Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Κλείνουν τα Debenhams Λήδρας και υποδέχονται τον χειμώνα τα H&M

Τέλος εποχής για το γνωστό πολυκατάστημα της Λήδρας

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2016

Tο πολυκατάστημα Debenhams στη Λήδρας ολοκλήρωσε ένα μεγάλο κύκλο ζωής και έκλεισε οριστικά τις πόρτες του τη Δευτέρα 7 Μαρτίου αφού στο κτήριο του εμπορικού πύργου Σιακόλα θα φιλοξενηθεί από τον ερχόμενο Νοέμβριο, σύμφωνα με το In Bussines News η γνωστή σουηδική αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης H&M.

Από τους εργαζόμενους του καταστήματος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ζητήθηκε όπως αποφασίσουν αν θέλουν να βγουν πλεονάζον ή να διεκδικήσουν θέση σε ένα από τα άλλα καταστήματα της Ermes Department Stores Plc, αν υπάρχουν θέσεις. Το ίδιο ισχύει και για τους υπαλλήλους των αντιπροσωπειών καλλυντικών που έχουν τα προϊόντα τους στο πολυκατάστημα.

Το προσωπικό ευελπιστεί στο άνοιγμα ενός νέου Debenhams στη Λήδρας, πάνω από τα McDonald’s, όμως οι φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Να θυμίσουμε ότι η Woolworth, κατόπιν συνεννόησης με τη δημόσια εταιρεία Ermes Department Stores Plc, προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας  με τη διεθνούς φήμης αλυσίδα καταστημάτων, για να χρησιμοποιήσει  μακροχρόνια με ενοικίαση, το εμπορικό μέρος του Πύργου Σιακόλα στην οδό Λήδρας, συνολικά 8 ορόφους (2 υπόγεια, ισόγειο και 5 ορόφους), για τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος H & M στην Κύπρο. Ωστόσο, η H&M, δεν θα κληρονομήσει τους εργαζόμενους του Debenhams καθώς θα προχωρήσει σε προσλήψεις προσωπικού ηλικίας 25-35.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close