News , Guide

Η Cobalt ενισχύεται με 5o αεροπλάνο

Ακόμη ένα αεροπλάνο προστίθεται για τα δρομολόγια της νέας κυπριακής αεροπορικής εταιρείας

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2017

Την άφιξη του πέμπτου αεροσκάφους της ανακοίνωσε η νεοσύστατη κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobalt.

Πρόκειται για το πέμπτο στη σειρά αεροσκάφος της Cobalt που φέρει τα χρώματα και το λογότυπο της εταιρείας και θα ενσωματωθεί άμεσα στο πτητικό της πρόγραμμα, με στόχο να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της σε ζήτηση αεροπορικών θέσεων. Το νέο Α320 έχει εγγραφεί ήδη στο μητρώο αεροσκαφών της Κύπρου με τον αριθμό 5Β-DCZ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, τα νέα αεροσκάφη με τα οποία η Cobalt εμπλουτίζει το στόλο της προσφέρουν περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό, ενισχύουν τη σημαντική βάση των δεξιοτήτων της αεροπορίας της Κύπρου και παράλληλα δημιουργούν και ευκαιρίες για αύξηση της απασχόλησης της χώρας μας. 

Σχολιάζοντας την εξέλιξη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cobalt Andrew Madar, τόνισε ότι η μίσθωση και του πέμπτου αεροσκάφους της εταιρείας από την ICBC αποδεικνύει την αγαστή συνεργασία μεταξύ των δυο εταιρειών. Πρόσθεσε επίσης, ότι η νέα αυτή συμφωνία σηματοδοτεί μια ισχυρή και μακρά συνεργασία. 

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ICBC Jun (Jim) Liu, χειρίστηκε προσωπικά το ζήτημα της μίσθωσης του πέμπτου αεροσκάφους της Cobalt ανοίγοντας τον δρόμο για μια σειρά συνεργασιών με την αεροπορική εταιρεία. 

Το νέο A320 αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά μίσθωση της ICBC στην Cobalt, γεγονός που καταδεικνύει ότι η Κινέζικη Τράπεζα στέκεται αρωγός στο όραμα της εταιρείας για την ανάδειξη της Κύπρου σε τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο και τη μετατροπή της χώρας μας σε περιφερειακό κόμβο αερομεταφορών.

Με τον συνεχή εμπλουτισμό του στόλου της, η Cobalt κάνει πράξη τη δέσμευση της προς το επιβατικό κοινό για διεύρυνση και επέκταση του δικτύου της  στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close