Shopping , News

Τα ASOS έρχονται στην Κύπρο!

Η γνωστή εταιρεία online πωλήσεων με είδη ένδυσης και υπόδησης κάνει μία μεγάλη στροφή, με τη δημιουργία καταστημάτων

Δημοσιεύτηκε στις 01 Απριλίου 2017

Η ASOS, μία από τις πρωτοπόρες και μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο online πωλήσεων ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, πριν από μερικούς μήνες, εξέφρασε το ενδιαφέρον ανοίγματος καταστημάτων σε επιλεγμένες περιοχές και πόλεις του κόσμου.

Παράλληλα, επιθυμία της ASOS είναι η δημιουργία κεντρικών γραφείων σε νευραλγικές περιοχές της υφηλίου, όπου μεγάλο ενδιαφέρον για αυτούς παρουσιάζει η περιοχή της ανατολικής μεσογείου και οι χώρες της Μέσης Ανατολής.

«Γνωρίζουμε πως το μέλλον βρίσκεται στο internet και στην online αγορά, όμως, αποφασίσαμε πως πλέον θα θέλαμε και μία πιο άμεση και προσωπική επαφή με τους πελάτες μας», αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στο σημείωμά του στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Η απόφασή τους για το άνοιγμα 200 επιλεκτικών καταστημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο πάρθηκε πριν από περίπου ένα μήνα θέλοντας έτσι να κάνουν μία μεγάλη στροφή στο προφίλ της εταιρείας, ώστε ο κόσμος που τους αγκάλιασε να έρθει σε πιο άμεση επαφή με τα προϊόντα τους και το brand τους.

Η Κύπρος, θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή τη μεγάλη στροφή της ASOS, αφού η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τη Λεμεσό για τις διαμετακομίσεις των προϊόντων της αλλά και για το άνοιγμα ενός από τα μεγαλύτερά της καταστήματα, το οποιο πιθανότητα να στεγαστεί σε ένα από καινούργια κτήρια που προγραμματίζεται να ανεγερθούν στην πόλη.

Μέχρι και το 2019 ένα μεγάλο κατάστημα αλλά και κεντρικά γραφεία της εταιρείας θα βρίσκονται στη Λεμεσό όπου γνωστό Ρώσος επιχειρηματίας με Κύπριους συνεργάτες σε συνεργασία με την ASOS θα έχουν το έλεγχο. Η Κύπρος θα λειτουργήσει βοηθητικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της ASOS στις χώρες της Μέσης Ανατολής με την παραγωγή ειδών πολυτελείας και δημιουργίας των ASOS ARAB με είδη ένδυσης και υπόδησης κατάλληλα για την τεράστια μουσουλμανική αγορά της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού Τύπου πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες μεταβολές σε επιχειρηματικό επίπεδο όλων των εποχών, αφού αποτελεί ένα τεράστιο ρίσκο για μία επιτυχημένη εταιρεία.

Το θετικό είναι πως η στροφή αυτή της ASOS θα μας φέρει στην Κύπρο το γνωστό brand!

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close