωμο που θα διακοσμήσει τον κήπο του Τεχνόπολις 20. Το κάθε παιδί θα έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει το δικό του κομμάτι στο έργο αλλά και να δημιουργήσει ένα προσωπικό μικρό έργο για το σπίτι.

Συμμετοχή: 10 ευρώ για ένα εργαστήρι/ 16 ευρώ για δύο εργαστήρια (συμπεριλαμβανομένου και των υλικών – γονείς δωρεάν)

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί από την mosaics artist Mary Chojnowski (στα ελληνικά).

 

Πάμε εκδρομή στους Δρόμους του Κρασιού;

Στο πλαίσιο του Μήνα Κρασιού, ακολουθούμε μία ή περισσότερες από τις 7 εναλλακτικές διαδρομές, γνωρίζουμε τα οινοποιεία του νησιού μας και γευόμαστε υπέροχα κρασιά!

Μάθε ΕΔΩ ποια οινοποιεία έχουν σειρά για το προσεχές σαββατοκύριακο.

 

Ποδηλασία Αγάπης

Φόρεσε τη στολή του ποδηλάτη και διέσχισε τη Λεμεσό ή ακόμα καλύτερα φτάσε μέχρι τη Λευκωσία... για καλό σκοπό!

Στις 21 Νοεμβρίου, το Ίδρυμα Πάνου Ευριπίδου και η Θερμοκοιτίδα Αγάπης, με τη συνεργασία της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, διοργανώνουν την 3η κοινή τους Ποδηλασία Αγάπης, εις μνήμην του μικρού Πάνου που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τη βελτίωση της ζωής των πρόωρων παιδιών και των οικογενειών τους.

Ο καθένας μπορεί να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή με την επιχορήγηση κάποιου ποδηλάτη με οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί ή ποδηλατώντας στη διαδρομή.

Η Ποδηλασία Αγάπης περιλαμβάνει 2 διαδρομές, 81 χιλιομέτρων και 9 χιλιομέτρων. Οι ποδηλάτες που θα συμμετέχουν από τη Λευκωσία, έχει διευθετηθεί λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει από το Μακάριο Νοσοκομείο στις 8:00π.μ. με προορισμό τη Λεμεσό.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Master Tempo
Το πιο ανεβαστικό τρίο Ελλήνων Ράπερς έρχονται στο Lagoon Plus για μία και μόνο νύχτα κουβαλώντας το ξέφρενο WildAndLoud πάρτυ τους!

Οι Master Tempo είναι πασίγνωστοι για τις επιτυχίες τους «Χαμός Θα Γίνει», «Υπάρχουνε Στιγμές», «Δεν Θα Κάτσω Να Πεθάνω», «Απόψε Χωρίζω», «Ε Ναι Το Έχω», «Χειρότερα», «Comeback», «Εδώ Για Σένα» και άλλα πολλά.

Υπόσχονται ένα έξαλλο PARTY, με πολλή διασκέδαση Ελληνικούς χορευτικούς ρυθμούς και ξένες επιτυχίες.

Lagoon Beach Bar, Λάρνακα, 23.30, €10. Πληρ. 96667850.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ημέρα Ανταλλαγής Βιβλίων
Το παλαιοβιβλιοπωλείο «Ο ταξιδευτής», για πρώτη φορά, διοργανώνει ημέρα ανταλλαγής βιβλίων μεταξύ βιβλιόφιλων. Όσοι φίλοι του βιβλίου λοιπόν έχουν βιβλία που διάβασαν και θα ήθελαν να τα ανταλλάξουν με κάποια άλλα, θα έχουν την ευκαιρία την ημέρα αυτή να έρθουν σε επαφή με άλλους βιβλιόφιλους, να γνωριστούν και να ανταλλάξουν βιβλία, απολαμβάνοντας το καφεδάκι τους.

Στο χώρο επίσης θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένα βιβλία σε χαμηλές τιμές.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Χριστούγεννα πάνω στη θάλασσα
Την Κυριακή 22 του μήνα η μαρίνα Λεμεσού βάζει τα γιορτινά της!
Με σκοπό τη στήριξη του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Funraising, η Μαρίνα Λεμεσού διοργανώνει και φέτος την εκδήλωση “Χριστούγεννα πάνω στη θάλασσα”, η οποία θα περιλαμβάνει φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου, με ζωντανή μουσική και πολλή διασκέδαση, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στις 5.30 μ.μ.
Οι Batukinio, ο Στέφανος Γεωργιάδης, η Παιδική Χορωδία της Διάστασης και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεμεσού θα δημιουργήσουν ένα ιδανικό σκηνικό για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία της Μαρίνας.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Τερψιχόρη χόρεψε!
Στην παράσταση που θα μαγέψει, "Τερψιχόρη" χόρεψε, το Dance Cyprus το οποίο, σε συνεργασία με το Θέατρο Ριάλτο, παρουσιάζει μια παράσταση μπαλέτου για παιδιά ηλικίας 3-9 ετών και όχι μόνο.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Δήμος Μπέκε
Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Tokio Bar στη Λεμεσό, ο χαρισματικός performer Δήμος Μπέκε, ετοιμάζεται να μαγέψει για ακόμη μια φορά με την ιδιαίτερη και μοναδική σε χροιά φωνή του, τους fans των Unplugged Sundays, αυτή την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015.

Σε ένα εκρηκτικό Live o Δήμος Μπέκε θα ξεσηκώσει το κοινό και θα ανεβάσει τη διασκέδαση στα ύψη, ερμηνεύοντας αξέχαστες επιτυχίες από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close