Things to Do , Εκδηλώσεις

12 πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Κύπρο αυτό το weekend

Φτιάξε πρόγραμμα για το σαββατοκύριακο

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιανουαρίου 2016

Άλλο ένα τριήμερο βρίσκεται προ των πυλών και έτοιμο να μας χαρίσει διασκέδαση, ξεκούραση, χαλάρωση, θεάματα και πολλά… events.

Ας τα δούμε αναλυτικά, για να ξέρουμε προς τα πού θα κατευθυνούμε τις επόμενες ώρες!

Αν ωστόσο θέλεις να πας σε μια από τις κινηματογραφικές αίθουσες του νησιού, ΕΔΩ θα βρεις όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αλλά κι αυτές που συνεχίζουν να παίζουν!

Σήμερα...

Μελίνα Κανά: στην Κύπρο με τον Γόη του Θησείου
Τη Μελίνα Κανά, μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, που έχει δώσει μεγάλες και σπουδαίες στιγμές, με τραγούδια σύγχρονων δημιουργών με τον «Γόη του Θησείου» - μία ευφάνταστη και ταλαντούχα μπάντα, θα απολαύσουμε απόψε Παρασκευή 15 του μήνα στο DownTown Live στη Λευκωσία.  
Περισσότερα...

 

Στη Λεμεσό θα απολαύσουμε ένα διαφορετικό δείπνο!
Ελάφια, αγριογούρουνα και ... λιωμένα συκώτια αποφάσισαν να σερβίρουν την ερχόμενη Παρασκευή 15 Ιανουαρίου σε παραθαλάσσιο εστιατόριο στη Λεμεσό.
Συγκεκριμένα το παραθαλάσσιο ΝΟΑ (Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου) στην περιοχή Δασούδι προετοιμάζει μια ξεχωριστή βραδιά, όπου "οι ταλαντούχοι μας μάγειρες θα επιδοθούν σε ένα συναρπαστικό... Wild Game Feast". 
Περισσότερα...

 

Το σαββατοκύριακο...

Tα "Ιπτάμενα Παιδιά της Δανίας" έρχονται στην Κύπρο
Τα περίφημα “FLYING SUPERKIDS”, 29 εκπληκτικά παιδιά, 29 παιδιά που πραγματικά πετούν, θα είναι κοντά μας στις 16 Ιανουαρίου στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία και στις 17 Ιανουαρίου  στο Στάδιο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό με ένα πρόγραμμα  που θα εκπλήξει μικρούς και μεγάλους. Για  δύο ώρες τα υπέροχα αυτά 29 αστέρια θα μας χαρίσουν έντονες στιγμές, γεμάτες αδρεναλίνη, με πολλή κέφι, ζωντάνια, ρυθμό, ακροβατικά, χορούς και τραγούδια.
Περισσότερα...

 

Φτιάξε τη δική σου τσάντα...
Αν σου αρέσει το πλέξιμο και τα χειροποίητα, κι αν αγαπάς την τέχνη της δημιουργίας, τότε σου έχουμε ευχάριστα νέα. Όσο ευχάριστο προβλέπεται να είναι και το εργαστήρι χειροποίτης τσάντας που διοργανώνεται στο Hobby Lobby Cyprus, στην παλιά πόλη της Λευκωσίας, αύριο Σάββατο 16 του μήνα. Το εργαστήρι διοργανώνει η Κατερίνα Λιβανού η οποία θα αναλάβει μάλιστα να σου μεταδώσει την καταπληκτική τέχνη της χειροποίητης τσάντας με την τεχνική του καμβά και όχι μόνο.
Περισσότερα..

 

Πήτερ Παν
Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου θα δοθούν δύο παραστάσεις (15.00 & 16.30) στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών, τον Πήτερ Παν. Πρόκειται για ένα μιούζικαλ το οποίο ανεβάζει το Θέατρο Λέξη και πραγματεύεται την πραγματική έννοια της φιλίας και την αθωότητα απέναντι στη ψευτιά και την υποκρισία, σε σκηνοθεσία Χρίστου Νικολάου, μουσική Μιχάλη Ρούσου και στίχους Σταύρου Σταύρου. Ο Πίτερ Παν, σύμβολο της αιώνιας νιότης, ανεμελιάς και χαράς, είναι ένα σκανδαλιάρικο παιδί, που αρνείται να μεγαλώσει. Ζει τα παιδικά του χρόνια σ' ένα απομονωμένο μικρό νησί, τη Χώρα του Ποτέ, έχει απύθμενα αποθέματα φαντασίας και υπερανεπτυγμένες όλες τις του αισθήσεις.  
Εισιτήρια: €10.

