Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2016
Είναι το 'The Shallows' το νέο 'Jaws';
Οι ταινίες με καρχαρίες ανέκαθεν ιντρίγκαραν τόσο το Χόλιγουντ, όσο και το κοινό και το 'The Shallows' του Jaume Collet-Serra ('Orphan', 'Non-Stop'), μετά από πολλές b-movies που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια όπως 'Sharknado' και 'Sharktopus', έρχεται να αναβιώσει το είδος και να στοιχιώσει τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις στα καταγάλανα νερά!
Η ταινία μάλιστα έκανε πρεμιέρα στο φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια.
Η Blake Lively υποδύεται τη Nancy, μια νεαρή γυναίκα που αποφασίζει να πάει για σέρφινγκ σε μια απόμερη παραλία. Όταν θα δεχτεί επίθεση όμως από έναν τεράστιο λευκό καρχαρία, για να γλυτώσει, θα ανέβει πάνω σε ένα μικρό βράχο στη μέση της θάλασσας, εντελώς μόνη, αβοήθητη και βαριά τραυματισμένη. Το τραγικό περιστατικό όμως δεν σταματά εκεί, αφού ο αιμοδιψής καρχαρίας κόβει βόλτες γύρω της, έτοιμος να την κατασπαράξει!
Αν και απέχει μόλις 200 μέτρα από την ακτή, η επιβίωσή της θα αποδειχθεί δύσκολη, αναγκάζοντάς την να επιστρατεύσει όλες της τις δυνάμεις, τη θέληση και την εφευρετικότητά της. Δράση, αγωνία και η αδρεναλίνη στο κόκκινο, σε μια ταινία που θα καθηλώσει τους λάτρεις του είδους.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Ταινία θρίλερ στην οποία η Blake Lively προσπαθεί να επιβιώσει από την επίθεση ενός τεράστιου λευκού καρχαρία.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Για να δεις το 'Jaws' της νέας γενιάς.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
28 Ιουλίου - 03 Αυγούστου 2016
Σχετικά

Απαγορεύτηκε η «Χιονάτη» στον Λίβανο με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντόν
Η live action ταινία της Disney

Eddington: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία με τους Χοακίν Φίνιξ, Πέντρο Πασκάλ, Έμμα Στόουν
Η ταινία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19

Πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ “Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο”
Σε σκηνοθεσία Σταύρου Παπαγεωργίου

Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Το σενάριο αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο, με τον Άντι Σέρκις να επιστρέφει ως Gollum

23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025: Οι βραβεύσεις
Τελευταίο καρέ με δυνατές ιστορίες και ξεχωριστές βραβεύσεις

Η ταινία «Σκαθαροζούμης 3» πήρε το πράσινο φως από την Warner
Η Warner δεν αφήνει το πνεύμα του Σκαθαροζούμη να αναπαυθεί εν ειρήνη και φωνάζει το όνομά του άλλες τρεις φορές για μια ακόμα τρίτη ταινία

«One to One: John & Yoko»: Ένα ντοκιμαντέρ για το ζευγάρι μετά τους Beatles
«Υποτίθεται ότι είμαι το πρόσωπο που διέλυσε τους Beatles, το ξέρετε;», λέει η Γιόκο Όνο για όσα βίωσε μετά τη διάλυση του θρυλικού συγκροτήματος.



Το Mission Impossible 8 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει για τρίτη φορά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ.


Cyprus Film Days 2025: Ημέρες γεμάτες εικόνες, με το βλέμμα στραμμένο στη μεγάλη οθόνη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025, με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει η φετινή διοργάνωση.