Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2015
Οι φούρνοι Artopolis κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα ακόμα πιο γλυκά και εύγευστα προσφέροντάς μας προϊόντα της ξακουστής Ελληνικής επωνυμίας Τερκενλής!
Η εταιρεία Τερκενλής, δραστηριοποιείται στον τομέα της αρτοζαχαροπλαστικής από το 1948 με έδρα τη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από ελληνικές και διεθνείς γεύσεις. Τα προϊόντα διατίθενται από ένα δίκτυο 18 καταστημάτων και σημείων πώλησης στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα ενώ μέσω του τμήματος catering η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τροφοδοσίας για κάθε είδους κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση.
Στην Κύπρο τα προϊόντα Τερκενλής θα διατίθενται πλέον σε όλους τους φούρνους Artopolis και στο Coffee and More στο Mall of Engomi. Μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε λαχταριστούς κουραμπιέδες με μπισκότο oreo και επικάλυψη μαύρης ή λευκής σοκολάτας, μελομακάρονα με γέμιση κάστανο ή πραλίνα που λιώνουν στο στόμα. Φυσικά, από τη σειρά προϊόντων δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα πασίγνωστα τσουρέκια Τερκενλής, με τα οποία η εταιρεία έχει δημιουργήσει παράδοση, απλό, ή με κάστανο ή με σοκολάτα για μοναδικές Χριστουγεννιάτικες απολαύσεις.
O Operations Manager του Artopolis Group, Γιώργος Μαρκάτος δήλωσε σχετικά: «Οι φούρνοι Artopolis, όπως και ολόκληρος ο όμιλος Ermes, έχουν ως κύριο μέλημα την προσφορά ποιοτικών προϊόντων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι λοιπόν που καλωσορίζουμε τη σειρά προϊόντων Τερκενλής στους φούρνους Artopolis, αφού θέλαμε αυτά τα Χριστούγεννα να μπορέσουμε να κάνουμε δώρο στους πελάτες μας μία διαφορετική και απόλυτα ποιοτική γαστρονομική εμπειρία.»
Σχετικά

Ο μισελενάτος σεφ Thomas Bühner μαγειρεύει στην Κύπρο
Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία και θεωρείται ένας από τους πιο επιδραστικούς σεφ της Γερμανίας

Ο διάσημος Βρετανός σεφ Τζέιμι Όλιβερ ανοίγει εστιατόριο στην Αθήνα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εστιατόριο αναμένεται να ανοίξει πολύ σύντομα

Το καλοκαίρι πάμε στον βραβευμένο κήπο της πρωτεύουσας
Ο απόλυτος παράδεισος για μουσικές βραδιές

Την Τετάρτη στα 7 Κλειδιά... πίνουμε κυπριακό κρασί
Η ποικιλία που θα έχει την τιμητική της

Tο ταβερνάκι που σερβίρει οφτό και μεζεδάκια και ανοίγει μόνο κάθε Παρασκευή
Ετοιμάσου για αυθεντικές Παρασκευές στο χωριό

H Λευκωσία (από χθες) πίνει καφέ και κοκτέιλ «στες Κορούες»
Η Αλεξάνδρα και η Άντρεα έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα, δημιουργώντας το νέο all-day εναλλακτικό καφενείο-μπαρ της πόλης

Το Παλιό Σινεμά στον Καλοπαναγιώτη ανοίγει ξανά τις πόρτες του, με ένα ολοκαίνουριο concept
Διπλό άνοιγμα στον Καλοπαναγιώτη: Το χωριό γεμίζει ζωή με Μωροκανέλλα & Παλιό Σινεμά

Πάμε για νόστιμο σουβλάκι σε 10 ξεχωριστές αυλές της Λευκωσίας
Καλοκαιράκι στην πρωτεύουσα βγαίνουμε για χαλαρή έξοδο για λαχταριστό σουβλάκι στην πίτα

Το Πατρικόν μάς κάνει το τραπέζι στην καρδιά της Λευκωσίας (για μία μόνο μέρα)
Ένα ξεχωριστό τραπέζωμα στην καρδιά της Λευκωσίας

Συνταγή για σπαγγέτι με γαρίδες και πέστο βασιλικού - Η απόλυτη καλοκαιρινή μακαρονάδα σε 10'
Το καλοκαίρι θέλουμε να τρώμε συνεχώς θαλασσινά

Ο θρυλικός σεφ Nobu Matsuhisa επιστρέφει στο AMARA για δύο μοναδικές βραδιές
Ένα εκλεπτυσμένο ταξίδι γεύσεων, με εμβληματικά πιάτα του σεφ, καθώς και ειδικά επιλεγμένα Osusume πιάτα

Πήγαμε πρώτοι στο Seline, το νέο rooftop της Λευκωσίας
Και σου μεταφέρουμε εικόνες κι εντυπώσεις!