 

Πάμε γα τρέξιμο με το Dromea Racing club
Το Σάββατο 16 του μήνα στο Πάρκο Αθαλάσσας... θα αρχίσουμε το τρέξιμο. Εξάλλου, αυτή είναι είναι κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνεις! Πάρε το λοιπόν απόφαση, βάλε τα αθλητικά σου, πάρε τους φίλους σου και πάμε να τρέξουμε μαζί με το Dromea Racing Running Club στο πάρκο Αθαλάσσας στη Λευκωσία στις 9.15 το πρωί! Εξάλλου η διαδρομή του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου, είναι για αρχάριους ή για άτομα που θα ήθελαν να ξεκινήσουν το τρέξιμο (περπατημα-τρέξιμο).
Περισσότερα... 

 

Πρεμιέρα για τον "Παπουτσωμένο γάτο" στο Σατιρικό
Η Παιδική Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου θα παρουσιάσει τον “Παπουτσωμένο γάτο ή ένα Γατο-μιούζικαλ” του Σαρλ Περώ, που διασκεύασε και σκηνοθέτησε ο Μάριος Κακουλλής.
Ο γάτος ντύθηκε! Μπότες φόρεσε και καπέλο στο κεφάλι! Στάθηκε στα δυο του πόδια και ξεκίνησε για μια άκρως ανατρεπτική, μυστηριώδη, σαγηνευτική, παραπλανητική σούπερ περιπέτεια! Τι γίνεται όταν ένας γάτος που μιλά εισβάλει στον κόσμο των ανθρώπων;
Οι άθλοι και τα κατορθώματα του γνωστού σε όλους μας "Παπουτσωμένου γάτου" του Σαρλ Περω, γίνονται πραγματικότητα σε μια μαγική παράσταση με ήρωες πάνω από το ανθρώπινο μέτρο, όπου οι υπερφυσικές δυνάμεις βρίσκονται στην υπηρεσία των αδύναμων, των ευάλωτων και των τρυφερών.
Περισσότερα...

 

Ένα πιάνο, ένα μαντολίνο και 9 κιθάρες...
Μουσικό συναπάντημα ανάμεσα σε ένα πιάνο, ένα μαντολίνο και 9 κιθάρες. Αυτό θα παρουσιάσουν σε δύο συναυλίες, σε Λεμεσό και Λευκωσία, ο Μανώλης Νεοφύτου και ο Αντρέας Χριστοδούλου.
Ο πρώτος στο πιάνο και ο δεύτερος στο μαντολίνο μαζί με το σύνολο κιθάρων Acordes υπό τν διεύθυνση της Ζωής Παϊσάνου, παρουσιάζουν ένα πρωτότυπο πρόγραμμα με χορούς και τραγούδια από την Ισπανία, έργα του Μάνου Χατζιδάκι, μουσική από τον Ελληνικό κινηματογράφο Αργεντίνικα τανγκό του Πιατσόλα κ.ά.
Περισσότερα...

 


Cyprus Ultra - New January Race
Μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη διαδρομή στα βουνά της Κύπρου πριν από μερικούς μήνες, με την υπερβολική ζέστη του καλοκαιριού, έρχεται αύριο η χειμερινή διαδρομή Cyprus Ultra, που όπως φαίνεται θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή. Θα είναι η ίδια διαδρομή με αυτή που ακολουθήθηκε τον Ιούλιο, με τη διαφορά ότι, δεν θα υπάρχουν οι αρνητικές συνθήκες της ζέστης και της υγρασίας.
Ο αγώνας ξεκινά αύριο το Σάββατο στις 10:00 από τη Βάσα Κελλακίου και τελειώνει τη Δευτέρα στις 7:00. 
Περισσότερα...

 

Εναλλακτικά...
Πήγαινε στη Βραδιά "Cheese and Wine" στη Λεμεσό... το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στην κάβα Cellar & Bottega.

Κλείσε δωμάτιο στον Καλοπαναγιώτη, με θέα τα βουνά του Τρόοδους και της κοιλάδας της Μαραθάσας.

Απόλαυσε ένα διαφορετικό μεσημεριανό για χορτοφάγους στη Λευκωσία. Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close