Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2017
Η εκδικητική Samara επιστρέφει στις... οθόνες μας δώδεκα χρόνια μετά το sequel της μεγάλης επιτυχίας του 2002, 'The Ring' (το οποίο ήταν remake της γιαπωνέζικης ταινίας τρόμου 'Ringu' του 1998). Σε σκηνοθεσία του Ισπανού F. Javier Gutierrez αυτή τη φορά, η ιστορία του 'Rings', τοποθείται δεκατρία χρόνια μετά τα γεγονότα του αρχικού φιλμ και δεν απομακρύνεται καθόλου από το πρωτότυπο concept, δηλαδή: μια περίεργη βιντεοκασέτα περιέχει περίεργες εικόνες τρόμου και φρίκης, ανεξήγητες για τον θεατή. Μόλις αυτή η κασέτα παιχτεί ακολουθεί ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα προβλέποντας ότι θα πεθάνεις μετά από επτά μέρες. Η Julia (Matilda Lutz) ανησυχεί για το φίλο της Holt (Alex Roe) όταν μαθαίνει πως παρακολούθησε τη συγκεκριμένη βιντεοκασέτα. Θυσιάζεται η ίδια για να σώσει το φίλο της και κάνει μια τρομακτική ανακάλυψη. Υπάρχει μια ταινία μέσα στην ταινία που κανείς δεν πρόσεξε ποτέ πριν! Στην ταινία συμμετέχει επίσης ο Johnny Galecki από το 'The Big Bang Theory' και ο Vincent D'Onofrio.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Η τρίτη ταινία τρόμου του επιτυχημένου franchise 'The Ring'
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Για να δεις ξανά τη Samara να παίρνει... σάρκα και οστά!
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
23 Φεβρουαρίου - 01 Μαρτίου 2017
Σχετικά

Απαγορεύτηκε η «Χιονάτη» στον Λίβανο με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντόν
Η live action ταινία της Disney

Eddington: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία με τους Χοακίν Φίνιξ, Πέντρο Πασκάλ, Έμμα Στόουν
Η ταινία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19

Πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ “Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο”
Σε σκηνοθεσία Σταύρου Παπαγεωργίου

Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Το σενάριο αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο, με τον Άντι Σέρκις να επιστρέφει ως Gollum

23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025: Οι βραβεύσεις
Τελευταίο καρέ με δυνατές ιστορίες και ξεχωριστές βραβεύσεις

Η ταινία «Σκαθαροζούμης 3» πήρε το πράσινο φως από την Warner
Η Warner δεν αφήνει το πνεύμα του Σκαθαροζούμη να αναπαυθεί εν ειρήνη και φωνάζει το όνομά του άλλες τρεις φορές για μια ακόμα τρίτη ταινία

«One to One: John & Yoko»: Ένα ντοκιμαντέρ για το ζευγάρι μετά τους Beatles
«Υποτίθεται ότι είμαι το πρόσωπο που διέλυσε τους Beatles, το ξέρετε;», λέει η Γιόκο Όνο για όσα βίωσε μετά τη διάλυση του θρυλικού συγκροτήματος.



Το Mission Impossible 8 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει για τρίτη φορά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ.


Cyprus Film Days 2025: Ημέρες γεμάτες εικόνες, με το βλέμμα στραμμένο στη μεγάλη οθόνη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025, με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει η φετινή διοργάνωση.