Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2016
Μια είδηση που κυκλοφορεί εδώ και καιρό ως κοινό μυστικό στην αγορά, επανέρχεται στο προσκήνιο, με νέα δεδομένα.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της City Free Press η μεγάλη σουηδική αλυσίδα ένδυσης και υπόδυσης μετά την έλευσή της στη Λευκωσία φαίνεται πως θα επεκταθεί και στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως "σύμφωνα με ανεπιβεβαίοτες πληροφορίες, στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για την πώληση του Debenhams Olympia -που βρίσκεται στην παραλιακή περιοχή Λεμεσού- από την εταιρεία Imperio Properties".
Στην εξαγορά, όπως αναφέρουν μάλιστα οι πληροφορίες της City, έχει εμπλακεί και ένας μεγάλος ελεγκτικός οίκος, ο οποίος είχε αναλάβει την οικονομική μελέτη όλο το προηγούμενο διάστημα.
"Το νέο στοιχείο που προκύπτει", αναφέρει το ρεπορτάζ "είναι πώς το εν λόγω κτήριο, που αυτή τη στιγμή φιλοξενεί το πολυκατάστημα Debenhams, μετά την εξαγορά θα χρησιμοποιηθεί για να στεγάσει τη γνωστή αλυσίδα H&M, που θα ακολουθήσει το αντίστοιχο κατάστημα στη Λευκωσία.
Ούτε ναι, ούτε όχι
Για την ώρα όπμως καμία από τις πιο πάνω πληροφορίες δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους άμεσα εμπλεκόμενους (της Imperio Properties), αφού μετά από επικοινωνία που είχε η City μαζί τους δεν θέλησαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τις πληροφορίες που έφτασαν κοντά μας.
Σχετικά
Το γούρι του Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου "Ζωή" για το 2026, μόλις κυκλοφόρησε
Kαι φέτος συμβολίζει την ελπίδα που δεν σβήνει
Τo νέο γούρι του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, για το 2026
Tη νέα χρονιά βάλε στο χέρι σου ένα ισχυρό μήνυμα δύναμης, αγάπης και αλληλεγγύης.
#IWEARKINDNESS: Μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία που χαρίζει φως και ελπίδα στα παιδιά του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Τα καταστήματα X-EYES Sunglass Shop και IDEAL Optical Center ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, προσκαλώντας μας να στηρίξουμε τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο — γιατί η αληθινή όραση ξεκινά από την καρδιά.
“ADN Ducasse”: Tο γαστρονομικό όραμα του Alain Ducasse τώρα και στα κυπριακά ράφια
Ένας οδηγός υψηλής γαστρονομίας, πολιτισμού, βιωσιμότητας και γεύσης, στα ελληνικά!
Tα Μεγάλα Παζάρια έρχονται στο Υφαντουργείο
Τρία σαββατοκύριακα αφιερωμένα στη δημιουργία, την κοινότητα και την ανακάλυψη
Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 28η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Τρίτη, 28 Οκτωβρίου
Free Market: Ρούχα χωρίς τιμές, με αγάπη και προσφορά
Μια δράση αλληλεγγύης και επαναχρησιμοποίησης, χωρίς τιμές και περιορισμούς
Επέστρεψε στο Mall of Cyprus μία αγαπημένη αλυσιδά καταστημάτων
Με δώρα για τους πρώτους 100 πελάτες
Το διάσημο παζαράκι καλλυντικών, επιστρέφει ανανεωμένο, με 70% έκπτωση
Το MPM BAZAAR αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται στην Κρατική Έκθεση
Βραδινό shopping, δωρεάν μπίρα, ζεστό κρασί, μουσική και ξέφρενο παιχνίδι
Την Παρασκευή απολαμβάνουμε το κέντρο της πόλης by Night
Black Friday 2025: Πότε είναι φέτος η «μαύρη Παρασκευή» των προσφορών
Η Black Friday και η Cyber Monday έχουν γίνει πλέον θεσμός και στην Κύπρο
Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 1η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα μείνουν ανοικτά την Τετάρτη, 1η Οκτωβρίου