Nightlife & Music

Hard Rock Rising: νικητές οι Marianne's Wish

Θα βρεθούν αντιμέτωποι με άλλα 95 συγκροτήματα από διάφορα Hard Rock Cafe ανά το παγκόσμιο

Δημοσιεύτηκε στις 05 Απριλίου 2013

Μεγάλοι νικητές του 1ου Hard Rock Rising, του οποίου ο τελικός ήταν χθες βράδυ στο Hard Rock Cafe Nicosia, οι Marianne's Wish. Με μια δυναμική εμφάνιση, κατάφεραν να επικρατήσουν στα σημεία του αντιπάλου τους, των Λεμεσιανών Skiaxtra, οι οποίοι ήταν εξίσου καλοί. Πλέον, οι Marrianne's Wish θα βρεθούν αντιμέτωποι με άλλα 95 συγκροτήματα από διάφορα Hard Rock Cafe, από όλο τον κόσμο, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο: παγκόσμια περιοδεία, με εμφανίσεις σε έξι μεγάλες πόλεις, συμμετοχή στο Hard Rock Calling Festival που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, εμφανίσεις στα Hard Rock Cafe του Σύδνεϋ, Τόκιο, Χονγκ Κονγκ, Σικάγο και Χονολουλού, κυκλοφορία ενός άλμπουμ και δημιουργία ενός βίντεο κλιπ από την Hard Rock Records και τέλος, απόκτηση ενός ολοκαίνουργιου εξοπλισμού ύψους 10 χιλιάδων δολαρίων!
Προσωπικά, θα τολμούσα να πω ότι έχουν τεράστιες πιθανότητες να διακριθούν. Και ταλέντο διαθέτουν και εμπειρία και ωραία δικά τους τραγούδια και ένα δυνατό manager, ενώ (γιατί όχι) ίσως τους 'βοηθήσει' λιγάκι και η αναγνωρισιμότητα που απέκτησε η Κύπρος αυτές τις μέρες, όπως κι αν ήρθε αυτή...

Βιογραφικό: Οι Marianne΄s Wish δημιουργήθηκαν το 2011 υπο την καθοδηγηση του John Themis -συνθέτης/παραγωγός των Cat Stevens, Kylie Minogue, Rod Stewart, George Michael. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της μακροχρόνιας συνεργασίας του Γιώργου Σόλωνος (κιθαρίστας) και του Chris J (drummer). Αναγνωρισμένοι σε τοπικό και διεθνή χώρο, είχαν την τιμή να συνεργαστούν σε 4 τραγούδια με τον Tommy Lee (Motley Crue) για το δισκο 'Methods of Mayhem' (http://www.youtube.com/watch?v=pP1Ux3MuGYE)
Συναντήθηκαν αργότερα με τον ταλαντούχο τραγουδιστή Francois Micheletto και τον μπασίστα Taf. Το αποτέλεσμα αυτού του σχήματος είναι το debut αλπουμ τους 'Add To Wishlist' από την αγγλική δισκογραφική 'Infinity12', τον Φεβρουάριο του 2012. Για αυτή τη δουλειά απέσπασαν θετικότατες κριτικές και τώρα ετοιμάζουν ένα 2ο CD που θα κυκλοφορήσει μεσα στο 2013.

Ακούστε το εξαιρετικό 'Brainwash' για να πάρετε μια δυνατή γεύση από Marianne's Wish.

http://www.youtube.com/watch?v=6GZT4XhaJbE

 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close