Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2017
Το κίνημα της Craft ζυθοποίησης κατακτά σιγά-σιγά όλο τον κόσμο, και εννοείται ότι δεν θα μπορούσε να μη φτάσει και στην Ελλάδα!
Σε όλη την ελληνική επικράτεια, δεκάδες ζυθοποιεία κάνουν τα πρώτα τους βήματα, είτε αυτά είναι μεγάλα, είτε μικρά ζυθοποιεία, είτε ακόμη μοναχικοί καβαλάρηδες του Gypsy/Nomad Brewing, που κάνουν το πάθος τους για ποιοτική μπύρα πραγματικότητα.
Οι άνθρωποι στο Brewfellas, μάζεψαν για όλους εμάς τις καλύτερες ελληνικές μπύρες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, και μας τις παρουσιάζουν στην Κύπρο.
Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των μπυρών, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο -κάποιες μάλιστα είναι τόσο δυσεύρετες που πολύ δύσκολα τις βρίσκεις ακόμη και στην Ελλάδα- δίνοντάς μας τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουμε ό,τι καλύτερο έχει να δείξει ο ελληνικός χώρος στο θέμα Craft Beer!
Έτσι, το Brewfellas διοργανώνει ένα διήμερο φεστιβάλ, αφιερωμένο στην ποιοτική ελληνική μπύρα, γεμάτο γεύσεις και αρώματα λυκίσκου!
22 διαφορετικές μπύρες από 10 διαφορετικά μικροζυθοποιεία της Ελλάδας θα παρελάσουν από τις βρύσες μας τις 2 αυτές μέρες.
Από Saison Ales μέχρι IPAs/Imp. IPAs, και από Porter Ales/Stouts μέχρι Gose, όλες φρέσκες και έτοιμες να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό Beer Geek!
Συγκεκριμένα θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα εξής ζυθοποιεία:
• Σολο Your Cretan Craft Beer (Κρήτη)
• Μικροζυθοποιία Θεσσαλίας(Βόλος)
• Dark Crops Brewery (Nomad Brewer)
• Satyr Brews (Nomad Brewer)
• Noctua Brewery Athens (Αθήνα)
• Sknipa Beera (Θεσσαλονίκη)
• Chios Beer - Φρέσκια Μπύρα Χίου (Χίος)
• Voreia Beer - Siris (Σέρρες)
• Flaros beers (Nomad Brewer- Κυκλάδες)
• Septem Microbrewery - Septem Μικροζυθοποιία (Εύβοια)
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 3-4 Ιουνίου από τις 17:00-24:30. Η συμμετοχή/είσοδος (τα εισιτήρια εισόδου θα είναι διαθέσιμα σύντομα) για μία μέρα θα είναι στα €7 (είσοδος+ποτήρι+1 εισιτήριο μπύρας) και για το διήμερο €12 (είσοδος+ποτήρι+2 εισιτήρια μπύρας).
Κάθε επιπλέον εισιτήριο μπύρας θα κοστίζει €3.50. Για καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, μόνο 100 εισιτήρια εισόδου θα εκδοθούν, για κάθε ημέρα!
Μάθε ακόμα ότι...
1. Η αγορά μπύρας θα γίνεται μόνο με εισιτήρια, τα οποία θα μπορείτε να αγοράζετε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Χρήματα δεν θα γίνονται αποδεκτά στο μπαρ για δοκιμή μπύρας.
2. Κάθε εισιτήριο θα κοστίζει 3.50 EUR και θα ισοδυναμεί με μια μπύρα (1/3 του Pint).
3. Η επιλογή της ποσότητας της μπύρας (1/3 του pint) έρχεται να σκιαγραφήσει τον σκοπό του φεστιβάλ, που δεν είναι άλλος από τη δοκιμή και γευσιγνωσία διαφορετικών μπυρών από την Ελλάδα. Με την ποσότητα αυτή, σας δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσετε όλες τις διαθέσιμες μπύρες.
4. Τις 2 αυτές μέρες του φεστιβάλ, το Brewfellas θα είναι ανοικτό μόνο για τους σκοπούς του φεστιβάλ. Για καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, παρακαλείστε να αποφύγετε την είσοδο στον χώρο αν δεν θα συμμετέχετε στο φεστιβάλ.
5. Απαγορεύεται η μεταφορά στον χώρο του φεστιβάλ (Bar), φαγητών και ποτών από εξωτερικούς χώρους. Και τις 2 μέρες του φεστιβάλ, θα υπάρχει pop-up stand με φαγητά για όσους ενδιαφέρονται.
6. Θα υπάρχει μόνο ένα βαρέλι από κάθε μπύρα, και κάθε μέρα θα υπάρχουν 11 διαφορετικές μπύρες για δοκιμή. Όταν κάποιο βαρέλι τελειώσει, δεν θα αναπληρώνεται με άλλο.
-
Brewfellas
03 Ιουνίου - 04 Ιουνίου 2017
Σχετικά


Ζωντανή μουσική κάτω από τα αστέρια με πλούσιο μπουφέ και αγαπημένες μελωδίες
Λαϊκή – Ρεμπέτικη βραδιά στο Achna Lake Donkey Park

Ο Αύγουστος στον Δήμο Πάφου είναι γεμάτος εκδηλώσεις
Δες αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα

Η Βασιλική Χατζηαδάμου στην καλοκαιρινή χοροεσπερίδα της Λεμύθου
Όλες οι λεπτομέρειες για το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων του χωριού


Στα Λεύκαρα θα στηθεί το (πιο μεγάλο) Street Food Party
Με φαγητό, ποτό και την πιο ανεβαστική μουσική

Μια μαγευτική νύχτα κάτω από τον έναστρο ουρανό, στο μουσείο Ελιάς, με δωρεάν μπίρα
Βλέπουμε τα πεφταστέρια του Αυγούστου, με καλή παρέα και μπίρα!

Ο Marky Mark, η επίσημη μασκότ του FIBA EuroBasket 2025, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στην πλατεία
Γιορτάζουμε το FIBA EuroBasket 2025!

Ο Πολύστυπος έφτιαξε πρόγραμμα για το καλοκαίρι
Όλα όσα θα συμβούν στο χωριό τον Αύγουστο

Καλοκαίρι στον Αγρό, με συναυλίες, παραστάσεις και πάρτι
Ένα πλούσιο πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων ετοίμασε για το καλοκαίρι ο Αγρός

Tο Access for All Festival επιστρέφει στη Λεμεσό
Η μεγαλύτερη γιορτή ένταξης και συμπερίληψης της Κύπρου για Ανάπηρα και Μη Ανάπηρα άτομα

Ανταμώνουμε παραδοσιακά στο Φοινί και για καλό σκοπό
Το Φοινί στηρίζει τους πυρόπληκτους