Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2016
Σε μια εποχή που όλα είναι μέσα σε κουτιά, κι όλα τα κουτιά έχουν ετικέτα, που τα στερεότυπα δημιουργούν όλο και μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις και ακόμα μεγαλύτερες ομοιότητες και που όλη μας η ζωή εμφανίζεται στα timelines των social media μέσα από μια selfie και πολλά hashtags… Εμφανίζονται κάποια πράγματα όμως που σπάνε αυτά τα καλούπια, δεν ανήκουν σε καμιά κατηγορία, δεν έχουν καμιά ετικέτα και δεν μπορούν να περιγραφούν με κανένα hashtag! Είναι #untaggable!
#Untaggable είναι και το event που θα διοργανώσει η Audi, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας, μέσα από το οποίο οι VIP προσκεκλημένοι του θα ζήσουν μια παντελώς διαφορετική εμπειρία, ιδιαίτερα για τα κυπριακά δεδομένα! Trendy, fashionable, γεμάτο μουσική από τους Djs Andy Pervinca, Cotsios o Pikatillis, Mr. Fox & Demi Consta και signature cocktails, και όλα αυτά μέσα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο και ντιζαϊνάτο χώρο, τον οποίο επιμελήθηκαν οι Afro Banana Republic σε συνεργασία με την Innovation/Leo Burnett.
Το #Untaggable είναι ένα από τα much anticipated και talk of the town events του 2016. Ένα exclusive event όπου celebrities, socialite και άλλα σημαντικά πρόσωπα της Κύπρου θα δώσουν το παρών τους. Την unique #untaggable εμπειρία θα ζήσουν επίσης ακροατές επιλεγμένων ραδιοφωνικών σταθμών και fans του Audi Cyprus FB Page με VIP προσκλήσεις που θα δίνονται μέσα από διαγωνισμούς τόσο ραδιοφωνικά όσο και στα social media!
Η Audi διοργανώνει αυτό το event με την ευκαιρία λανσαρίσματος του νέου της μοντέλου Q2 το οποίο, όπως και το event, είναι untaggable. Είναι δηλαδή ένα αυτοκίνητο που δεν μπορείς να το ορίσεις ούτε και να το περιγράψεις, εγκαινιάζει όμως μια νέα κατηγορία στην Audi και στο lifestyle των οδηγών: trendy, fashionable και με ιδιαίτερη έμφαση στο design element.
Σχετικά

28 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Δες αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Οι παγκοσμίου φήμης Chippendales που «ανάβουν» την Ευρώπη κάνουν μία στάση στην Κύπρο
Μια νύχτα γεμάτη ενέργεια, πάθος και αξέχαστη διασκέδαση

Δωρεάν εργαστήρια συγγραφής σεναρίου από τον Σταύρο Παμπαλή
Τα εργαστήρια διοργανώνονται από την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας

Μέρες κεραμικής τέχνης και πηλού στην Αγία Νάπα
Ένα ακόμη σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί τον μήνα Σεπτέμβριο

Ανακοινώθηκε το επόμενο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ σε ένα υπέροχο χωριό της Κύπρου
Με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό

Αποχαιρετάμε το κυπριακό καλοκαίρι με 20 υπέροχες εκδηλώσεις
Το υπόλοιπο του Αυγούστου γεμίζει με μουσική, πολιτισμό και δροσερές στιγμές σε όλη την Κύπρο

Έρχεται ένα μοναδικό καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο μουσική, παιχνίδια και BBQ
Η Νεολαία Φρενάρους μας προσκαλεί για μεσημεριανό πάρτι

Κατακόκκινη Πανσέληνος, περίπατος και βραδιά γνωριμίας με μουσική στην Λεμεσό
Μια ξεχωριστή βραδιά στο παραλιακό πεζοδρόμιο

«Η μουσική συναντά τη γλυπτική», την Τρίτη στον παραλιακό του Πρωταρά
Συνεχίζεται την Τρίτη 19 Αυγούστου ο κύκλος εκδηλώσεων «Η μουσική συναντά τη γλυπτική»

«Τα καλοκαίρια μας μικρά κι ατέλειωτοι χειμώνες»: μουσικοχορευτική παράσταση, με καλό σκοπό
Φιλανθρωπική εκδήλωση, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για την υποστήριξη μαθητών και φοιτητών από τις πυρόπληκτες κοινότητες της Ορεινής Λεμεσού.

3 πράγματα για να κάνεις σήμερα Δευτέρα στο χωριό
Τα χωριά που συνεχίζουν και σήμερα τις εκδηλώσεις τους

18 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις σε πόλεις και χωριά