Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2016
Αυτό το χριστουγεννιάτικο εταιρικό πάρτυ δεν διαθέτει όμορφα δώρα, νόστιμο φαγητό, κάλαντα και ζεστή φιλική ατμόσφαιρα, αλλά μπόλικη τεκίλα, σέξι στρίπερ, ναρκωτικά και ζημιές εκατομμυρίων! Jennifer Aniston, Τ.J. Miller, Jason Bateman, Olivia Munn και πολλοί άλλοι σταρ του Χόλιγουντ, πρωταγωνιστούν στη ξεκαρδιστική κωμωδία 'Office Christmas Party' των Josh Gordon και Will Speck. Η Aniston υποδύεται τη διευθύντρια μιας εταιρίας που θέλει να κλείσει το τμήμα που είναι επικεφαλής ο θεότρελος αδελφός της. Εκείνος, μαζί με τους συνεργάτες του, διοργανώνουν ένα επικό χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο, προκειμένου να σώσουν τη δουλειά τους και να εντυπωσιάσουν έναν υποψήφιο πελάτη. Όμως τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ διαφορετικά απ' ότι τα είχαν υπολογίσει! Το 'Hangover' συναντά το 'Bad Santa' σε μια κωμωδία που σίγουρα θα σε κάνει να δεις τα -βαρετά- εταιρικά χριστουγεννιάτικα πάρτυ, με άλλο μάτι!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Χριστουγεννιάτικη ξεκαρδιστική κωμωδία με ένα all star cast.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Γιατί σίγουρα θα γελάσεις μέχρι δακρύων!
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
08 Δεκεμβρίου - 14 Δεκεμβρίου 2016
Σχετικά

Απαγορεύτηκε η «Χιονάτη» στον Λίβανο με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντόν
Η live action ταινία της Disney

Eddington: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία με τους Χοακίν Φίνιξ, Πέντρο Πασκάλ, Έμμα Στόουν
Η ταινία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19

Πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ “Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο”
Σε σκηνοθεσία Σταύρου Παπαγεωργίου

Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Το σενάριο αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο, με τον Άντι Σέρκις να επιστρέφει ως Gollum

23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025: Οι βραβεύσεις
Τελευταίο καρέ με δυνατές ιστορίες και ξεχωριστές βραβεύσεις

Η ταινία «Σκαθαροζούμης 3» πήρε το πράσινο φως από την Warner
Η Warner δεν αφήνει το πνεύμα του Σκαθαροζούμη να αναπαυθεί εν ειρήνη και φωνάζει το όνομά του άλλες τρεις φορές για μια ακόμα τρίτη ταινία

«One to One: John & Yoko»: Ένα ντοκιμαντέρ για το ζευγάρι μετά τους Beatles
«Υποτίθεται ότι είμαι το πρόσωπο που διέλυσε τους Beatles, το ξέρετε;», λέει η Γιόκο Όνο για όσα βίωσε μετά τη διάλυση του θρυλικού συγκροτήματος.



Το Mission Impossible 8 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει για τρίτη φορά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ.


Cyprus Film Days 2025: Ημέρες γεμάτες εικόνες, με το βλέμμα στραμμένο στη μεγάλη οθόνη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025, με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει η φετινή διοργάνωση.