Cine News , Κινηματογράφος

Έρχεται το "Independence Day: Resurgence"

Το sequel της πολυαναμενόμενης ταινίας επιστημονικής φαντασίας την Πέμπτη στους κινηματογράφους

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου 2016

20 χρόνια μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία της ταινίας φαντασίας ‘Independence Day’, ο Ronald Emmerich σκηνοθετεί το sequel της ταινίας, χωρίς τον Will Smith αυτή τη φορά στο καστ (εξαιτίας του υπερβολικά υψηλού budget του Χολιγουντιανού σταρ), αλλά με τον Liam Hemsworth να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία, τα έθνη της Γης, αναμένοντας την επιστροφή των εισβολέων, έχουν συνεργαστεί σε ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον πλανήτη. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη και χωρίς προηγούμενο δύναμη των εξωγήινων. Μόνο η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από τον απόλυτο αφανισμό. 

Δύο δεκαετίες μετά από την πρεμιέρα του 'Ιndependence Day', της επικής περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας που μαγνήτισε τους θεατές παγκοσμίως και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ποπ κουλτούρας, ο Ronald Emmerich επιστρέφει στον κόσμο και τους χαρακτήρες που δημιούργησε για μια ακόμη ιστορία γεμάτη δράση, σασπένς, χιούμορ και εντυπωσιακές σκηνές δράσης και καταστροφής. "Ο κόσμος αυτός είναι ξεχωριστός για μένα", λέει ο σκηνοθέτης, που εδώ υπογράφει το πρώτο του σίκουελ. "Ήθελα να το κάνω σωστά – έχει περάσει τόσος καιρός που μου φαίνεται πάλι σαν κάτι το τελείως φρέσκο, και τα ειδικά εφέ έχουν εξελιχθεί τόσο ώστε να μπορώ να πω μια ακόμη πιο φιλόδοξη ιστορία".

Η ταινία "Independence Day: Resurgence" κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 23 Ιουνίου. 

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close